Şimdi Ara

Çalınan Hotmail Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler... konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. kusuruma bakmayın.

yaklaşık 1 sene kadar önce hotmail hesabım çalınmıştı.
    o zamanlar baya bir uğraşmama rağmen sonuç alamamıştım.

şu an bile hesabımı kurtarmamın imkanı varmıdır acaba?

http://support.msn.com/...gelanguage&locale=tr-tr burdan kurtarılacağını söyleyen birçok konu var ama ben burada öyle bir şey bulamadım.

https://account.live.com/acsr burada ise yeteri kadar bilgi dolduramadığım için sonuç alamıyorum.

acaba üzerinden 1 sene geçmesine rağmen mail adresimi geri almamın imkanı varmıdır?

• ltthls L kullanıcısına yanıt
    hotmailinizin gizli sorusunu biliyormuydunuz veya telefona baglımıydı ???bunlar normal kullanıcıların kendi başlarının çaresine bakmaları için oluşturulmus bişey ha bunlar olmadan alalım dersen o birz profesyonellige ve başka işlemlere giriyo....
  • Dostum 6 aya kadar girilmemiş hesabı tekrardan yapılandırabiliyorsun, yani yeni bir hesap açacaksın. Fakat yeni mail adresin 1 sene önceki çalınmış mail adresin olacak. Dene bir bakalım, sonucu bildir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

hotmailinizin gizli sorusunu biliyormuydunuz veya telefona baglımıydı ???bunlar normal kullanıcıların kendi başlarının çaresine bakmaları için oluşturulmus bişey ha bunlar olmadan alalım dersen o birz profesyonellige ve başka işlemlere giriyo....

telefondan maile giriyordum ancak ondan sonra telefonu garantiye gönderdim, format atıldı.
    gizli sorusunu da bilmiyorum malesef.
    başka şekilde nasıl alacağım peki?

@imam24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltthls -- 2 Ağustos 2014; 8:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Dostum 6 aya kadar girilmemiş hesabı tekrardan yapılandırabiliyorsun, yani yeni bir hesap açacaksın. Fakat yeni mail adresin 1 sene önceki çalınmış mail adresin olacak. Dene bir bakalım, sonucu bildir.

Kolay gelsin.

salihtutal@hotmail.com zaten bir Microsoft hesabı. Size aitse şimdi oturum açın.

böyle bir hata alıyorum. hem yeniden açsam ekli olan kişiler silinmiş olmayacak mı?
    eğer kişilerime erişemeyecek isem yeniden açmamın bi önemi yok.

çünkü: salihtutal@hotmail.com.tr olarak yeni bir hesap açmıştım. eskisini geri alamayınca.
    eskisi çalındığı için ona bağlı olan tüm, üyeliklerim de gitti.(facebook,para edecek oyun hesapları vs...)

• quote:

Orijinalden alıntı: ltthls

quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Dostum 6 aya kadar girilmemiş hesabı tekrardan yapılandırabiliyorsun, yani yeni bir hesap açacaksın. Fakat yeni mail adresin 1 sene önceki çalınmış mail adresin olacak. Dene bir bakalım, sonucu bildir.

Kolay gelsin.

salihtutal@hotmail.com zaten bir Microsoft hesabı. Size aitse şimdi oturum açın.

böyle bir hata alıyorum. hem yeniden açsam ekli olan kişiler silinmiş olmayacak mı?
    eğer kişilerime erişemeyecek isem yeniden açmamın bi önemi yok.

çünkü: salihtutal@hotmail.com.tr olarak yeni bir hesap açmıştım. eskisini geri alamayınca.
    eskisi çalındığı için ona bağlı olan tüm, üyeliklerim de gitti.(facebook,para edecek oyun hesapları vs...)

Demek ki son 6 ay içerisinde mail adresine giriş yapılmış. Yeniden yapılandırdığında ekli kişiler vs. silinecek, fakat maile bağlı sosyal hesapların vs. şifresi sıfırlanabilecek. :)

• anladım, ancak yeniden açamıyorum malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.