Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: durrsun

Merhaba; e kitap'larda herhangi bir modelinde wirelass.dan internet bağlantısı olmakta mı yani web.de istediğim gezinti yapabilirmiyim. tablet gibi yani bilgi için şimdiden Sağolun...

Luxda var basic modelinde de olabilir emin değilim. Lakin internet performansı memnun etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 gün önce aldım ve yeni fark ettin ki ekran sayfasıyla kitap sayfası senkronize değil.yani ekranra 3 sayfa değiştirince ekrandaki sayfa numarası değişiyor.siz de de durum böyle mi yoksa bir hata mı var ben de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JahreVikinq

Ben de 2 gün önce aldım ve yeni fark ettin ki ekran sayfasıyla kitap sayfası senkronize değil.yani ekranra 3 sayfa değiştirince ekrandaki sayfa numarası değişiyor.siz de de durum böyle mi yoksa bir hata mı var ben de ?

epub veya mobi formatına özgü bir durum bu. bendeki cihazda da aynı, bence sebebi normal kitap sayfasının küçük puntolarla yazılmış olması, calibroda 30 punto gösteriliyor haliyle 1 sayfa 3 sayfa oluyor. küçük puntoya geçerseniz tam senkronize olur fakat cihaz ekranı ufak olduğundan düzgün okuma yapılamaz

kısaca cihazda bir hata yok, aynı durum kindle gibi diğer cihazlarda da mutlaka vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 8 Aralık 2014; 22:46:57 >
  • Epub formatında dediğiniz olay oluyor evet. Mobi'de bu sorun ortadan kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Aliexpress ten kendime almis olduğum kilifi sonradan baska arkadasa aldim kilif yaklasik 11 gunde geldi bu kadar hizli olmasini beklemiyordum

Arkadaşlar, Calibro Lux kullanıcısıyım. Aliexpress'ten kılıf siparişi verdim. 30 gün sonra elime geçti. Bu arada basında uzakdoğudan ithal zehirli ayakkabı haberleri çıktı (piyasadaki ayakkabıların %20si). Tablet ve telefon kılıflarının da riskli grupta olduğu haberleri çıktı. Sormak istediğim şey Çinden aldığımız bu kılıfların güvenli olduğundan nasıl emin olabiliriz? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Aşağıdaki modeli sipariş ettim:
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6341632530.html

• Calibro basic pişman eder mi arkadaşlar

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Ne beklediğinize bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

Merhaba; e kitap'larda herhangi bir modelinde wirelass.dan internet bağlantısı olmakta mı yani web.de istediğim gezinti yapabilirmiyim. tablet gibi yani bilgi için şimdiden Sağolun...

Hayır, orj yazılımla sadece kendi sayfasına giriyor.Eğer yazılımı değiştirmeyi göze alırsanız olabilir ama bu cihazlar o konuda yetenekli değil çünkü sadece kitap okuma için tasarlanmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

Ne beklediğinize bağlı.

Sınırlı bütçem den dolayı düşünüyorum istediğim kitapların hepsi var epub olarak.
    Arıza yapmasın yansıma yapmasın ve kitabın zevkini verebilsin

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Ben de en uygun fiyatla e-ink teknolojisini kullanmak için basic aldım ve memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

Ben de en uygun fiyatla e-ink teknolojisini kullanmak için basic aldım ve memnun kaldım.

Ayda 2-3 kitap okuyan biriyinm.
    Bu cihazı alırsam bu sayı azalmak yeribe artar heralde değil mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: mykt

İngilizce okumaktan gına geldi, türkçe e kitap mağazasını önemsemeyen arkadaşlar varsa Calibro Lux'üne karşılık Kindle Paperwhite 1 (kılıflı) takaslamak istiyorum.

Meritokrasi gibi güzel bir oluşum varken türkçe içerik bulmakta güçlük mü çekiyorsunuz hocam ? Bence paperwhite'ı elinizde tutun.
    Bu yolla telif ihlali yapmış oluyor muyuz hocam(elimde geldiği kadarıyla "çalmamaya" çalışıyorum da)? Ve e-kitaplar düzgün şekilde sunulmuş durumdalar mı? Ben birkaç e-kitap denedim başka yerlerden Türkçe olarak, genelde bozuk oluyorlar(harf hataları vs.).

• hassan01 kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi vermeyiniz lütfen

internet tarayıcısı mevcut istediğiniz gibi gezebilirsniz ancak ekran tepkime süresi çok yavaş olduğu için bırakın nette gezinmeyi menüde gezinmek bile zulüm :)
  • mykt M kullanıcısına yanıt
    kitapların birçoğu pdf den dönüştürülme, düzenleyen kişiye bağlı olarak kalite değişiyor ama genel olarak güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowley45

Ekran bu şekilde kaldı ve hiç bir şekilde değişmiyor
    Belki benim bir müdahalem olmuştur bilmeden diyecegim ama ne ekranda ne arka kısmında çatlak veya herhangi bir çizik bile yok
    Garanti sorun çıkarmadan halleder mi , Aynı sorunla karşılaşan varmıdır ?

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

babil.com dan haber var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: Crowley45

Ekran bu şekilde kaldı ve hiç bir şekilde değişmiyor
    Belki benim bir müdahalem olmuştur bilmeden diyecegim ama ne ekranda ne arka kısmında çatlak veya herhangi bir çizik bile yok
    Garanti sorun çıkarmadan halleder mi , Aynı sorunla karşılaşan varmıdır ?

babil.com dan haber var mı ?

evet servisten yeni ürün yollamışlar kargoya

• Merhaba;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 9 Aralık 2014; 15:42:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

İngilizce okumaktan gına geldi, türkçe e kitap mağazasını önemsemeyen arkadaşlar varsa Calibro Lux'üne karşılık Kindle Paperwhite 1 (kılıflı) takaslamak istiyorum.

Meritokrasi gibi güzel bir oluşum varken türkçe içerik bulmakta güçlük mü çekiyorsunuz hocam ? Bence paperwhite'ı elinizde tutun.
    Bu yolla telif ihlali yapmış oluyor muyuz hocam(elimde geldiği kadarıyla "çalmamaya" çalışıyorum da)? Ve e-kitaplar düzgün şekilde sunulmuş durumdalar mı? Ben birkaç e-kitap denedim başka yerlerden Türkçe olarak, genelde bozuk oluyorlar(harf hataları vs.).

Korsan bir yol ama kitapların duzeni mukemmele yakın hocam.

• Kılıflar için de aynı risk mevcut. Üretim maliyetlerini düşürmek için ucuz ve insan haklarına aykırı işçilik yanında, her türlü toksik, zararlı maddeyi de kullanıyorlar. Laboratuvar ortamında incelenmeden net bir şey söylenemez maalesef. Ben elimdeki markasız Çin malı kılıflardan soğudum, Spigen'in 60 TL'lik orijinal kılıfına geçtim. Bir daha da Aliexpress, DX vs. üzerinden 1-2 dolarlık kılıflardan almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 9 Aralık 2014; 16:11:28 >
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Aynı yerden aynı fiyata almış benimki de bugün elime ulaştı ama 1 yıldız verdim çünkü el tutma yeri yok benimkinde.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.