Şimdi Ara

Çalım atmak ve topu kaptırmak vs vs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başladım pese ama oynadığım arkadaşlarım ve pc acaib bir şekilde zorluyor koştuğumda tüm

toplarımı hafif bir dokunuş la alıyorlar ama ben bir türlü beceremiyorum ... ceza sahasına bir türlü

yaklaşamıyorum ayrıca paslaşmalar yaparak yaklaşmaya çalışıyorum ama bir türlü bırakmıyorlar

birde ben karşı tarafın toplarını nasıl alabilirim en kısa yol ile ... bu işin püf noktası varmı tecrübelerinize

dayanarak yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcjmt -- 8 Ağustos 2010; 15:11:46 >

• Yokmu bir iki ipucu :)
  • Zorluk seviyesini düzeyinize çekerek başlamanızı öneriyorum . En zorda bizler bile bazen zorlanıyoruz , çünkü oyunda kısır bir döngü var Top Player olduğunda tüm takımlar karşında üst düzey . Sivasspor'da eşit Real madrid'de. O yüzden biraz alt seviyelerde başla . Yavaş yavaş forumda hareketler ipuçlarını yakalayarak kendine birşeyler kapabilirsin.
  • hiç alışma nasıl olsa yakında pes2011 geliyor harcayacağın zamana değmez bekle pes11 de geliştir kendini
  • hiç güleceğim yoktu zamanla alışırsın istediklerini yaparsın bizim anlatmamızla olmaz.
  • Cevaplarnız içiin teşekkürler yalnız ben forumu didik didik araştırdım ama anlatılanları yapıyorum pek birşey

degişmiyor belki zamanla olur dediğiniz gibi birde benim şu an öğrendiklerimi 2011 de ne kadarını

uygulayabilirim tahmini olarak yoksa çalımlara çalışmaktan parmak uçlarım tutmaz oldu gerçi pek bir ilerleme

yok ama olsun mücadeleye devam :)
  • Aynen zaman gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde videolardaki hareketleri yapıyorum ama çoğu pek istedigim gibi olmuyor bunun sebebi tuşlara çok hızlımı

basmam gerekiyor çok seri bir şekilde mi davranmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcjmt

Birde videolardaki hareketleri yapıyorum ama çoğu pek istedigim gibi olmuyor bunun sebebi tuşlara çok hızlımı

basmam gerekiyor çok seri bir şekilde mi davranmak lazım ?

Hızlı basmak + doğru tuşlara basmak + ZAMANINDA basmak hepsi de doğru yapılırsa olacak :)

Bide unutmaki en etkili çalım (adam eksiltme) daima doğru zamanda verilen pastır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 10 Ağustos 2010; 19:02:42 >
  • bak sana bu konuda birşey söyleyim.. çalım atmak gibi bir derdin varsa eğer kolay çözümler vardır her zaman.. zamanında bende çalım atamazdım hala da çok iyi çalım atamam ama en dandik takımı alıp en iyi savunma yapan takıma karşı %70-80 arası topa sahip olmayla oynarım.. hiç sıkılmam üstelik çünkü sonuç olarak maçı kazanıyorum.. hani yanlış anlamayın öyle savunmada pas yapmıyorum baya rakip sahada boş gördüğüm her yere top dağıtıyorum ama zorlama paslar değil boştaki adama atıyorum ezberden oynamıyorum.. multiplayer oynarken kesinlikle eşsiz bi yöntem çünkü rakibiniz sizden iyi oynuyorsa daha az savunma yapıp daha az riske giriyorsunuz ve rakibin artık dk 80 olunca savunmadan iflas edip oyun şablonundan çıkıp üzerinize fütursuzca gelişiyle birlikte ara pas ve golle sonuçlanan hücumlar yapıyorsunuz.. şimdiden kolay gelsin..
  • İlginç bir taktik ve her türlü taktik öneriye açığımdır . Arkadaşla oynuyoruz valla habire beni yeniyor

paslaşsamda çalıma girişsemde şu an pek iyi degilim ama azmin elinden kurtulacağını pek sanmıyorum :)

cevaplarınız için teşekkürler.
  • Şimdi en çok zorlandığım bir iki noktayı dile getirmek isityorum ?

***Topumu çok rahat kapıyorlar bunu hangi tuş ile yapıyorlar(hafif bir ayak ile hemen top onlara geçiyor)

***Kanatlardan yaklaşıp orta açmama rağmen top sürekli rakip takımın oyuncularına

denk geliyor benimkileri daha etkin nasıl yapabilirim ?

* Oyuncularım bazen 3 takla atmasına rağmen hakem herhangi birşey demiyor ancak benim
    oyuncularımın aynı tarz hareketlerine sarı kırmızı kart göstermesinin sebebi nedir?

Yada böyle fol yaparcasına topu almanın bir püf noktası varmı ? 3 kişi adamı sıkıştırıp üç takla attırmasına rağmen oyun devam ediyor ama benim hafif bir topa kaymam ile sarı kart yemen bir oluyor ?

Cevaplarınızı esirgemesezseniz sevinirim :)
  • Ben de top kapamıyorum bir türlü, joistikle oynadığım için kontrol bira zor oluyor, rakip takım kayarak geçiyor defansımın arasından
  • Pres yapma tuşunu vs bildiğine emin misin?
  • Pres tuşu nu bilmiyorum daha doğrusu pres nedir bilmiyorum ama şut , orta, ara pas, pas vs biliyorum ve

yukardaki sorunlarım hala devam ediyor yalnız biraz daha ileriye paslaşarak gidebiliyorum ama oda kolay degil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

hiç alışma nasıl olsa yakında pes2011 geliyor harcayacağın zamana değmez bekle pes11 de geliştir kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

hiç alışma nasıl olsa yakında pes2011 geliyor harcayacağın zamana değmez bekle pes11 de geliştir kendini

+1
  • hocam 10 da antreman modunda takıl 11 hazırla kendini 11 de kaparsın işi sorun yapma
  • Hadi öyle olsun ama her yeni oyunda sıfır baştan çalım hareketlerini düşünemiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.