Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Manisa ufak yer. Az cok arabanin olacagi yeride kestirmissinizdir. Aracin yedek anahtari illaha ki vardir yeni arac. Arkadasinizin arabasiyla manisaya gidin 3 gece altini ustune getirin. Bulunca kendiniz alip en yakin karakola gidin isi bitirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 9 Ekim 2013; 13:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel.......
  • Güncel..
  • Güncel

Umarım en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz.
  • Emniyetteki ilgili birimler şu forum ahalisi kadar teknik çalışıyorlarmıdır acaba?
    Hayır şimdi arabasını çalınmasından 11-12 gün geçmiş ve emniyet 2 yıldır aramakta olan birini bulamıyor ve biz burda daha başlık açıldıktan 2-3 gün sonra sosyal medyadaki bilgilere göre şerefsizin oturduğu mahalleye kadar tespit ettik. Bu nasıl iştir anlamadım!?

Bu arada kardeş sana da geçmiş olsun, inşallah güzel haberleri en kısa sürede alırsın. Bayramdan önce Bayram yaşarsın inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç bomba yüklü, AKP manisa binasını havaya uçurcak diye ihbar yapsanız 15dk da enselerler ama. Adam 2 yıldır aranıyor, ve bulamıyor polis, ilginç!
  • Guncel

• Güncel
  • Hocam araç Salihli'de ise Salihli küçücük yer bende orda yaşıyorum . İnşallah aracınız bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Hocam araç Salihli'de ise Salihli küçücük yer bende orda yaşıyorum . İnşallah aracınız bulunur.

yapabileceğiniz başka birşey yok mu. madem küçücük bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatonal

quote:

Hocam araç Salihli'de ise Salihli küçücük yer bende orda yaşıyorum . İnşallah aracınız bulunur.

yapabileceğiniz başka birşey yok mu. madem küçücük bir yer

Vallahi hocam emniyete başvurun başka bir şey gelmiyor aklıma yani ben arayamam öğrenciyim zaten bir de lisede okuyorum üstüne dersler filan da var.Olmasa arardım da.
  • Çok geçmiş olsun hocam. Manisa Merkezde ikamet etmekteyim. Salihli'de hiç akrabam tanıdığım yok. Fakat Merkez'de işiniz düşerse yardımcı olmaya çalışırım her durumda. Ayrıca merkezde mutlaka bakıcam araba plakalarına. Özellikle sizin için.
  • quote:

Anlamadim gülünecek ne var bunda salihli küçük yerse elbet gözünüze carpar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Çok geçmiş olsun hocam. Manisa Merkezde ikamet etmekteyim. Salihli'de hiç akrabam tanıdığım yok. Fakat Merkez'de işiniz düşerse yardımcı olmaya çalışırım her durumda. Ayrıca merkezde mutlaka bakıcam araba plakalarına. Özellikle sizin için.

Allah razi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

Çok geçmiş olsun hocam. Manisa Merkezde ikamet etmekteyim. Salihli'de hiç akrabam tanıdığım yok. Fakat Merkez'de işiniz düşerse yardımcı olmaya çalışırım her durumda. Ayrıca merkezde mutlaka bakıcam araba plakalarına. Özellikle sizin için.

Allah razi olsun.

Yinede size bir öneride bulunayım, Salihli'ye giderseniz eğer, dipbucak arayıp bulamazsanız, Merkez'i de aramanızı öneririm. O arabayla Salihli'de gezeceğini sanmam. Hoş Manisa'da da durmaz ama bir umut işte.. Merkezde Trafik Şube'ye gidebiliriz dediğim gibi her türlü yardımcı olurum.

• quote:

quote:

Anlamadim gülünecek ne var bunda salihli küçük yerse elbet gözünüze carpar.

Haklısınız hocam.Özür dilerim.
  • quote:

quote:

quote:

Allah razi olsun.

Yinede size bir öneride bulunayım, Salihli'ye giderseniz eğer, dipbucak arayıp bulamazsanız, Merkez'i de aramanızı öneririm. O arabayla Salihli'de gezeceğini sanmam. Hoş Manisa'da da durmaz ama bir umut işte.. Merkezde Trafik Şube'ye gidebiliriz dediğim gibi her türlü yardımcı olurum.

Ben anlamadim bu kansiz insan nasil bu kadar rahat. :(

• Salihlideki arkadaslardan ricam olacak.
    Ozellikle zafer mahallesi taraflarinda olabilir.
    adamin esgali resimlerde mevcut
    Oradaki ülkü ocaklarini elbet taniyan vardir iclerinde saga sola sorsaniz goren taniyan mutlaka cikar. :(
    Herkes kendini bnm yerime koysun diyecem olmuyor bu olay insanin basina gelince caninin yandigini anlar :(

• Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    orhan kardeşim,
    konuyu hyundai forumdan da takip ediyorum,allah yardımcın olsun.
  • quote:

Salihlideki arkadaslardan ricam olacak.
    Ozellikle zafer mahallesi taraflarinda olabilir.
    adamin esgali resimlerde mevcut
    Oradaki ülkü ocaklarini elbet taniyan vardir iclerinde saga sola sorsaniz goren taniyan mutlaka cikar. :(
    Herkes kendini bnm yerime koysun diyecem olmuyor bu olay insanin basina gelince caninin yandigini anlar :(

Arkadasim bir sey merak ettim. Bu kişinin esgalini ikametini ogrendikten sonra tekrar emniyet muduelugune gittiniz mi? Asayis birimi ile gorustunuz mü? Gorustunuz ise ne dediler?
    Bubadamin bulunmasi artim cok kolay. Cunku asayis.ekibi adamin oturdugu mahalleye kadar aninda cikarabilir tum kurumlardan yardim alarak.ayrica kisinin facebook adresinden bilisim suclari ile ugrasan emniyet birimi tum iletisime girdigi kisileri tek tek toplayıp kisiyi ayni gun icerisinde yakalar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.