Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amosis

Arkadaşlar bu cihaz ipadlerde sıkıntısız olarak okunan epub dosyaları açabiliyor mu ?

Tabiki hocam epub dosyalarda çok başarılı bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende calibro lüx var 249 a aldım kullanma fırsatı bulamıyorum kitap okumayı seven bir arkadaşa 200 tl ye satabilirim 2 sene garantisi var faturalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

quote:

Arkadaşlar bu cihaz ipadlerde sıkıntısız olarak okunan epub dosyaları açabiliyor mu ?

Yani pc de olan dosyaları atabilirmiyim?

• quote:

N11 mobil üzerinden 150 lira ve üstü alışverişe 25 lira indirim kampanyası var.
    Basic alacaklar için iyi bir fırsat. Muhtemelen 11 lira pepsi indirimi ya da diğer hediye çekleriyle birleşir.

http://www.n11.com/kampanyalar/mobil-alisverislerde-aninda-indirim?icid=200501_b_mobil-alisverislerde-aninda-indirim

Bugün sipariş verdim.

249TL den 25TL mobil haftasonu +%5 hokus pokus ve+5TL mobil uygulama indirimi düşünce 208 küsüre geldi.
    Keşke bu konuya baksaymışım Pepsi olayından haberim yoktu. :(

• hafta sonu bitene kadar n11.com da 197 lira :)
  • quote:

quote:

quote:

Yani pc de olan dosyaları atabilirmiyim?

Evet atabiliyorsunuz. Mp3 çalar gibi Windows direk görüyor

• Şu hokus pokus un kolay bir yolu varmı?
  • bende haftalardır hokus pokus bekliyorum yok şu anda sadece 25 düşüyor 225 e geliyor
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    197 nasil oluyor hocam. Bi el atinda bende alayim. Ozel kod yada sifreyle ise pm atarsaniz sevinirim. 25 tl hafta sonu indiriminden baska birswy yok bende....

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    yukarda arkadaş yazmış ek olarak 11tl pepsi indirimini eklediim
  • Hokus pokus mudur yok yaaa.

• indirimleri açıklıyorum

249-25 mobil anında indirim-11 pepsi indirimi -%5 12.5 hokus pokus indirimi- 5.5 lira sallamatik puanı. =195 liraya geliyor.
    25 mobil anında indirim zaten kendi düşüyor.
    11 pepsi indirimi için pepsi kapaklarındaki kodu kupon kodu bölümüne ekleyin.
    %5 hokus pokus için ürünü daha önceden sepete atmış olmanız gerekiyor. bu hafta başında sepetinde ürün bekletenlere verdi n11. genelde ayda 1 oluyor. artık alamazsınız bu indirimi.
    5.5 lira sallamatik, her gün n11 mobil uygulamasını açıp sallayın, günde 20 kuruş veriyor.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Firsat icin tesekkurler

Faydanamayan arkadaslarin bilgisine elimde
    Cok az kullanilmis bi calibro touch lux var
    249 a aldim 200,e birakirim istanbul bahcelevler

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    N11 den matkap alacagim bana pepsi kodu verir misin 1 tan . Bide hokus pokusta yardimci olur musun ?

• Stajyer avukat olduğum için genellikle makale okumayı düşünüyorum. altını çizebileceğim, gerektiği yerlere not alabileceğim bir cihaz düşünüyorum. Haftasonu pw 2 kullandım, kullanımı çok rahat geldi bana acaba calibro aynı başarıyı gösterebilir mi?

İndirimi kaçırmışım maalesef ikinci el aramaya devam ediyorum. Koyu Gri Touch Lux(+kılıf) sanalpazar üzerinden(site komisyonu %5) satmak isteyen varsa fiyatı ile iletişime geçerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 29 Aralık 2014; 16:17:13 >
  • sizin ppw2 almanız daha mantıklı olur gibime geliyor calibrolarda dokunmatık hassasiyeti biraz kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 29 Aralık 2014; 17:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

sizin ppw2 almanız daha mantıklı olur gibime geliyor calibrolarda dokunmatık hassasiyeti biraz kötü

pw2'yi çok detaylı kullanamadım da stabil duruyor ama fiyat olarak biraz zorluyor pw 2, şimdilik calibro düşünüyorum ama emin olamadım ondan ikinci el arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 31 Aralık 2014; 23:12:22 >
  • Geçtiğimiz hafta almış olduğum sıfır-faturalı-ambalajında calibro touch lux satılıktır.
    İlgilenen arkadaşların dikkatine :)

http://forum.donanimhaber.com/m_101078395/f_//tm.htm#101078395

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-kitap-aksesuarlari-calibro-touch-lux-sifir-kapali-ambalajinda-faturali-210-tl-194989605/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melifkaya -- 1 Ocak 2015; 11:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bu fiyatlar ne yav

http://www.n11.com/calibro-basic-P32004447

Belki fiyat yanlış girilmiştir diye kendi sitesinden baktım fiyatlar maalesef doğru arkadaşlar.
    Babil bize yeni yıl şakası yapmış anlaşılan.

Güncel fiyatlar Calibro Basic 229 TL.
    Calibro Touch Lux 339 TL olarak güncellenmiş.

Artık bu konu sıcak fırsat olarak değerlendirilemez. Mesajımı okuyan adminlerden ricam bu konuyu E-kitap okuyucuları ana konusuna taşısınlar.

Daha dün 149 liraya satılan bir ürünün bugün 229 lira olmasına anlam veremiyorum. Ülkemizde e-kitap okuyucularının yaygınlaşması ve okuma oranının artması için iyi bir projeydi ben de destek olabildiysem ne mutlu ama bu fiyatlarla artık Babil'e olumlu bir yazı yazmak imkansız.

Hepinize mutlu seneler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 1 Ocak 2015; 13:32:26 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.