Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bulunmadı mı yav nasıl bir ülkede yaşıyoruz kanunlar bile ahbap çavuş ilişkisiyle yürüyor.
  • umarım çinçinde parçalanmadan bulunur araba
  • geçmiş olsun inşallah bulursunuz. up
  • Geçmiş olsun konuyu yukarıda tutalım mümkün ise sabitlenip konu dışınada açılsın daha çok kişi görebilir böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steakone

Halil Kahraman'ın ikamet adresini sorgulatabilecek birileri yok mu? Elbet dönecek evine.

Bu kopegin evi salohli zafer mahallesinde oturuyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne durumdasınız evi biliyosunuz adamın adını soyadını biliyosunuz tipini biliyosunuz hala tık yok. Az bi bilgilendirme alabilir miyiz son durum nedir biz de merak içindeyiz.

Zafer mahallesinde gece yarısı bi turlasanız mutlaka görürsünüz eğer oradaysaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakone -- 8 Ekim 2013; 20:34:58 >
  • Oncelikle gecmis olsun. Baya bir yol katedilmis, adamin mahallesine kadar bulmussunuz. Polisten de hayir gelecegi yok gibi bu saatten sonra is size dusuyor acikcasi. Ortaligi daha fazla da bulandirmadan ( adamin telefon numarasi bile verilmis, eminim arayip kufreden vardir) gidip aracinizi almanin yollarina bakin bence. Yedek anahatari var ise toplayin 3-5 arkadasinizi gidin o mahalleye Salihli'de. Biraz gezme, tozma arastirma ile bulunur diye tahmin ediyorum. Aracin yerini tespit ettikten sonra da yedek anahtarinizla acin ve kaybolun oradan. Yani bir nevi kendi malinizi 'geri çalın'.
  • dostum facebook profilinin linkini kopyalayıp polise verin direk arkadaşlarının adresinide bilgilerinide verin nasıl iştir arkadaş telefonu adresi facebook profili herşeyi biliniyo bulunamıyor bu polis ne işe yarar hayırlı haberlerinizi bekliyorum
  • eleman ülkücüymüş tahmin etmiştim zaten manisa salihli diyince o tarafın insan profilini bilirim işin zor be dostum bu tür küçük ilcelerde herkes birbirini tanır çoğu polisle kankadır oraya tek gitme mutlaka yanına polis al bide ülkücü olduğu için poliside ayarlamıştır işlem yapmayabilirler emniyet teşkilatından tanıdıkları olabilir
  • Arkadaslar O Numarasını Koydugunuz Adam Halil Kahraman Ama Aradıgımız Lavuk O Değil O Satılık Motor İlanı Bunun Değil Satılan Motor Suziki Bu Yamaha Badoo Sitesindeki Halil Aradıgımız Şahıs
    Bendeki Bilgilerle Sizdeki Bilgileri Toparladım Ortaya Bayaga Yol Katlettim Hepinize Minnetarım Çok Sağolun.
    Yarın Avukatımla Görüşüp Sonra Yapılacak İşlemi Konusacaz. Salihlide Yasayan Arkadaslar Ülkü Ocaklarına Bilgi Verbilirmi Acaba. Bu Arabayı Biz Kendi İmkanımızla Bulacagız Eminim. :(
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    güncell
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

eleman ülkücüymüş tahmin etmiştim zaten manisa salihli diyince o tarafın insan profilini bilirim işin zor be dostum bu tür küçük ilcelerde herkes birbirini tanır çoğu polisle kankadır oraya tek gitme mutlaka yanına polis al bide ülkücü olduğu için poliside ayarlamıştır işlem yapmayabilirler emniyet teşkilatından tanıdıkları olabilir

Çok boş konuşuyorsun be...

Adamın canı yanımş sen boş muhabbet peşindesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luminance

quote:

eleman ülkücüymüş tahmin etmiştim zaten manisa salihli diyince o tarafın insan profilini bilirim işin zor be dostum bu tür küçük ilcelerde herkes birbirini tanır çoğu polisle kankadır oraya tek gitme mutlaka yanına polis al bide ülkücü olduğu için poliside ayarlamıştır işlem yapmayabilirler emniyet teşkilatından tanıdıkları olabilir

Oda Bir Fikir Sunuyor Herkes Aklına Gleni Yazıyor Kimsye Birşy Diyemiyorum İnsanın Eli Ayağı Bağlanıyor Diyorlar Ya Grçekten Bn Suan O Durumdayım

• quote:

quote:

boş konuşan sensin salihliye gittinmi acaba böyle ilçelerde herkes birbirini tanır ve sonuçta eleman dışardan o ilçeye gitcek vee genelde polisler o ilçede kim hırsız kim torbacı kim cete bilir içli dışlı olurlar eee ülküçülürle polis arasındaki yakınlığı bilmeyenmi var ben arkadaşı uyarıyım dedim

• izmirdeyim ben salihliye geleceğin gün benim boş olduğum bi gün olursa yardıma gelirim
    oldukça kalabalık olmakda fayda var bu tiplere karşı burdan da gelcek arkadaşlar vardır
    dediğim gibi yardımım dokunursa pm at gelceğin zamanı uygunsa kesin gelirim hatta bikaç kişi toplar gelirim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

quote:

Oda Bir Fikir Sunuyor Herkes Aklına Gleni Yazıyor Kimsye Birşy Diyemiyorum İnsanın Eli Ayağı Bağlanıyor Diyorlar Ya Grçekten Bn Suan O Durumdayım

Şu anda manisa salihli de bir radyo'ya sizin arabanın çalıntı ihbarını geçirtcem inşallah duyan birileri olurda ihbar ederler.

• Geçmiş olsun. Her an konuya bakıyorum ki olumlu bir gelişme var mı diye..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Geçmiş olsun. Her an konuya bakıyorum ki olumlu bir gelişme var mı diye..

Aynen hocam ya inşallah 1 haftaya falan bulunur

• uplayalım.
  • Aslında şahsın o olduğuna emin isen polise gidip ek ifade verebilirsin. Ayrıca ek ifadende aracın salihlide görüldüğünü de belirtirsen daha iyi olur. Ayrıca polisin ilk aldığı ifadede suçu polisler ne olarak girdi acaba oto hırsızlığı mı yoksa güveni kötüye kullanma mı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.