Şimdi Ara

Çalınan Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 9. Temmuz günü Laptopum çalındı. (kayboldu'da denilebilir)

O günden bu güne dua ediyorum, o laptopun içindde binlerce fotoğraf var.

Aranızda hiç dua ederek Namaz kılarak eşyasını bulan oldu mu? Ne yaptınız nelere başvurdunuz? Söylerseniz çok makbule geçecek hepinizden Allah Razı olsun.

• Bu güne kadar gördüğüm en ilginç konuyu açmış oldun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bu güne kadar gördüğüm en ilginç konuyu açmış oldun.

Dini inançları güçlü biriyim. + Bunu yaptıpda 7/24 Dua edip kaybolan eşyasını bulanıda gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza_58

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Bu güne kadar gördüğüm en ilginç konuyu açmış oldun.

Dini inançları güçlü biriyim. + Bunu yaptıpda 7/24 Dua edip kaybolan eşyasını bulanıda gördüm.

Dine inanan biriyimde abartmayın arkadaş şunu Senin yaptığın namaz sonucta bir ibadettir allaha burda olduğunu ve ona inandığını belirtirsin.
    Dediğim gibi olsaydı şuan herkes namaz kılardı sayısal lotoyu tutturmak istiyorum gibi
    Ve eğer laptop um bulunmasını istediğinden namaz kılıpndua ediyorsan ne namaz kıl ne dua et daha iyi.

• Müslümanım ama böyle yazıya başka smiley gitmezdi heralde ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 13 Eylül 2013; 9:34:53 >
  • Şu anda size gösterebileceğim kanıt bu.

http://www.sorularlaislamiyet.com/article/16325/kaybolan-esyayi-bulmak-icin-okunacak-dua-var-mi.html

Gerçektende şahit oldum. Ama ne kadar doğru bilemiyorum Ya gelir ya gelmez Allah'ın işi :( .
  • Tesadüfen, önceden seri numarası bilinen laptoplar ve hırsızları havaalanı, işporta, han gibi yerlerde satılmak üzereyken polis baskını ile yakalanabiliyor. Arkadaşımın 4 yıl önce Toshiba'sı çalınmıştı ve Toshiba global sitesinde tüm çalıntı laptoplar için veritabanı kurduğu halde ne polisten ne de başkasından mutlu haber gelmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 Temmuzda çalındı (kayboldu) laptop. Seri numarasını verdik polislere, internete bağlandığı an bulunuyormuş ama şu ana kadar hiç bağlanmadı. Allah yardımcımız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza_58

9 Temmuzda çalındı (kayboldu) laptop. Seri numarasını verdik polislere, internete bağlandığı an bulunuyormuş ama şu ana kadar hiç bağlanmadı. Allah yardımcımız olsun.

O iş oldukça zor. Çalan şerefsizin kamuda veya açık alandaki Wifi noktalarından girip Mac adresini değiştirmemiş olması lazım. Bunun dışında Ip'den o laptopu bulmak zor. Çalınmaya karşı bazı programlar ve Intel teknolojileri Bios'a gömülü olarak iş yapabiliyorlar.

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/anti-theft/anti-theft-general-technology.html

• Hocam yediğim yemek boğazımda kaldı valla hayatımda okadar forumlara felan girdimde en ilginç bu konu oldu ciddi anlamda, dua ederek namaz kılarak eşya bulmak nedir yani sen onu ibadet için yapıyorsunuz yani.
  • İbadet olarakta yapıyorum. Fakat kendi imkanlarımızla nerdeyse bulunma ihtimali yok, Allahın gücüne kudretine muhtacız. Demek istediğim Allaha dua etmekten başka çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.