Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi ki 4 gün önce n11'de normal fiyatı 265 lira olan kılıflı touch lux modelini %5 indirim, 25 TL haftasonu indirimi, 22 TL yıldızlı kupon ve 7 TL sallamatikle 198 liraya almışım
  • 25 aralıkta sipariş verdiğim basic modelini sipariş hazırlık aşamasında iken iptal ettim. Almayı da düşünmüyorum. Çok ciddi şikayetler okudum firma hakkında. Sipariş iptalinden sonra da ücret iadesini daha yeni yaptılar. Üstelik tamamını değil. Taksitle iade yapıyorlar. Babil benim için başlamadan bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

25 aralıkta sipariş verdiğim basic modelini sipariş hazırlık aşamasında iken iptal ettim. Almayı da düşünmüyorum. Çok ciddi şikayetler okudum firma hakkında. Sipariş iptalinden sonra da ücret iadesini daha yeni yaptılar. Üstelik tamamını değil. Taksitle iade yapıyorlar. Babil benim için başlamadan bitmiştir

Taksit ile aldığınız ürünü iptal ettiğiniz takdirde geri ödemesi taksit ile yapılıyor. Eğer peşin alıp taksit ile ödeme yapılıyorsa iletişime geçin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

25 aralıkta sipariş verdiğim basic modelini sipariş hazırlık aşamasında iken iptal ettim. Almayı da düşünmüyorum. Çok ciddi şikayetler okudum firma hakkında. Sipariş iptalinden sonra da ücret iadesini daha yeni yaptılar. Üstelik tamamını değil. Taksitle iade yapıyorlar. Babil benim için başlamadan bitmiştir

Taksit ile aldığınız ürünü iptal ettiğiniz takdirde geri ödemesi taksit ile yapılıyor. Eğer peşin alıp taksit ile ödeme yapılıyorsa iletişime geçin derim

İletişime geçtim ama ne yazıkki bir mail atıyorsun 3 gün sonra dönüyorlar. Şikayetvara yazdım hiç dönmediler mesela. Kimsenin umrunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: oslun

iyi ki 4 gün önce n11'de normal fiyatı 265 lira olan kılıflı touch lux modelini %5 indirim, 25 TL haftasonu indirimi, 22 TL yıldızlı kupon ve 7 TL sallamatikle 198 liraya almışım

Hocam hayırlı olsun ama bu şekilde fiyat bindirmek direk kendi ayağına sıkmaktır. Forum insanları bu fiyatlara bu ürünleri zor alır hatta forum dışında e-kitap alacak kitle için de bu durum geçerli.

Bakalım inşallah en kısa sürede fiyatlar normale döner. 149 TL'ye e-kitap okuyucu iyi bir projeydi okuma oranlarının yerlerde seyrettiği ülkemiz için bu projeye ben de kendimce destek vermeye çalıştım ama 80 liralık fiyat bindirimi bu projeye gölge düşürmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 1 Ocak 2015; 13:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bu fiyatlar ne yav

http://www.n11.com/calibro-basic-P32004447

Belki fiyat yanlış girilmiştir diye kendi sitesinden baktım fiyatlar maalesef doğru arkadaşlar.
    Babil bize yeni yıl şakası yapmış anlaşılan.

Güncel fiyatlar Calibro Basic 239 TL.
    Calibro Touch Lux 339 TL olarak güncellenmiş.

Artık bu konu sıcak fırsat olarak değerlendirilemez. Mesajımı okuyan adminlerden ricam bu konuyu E-kitap okuyucuları ana konusuna taşısınlar.

Daha dün 149 liraya satılan bir ürünün bugün 239 lira olmasına anlam veremiyorum. Ülkemizde e-kitap okuyucularının yaygınlaşması ve okuma oranının artması için iyi bir projeydi ben de destek olabildiysem ne mutlu ama bu fiyatlarla artık Babil'e olumlu bir yazı yazmak imkansız.

Hepinize mutlu seneler.

Bende almayı düşünüyordum güya...
    Allah cezalarını versin, konu kaldırılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu fiyatlar ne yav

http://www.n11.com/calibro-basic-P32004447

Belki fiyat yanlış girilmiştir diye kendi sitesinden baktım fiyatlar maalesef doğru arkadaşlar.
    Babil bize yeni yıl şakası yapmış anlaşılan.

Güncel fiyatlar Calibro Basic 239 TL.
    Calibro Touch Lux 339 TL olarak güncellenmiş.

Artık bu konu sıcak fırsat olarak değerlendirilemez. Mesajımı okuyan adminlerden ricam bu konuyu E-kitap okuyucuları ana konusuna taşısınlar.

Daha dün 149 liraya satılan bir ürünün bugün 239 lira olmasına anlam veremiyorum. Ülkemizde e-kitap okuyucularının yaygınlaşması ve okuma oranının artması için iyi bir projeydi ben de destek olabildiysem ne mutlu ama bu fiyatlarla artık Babil'e olumlu bir yazı yazmak imkansız.

Hepinize mutlu seneler.

Bende almayı düşünüyordum güya...
    Allah cezalarını versin, konu kaldırılabilir.

Hocam konu kaldırılmasın E-kitap bölümüne taşınsın ben dahil bir çok üyenin kullanıcı deneyimleri var mesela cihaza nasıl font atılır nasıl yazılım güncellenir bu gibi yararlı paylaşımlar mevcut.

Bunlar çöp olmasın konu Calibro E-KİTAP Okuyucu Ana Konusu olsun

• Ben de almayı düşünüyordum fakat bu uyanık fırsatçılara para kaptırmaya niyetim yok.
    Bence de konu taşınsın.Burada sıcak fırsat olarak kalabalık yapmasın bu konu.
  • Yurtdisinda +110€ ya satilan bir urun (o paraya kobo aura,kindle pw2 alinir oda ayri bi konu) turkiyede daha ucuza satilmasi beni sasirtmisti demek ki adamlar tutulmak icin indirimli satmislar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

iyi ki 4 gün önce n11'de normal fiyatı 265 lira olan kılıflı touch lux modelini %5 indirim, 25 TL haftasonu indirimi, 22 TL yıldızlı kupon ve 7 TL sallamatikle 198 liraya almışım

Hocam hayırlı olsun ama bu şekilde fiyat bindirmek direk kendi ayağına sıkmaktır. Forum insanları bu fiyatlara bu ürünleri zor alır hatta forum dışında e-kitap alacak kitle için de bu durum geçerli.

Bakalım inşallah en kısa sürede fiyatlar normale döner. 149 TL'ye e-kitap okuyucu iyi bir projeydi okuma oranlarının yerlerde seyrettiği ülkemiz için bu projeye ben de kendimce destek vermeye çalıştım ama 80 liralık fiyat bindirimi bu projeye gölge düşürmüştür.

Bikaç gün önce mail gelmişti tanıtım fiyatı sonra eriyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bikaç gün önce mail gelmişti tanıtım fiyatı sonra eriyor diye.

Hocam tanıtım fiyatı olduğunu ilk kez sizden duyuyorum cihazların ilk lansmanında bu tanıtım fiyatıdır bir süre sonra başka fiyatlardan satılacak diye bir açıklama da görmedik.

Gerek n11, gerek kendi sitelerinde veya başka satış alanlarında bu tanıtım fiyatıdır diye herhangi bir ibare de görmedim.
    Yeni yıla günler kala bu tanıtım fiyatlarıydı yılbaşından sonra fiyatlar yükselecek denmesi de ilginç

Benim tepkim buna madem tanıtım fiyatlarıydı bunu bastıra bastıra demeleri gerekirdi
  • Geçmiş olsun arkadaşlar
  • Aynen calibro artik satmaz, umarim bu durumdan biz etkilenmeyiz

• Ben satın aldım işten güçten okuyamadım kaldı kenarda alıcak arkadasların okumayı sevmesi lazım.
    ben okuma alışkanlığı edinmek için aldım ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Aynen calibro artik satmaz, umarim bu durumdan biz etkilenmeyiz

Ben de bundan korkuyorum tanıtım fiyatı vs her neyse sen bu malı 149 dan satmışsın bir gecede neden fiyat bindiriyorsun. Klasik pazarlama mantığı ile 149 liradan 100 tane satsa 14.900 eder. 229 liradan 45 tane satsa 10.305 eder. Gerçi bu konuda profesyonel değiliz kafadan sallıyoruz,bu firmanın kendi kararıdır bakalım ilerleyen zamanlarda satış politikası yeniden değişir mi

Zaten babil amazon.com gibi market aracılığı ile e-kitap da satıp ordan da para kazanıyor.
  • Touch Lux var bende harflerin daha koyu görünmesi için ne yapabilirim?

• Haftasonu indiriminden basic olanı 100 liraya getirmiştim tam. İyi oldu. daha doğrusu basic+8li Fusion Pro glide 150 lira.

• Bu paraya zor satarlar kusura bakmasınlarda aman aman bi cihaz değil benim anladığım kadarıyla ben o fiyattayken bile çok arada kallmış sonunda yurtdışı Nook Glowlight almıştım, bu fiyatlara olsa yüzüne hiç bakmazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Sorma ya bende tam almaya niyetlendim fiyatları arttırdı babil. Bu fiyatlarla almak mantıksız.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.