Bildirim
Çalınan telefonu bulunan oldu mu hiç ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
4 yıl önce 6300'ımı çaldılar hala bi haber yok hiç umutlanma derim -
Çalındıktan 8-9 ay sonra bulundu. Pert haldeydi. İst'da çalınan telefon Urfa'da bulunmuş ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 14 Nisan 2012; 0:25:32 > -
2-3 ay önce arkadaşın iphone 4 ' ü gitti dersanede, bulunamadı. Gitti yenisini aldı -
Bu arada aklınızda bulunsun, savcılığa kayıp değil çalıntı olarak dilekçe verin.
Adam bana sordu kayıp mı çalıntı mı diye, ben de bilmiyorum arasındaki fark ne olacak ki dedim sonuçta telefon yok.
Çalıntı dersek, telefonu üzerinde bulduğumuz adam hakkında dava açılıyor dedi, bende uğraşmayayım diye kayıp yazın dedim.
Meğer kayıp yazınca savcı dava açmıyormuş, şerefsiz herif yanlış yönlendirdi beni. ÜZerinden 6 ay geçmeden tekrar dilekçe de veremiyorsun. yani telefon yalan oldu.
Aklınızda bulunsun benim düştüğüm hataya düşmeyin. -
Benim bir arkadaşın babası btkda başkan yardımcısıydı 1 haftada bulundu ama telefon pertti. N73 dü yeni çıkmıştı o zamanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 14 Nisan 2012; 0:58:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulspruta
Çalındıktan 8-9 ay sonra bulundu. Pert haldeydi. İst'da çalınan telefon Urfa'da bulunmuş ayrıca
Pert halde bulacaklarsa hiç bulmasınlar öyle bi görüntüyle karşılaşmak istemem
@adriano123
Dediğini biliyorum bende özellikle çalındı diye belirttim zaten -
Telefonum bulundu 5 ay sonra ilginç -
quote:
Orijinalden alıntı: Désolé
Telefonum bulundu 5 ay sonra ilginç
Nasıl bulundu ? Telefon ne durumda ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki çalınma degil ama Bulgaristan'dan Türkiye'ye gelirken gece gümrükte düşürmüştüm de 1 hafta sonra geri geldi hasar da yoktu -
quote:
Sırf "Nasıl" diyelim diye mi böyle yazdın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
Nasıl bulundu ? Telefon ne durumda ?
istanbulda bulundu bir sürü adam suçlu durumda şu antelefon ne durumda bilmiyorum savcılığa gitmedim daha şehir dışındayım
-
quote:
Modeli neydi ? -
iPhone kaç ? Birde nasıl çaldırdın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gittiğim alperen ocağında çalınmıştı 8-9 ay sonra tanıdığım birinin caldıgını öğrendim.Telefon elime geçince rehberdeki kızlar hala duruyordu.Erkekleri silinmişti -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
iPhone kaç ? Birde nasıl çaldırdın ?
4s kutuyla birlikte çaldılar çantamdan mesajla çağırdılar savcılığa telefonu satanla alan telefoncunun ifadesini almışlar çok karışık olaylar telefonu alabilir miyim geri bilmiyorum mahkeme yok daha uzlaşırsam olmayacak şikayetçi olursam olacak heralde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X