Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel..Geçmiş olsun umarım bulunur aracınız..
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    orhan kardeşim,
    tanıdık bir polis abimiz var az once aradım durumu anlattım.
    çalıntı kaydı düşer düşmez mobese mutlaka yakalar diyor,hangi istasyondan yakıt alıyorsa o istasyon bulunduğu yeri polis birimine iletir diyor. @KarambaKarambita*
  • Hocam yalnş alıntılamışsın sanırım arabanın sahibi ben değilim. Beyaz_melegim kullancıısı..

tekrar geçmiş olsun.konuyu guncel tutalım.
  • blaster2005 kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşamıyorum dua ediyorum umarım bulunur araç harika her ne kadar bir Hyundai antisempatizanı olsa da.
    Bu arada tapatalk simgesi var belliki vbultelin forumu
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    sonradan farkettim,ben orhana yazmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Salihlideki arkadaslardan ricam olacak.
    Ozellikle zafer mahallesi taraflarinda olabilir.
    adamin esgali resimlerde mevcut
    Oradaki ülkü ocaklarini elbet taniyan vardir iclerinde saga sola sorsaniz goren taniyan mutlaka cikar. :(
    Herkes kendini bnm yerime koysun diyecem olmuyor bu olay insanin basina gelince caninin yandigini anlar :(

Hocam bunlar cakma facebook ulkucusu. Ulku ocaklarinda boyle adami barindirmazlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş hayırlı haberi bekliyorum konuyu üstte tutalım arkadaşlar saray sierra diye amerikalı bi kadın kayboldu tüm ülke ayağa kalktı özel ekip kurup buldular 2 yıldır aranan oto hırsızının eşgali evi facebook profili var bulunmuyor varmı böyle bişey
  • Bu adam arabayı alıp kendi evinin oralarda geziyorsa ve herşeyi apaçık meydanda ise çete falan değildir hocam. o yüzden korkunuz olmasın.. Düşüncem şu ki kafası vs güzeldi , yaptı bir şey şimdi içinden çıkamıyor..
  • yerini belli etmwyecegini bile bi arkadas ankesorluden fln ak parti salihli ilce binasina su plakali arac bombali saldiri duzenlicek diye ihbarda bulunsa 1 saat maksimum sure veritorum yakalanmasi icin
  • Herkes aynı şeyi yazıp duruyor bomba ihbarı falan , o işler Türk filmlerinde olur Bu işin istihbaratı vs var öyle x kişiden gelen bir telefonla olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

quote:

Oradaki ülkü ocaklarini elbet taniyan vardir iclerinde saga sola sorsaniz goren taniyan mutlaka cikar. :(
    Herkes kendini bnm yerime koysun diyecem olmuyor bu olay insanin basina gelince caninin yandigini anlar :(

Arkadasim bir sey merak ettim. Bu kişinin esgalini ikametini ogrendikten sonra tekrar emniyet muduelugune gittiniz mi? Asayis birimi ile gorustunuz mü? Gorustunuz ise ne dediler?
    Bubadamin bulunmasi artim cok kolay. Cunku asayis.ekibi adamin oturdugu mahalleye kadar aninda cikarabilir tum kurumlardan yardim alarak.ayrica kisinin facebook adresinden bilisim suclari ile ugrasan emniyet birimi tum iletisime girdigi kisileri tek tek toplayıp kisiyi ayni gun icerisinde yakalar

Hersey yapildi ama emniyet bize bu bilgileri vermiyor gizli tutuyorlar anlamadim gitti

• Geçmiş olsun üstadım. Adamın eşgali, neci olduğu falan belli ama gidip nasıl yakalayamıyorlar hayret verici bir durum.

• quote:

quote:

quote:

Arkadasim bir sey merak ettim. Bu kişinin esgalini ikametini ogrendikten sonra tekrar emniyet muduelugune gittiniz mi? Asayis birimi ile gorustunuz mü? Gorustunuz ise ne dediler?
    Bubadamin bulunmasi artim cok kolay. Cunku asayis.ekibi adamin oturdugu mahalleye kadar aninda cikarabilir tum kurumlardan yardim alarak.ayrica kisinin facebook adresinden bilisim suclari ile ugrasan emniyet birimi tum iletisime girdigi kisileri tek tek toplayıp kisiyi ayni gun icerisinde yakalar

Hersey yapildi ama emniyet bize bu bilgileri vermiyor gizli tutuyorlar anlamadim gitti

Adamin face profili acik, kimlik biligileri ortada, hatta cep numarasi da var...

Bu adam birilerine güveniyor arkadaslar bu belli. Yoksa sen araba calacaksin ve saklanmak ihtiyaci hissetmeyeceksin? Varmi böyle birsey...

Bir önceki sayfada bir arkadas yazmisti. Adamin ülkücü teskilattan veya polis/emniyetten tanidiklari olabilir.

2 yildir araniyor olup böyle acik profille kimse gezmez...

• Güzel haberlerini bekliyoruz..
  • Guncel

• güncel...

• inşallah yakın zaman da bulunur aracınız hocam gözümüz kulagımız yollar da durumu çevremdeki herkeze anlattım gören duyan olursa anın da önce polise sonra size ulaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

quote:

quote:

Adamin face profili acik, kimlik biligileri ortada, hatta cep numarasi da var...

Bu adam birilerine güveniyor arkadaslar bu belli. Yoksa sen araba calacaksin ve saklanmak ihtiyaci hissetmeyeceksin? Varmi böyle birsey...

Bir önceki sayfada bir arkadas yazmisti. Adamin ülkücü teskilattan veya polis/emniyetten tanidiklari olabilir.

2 yildir araniyor olup böyle acik profille kimse gezmez...

ülkücü teşkilat böylesi namussuzları değil ülkü ocağına çay ocağına bile almaz

• Güncel..
    Türk polislerini ve emniyet teşkilatını gerçekten anlayamıyorum..
  • İnsanlar kendi imkanyla suçluyu buluyor ama bu işe bakması gereken emniyette tık yok..bi tanıdığın aracı falan olması gerek galiba pat diye bulunması için..baya yaklaşmışsınız umarım bian önce aracınıza kavuşursunuz..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.