Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asi_

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Geçmiş olsun hocam, allah yardımcın olsun.

Araç parçalanmamış olsa dahi şasi numarasını motor numarasını falan sildilerse polis yine birşey yapmıyor, Kuaförümün arabasını çaldılar, aracı kendisi bulmuş farklı yöntemlerle, sanayide boyanıyor senin araba diye haber geldi en son, adam arabasını hergün görüyor aynı mahalledeimiş, hırsızlara teklif bile etti aracın yarı parasını vereyim aracımı geri verin diye, aldığı cevap ben kulanıyorum arabayı, sıkılınca haber veririm eğer istersen aracın değerine anaşırız, bu kadar rahatlar. polis kılını kıpırdatmıyor aracın yerini söylemiş olmamıza rağmen. Kendisinin de yapabilecek bir şeyi yok, başına bela almamak için uğraşmadı daha fazla. çoluğum çocuğum var diyor, ki haklı. Burada suç polisin, egm ye mektup yazdı son çare, gitmediği kapı kalmadı, sonuç sıfır. Adamlardaki rahatlığa bak çal üstüne kullan. parçalasa anlayacam, artık hiçbir korkuları yok.

Cinayet sebebi yeminle, ben sindiremem öyle bir yaşamı o hırsızı öldürürdüm muhtemelen.

Arada çoluk çocuk falan olmasa kimse sindiremez böyle bir şeyi. "Teneke parçası lan oğlum nolucak insandan önemli mi" diyenler bile her gün kendi arabasına başkasının bindiğini göre göre bilmiyorum yani.

Teneke ya da kutu kola fark etmez ki, bir insanın şerefi var, elin herifi(!) kural gereği sövemiyorum gelecek benim arabamı çalacak gözümün içine baka baka gezecek, dolanacak. Bir de artistlik yapacak, ben tutamazdım heralde. Adamı öldürmesem de o arabayı kundaklar yakardım bir hal çaresine bakardım yoksa kanser olurdum üzüntüden. Erkeklik diye bir şey var. Hayat boyu ezikliği unutulmaz.

Doğru diyorsun hocam. Ben olsam, ben de senin dediğin gibi yapardım.
    Ya adamı vururdum ya da "bana yar olmayan sana da olmasın" der arabayı yakardım. Kimin yaktığını da ispat edemez.

Mesele dediğin gibi, bir araba ya da teneke parçası değil. Allah başıma getirmesin ama öyle bir şey olursa gözümü karartırım ben.

Valla ben araba için olmasa da sözde halam ve kansız kuzenlerimden şu hırsızın yaptığına eş değer benzer durumlar yaşadım. Ancak sebep olan ben değildim, ve çok ciddi bunalım dönemlerinden geçtim, halen de sıkıntılar devam ediyor. Zamanla da kinim artıyor, azalacağına ileri ki zamanda olası benzer bir durum da ben yapabilirim. Allah yaşatmasın kimseye böyle bir durum. Kötülere müstahakta ne oluyorsa zaten iyilere oluyor. Neyse..

Bizim Adapazarında şöyle bir olay yaşanacak he ? Bu yüzden seviyorum işte memleketimi.Valla adamın 2.gün gırtlağından koyarlar mermiyi.

Forum 13 yaşındaki kullanıcılara da açık, yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim lütfen. Özendirici, yönlendirici kelimelerden uzak duralım.

Ya eyvallahta böyle kansızları,adi şerefsiz insanları gördükçe sinirden dudaklarımı parçalıyorum.Arkadaş senelerce emek vermiş,hayalini gerçekleştirmiş.Bir tane adi çıkıyor her şeyi yok ediyor ve işin kötü yanı kolunu sallaya sallaya,dalga geçe geçe geziyor ortalıkta.Anarşistlerin bir atasözü var "Adaletin bittiği yerde anarşi başlar." diye.Adamlar bence çok haklı.

• Gorod kullanıcısına yanıt
    ARKADASLAR ARACIN ÇALINTI KAYDI DÜŞTÜ. POLİSE İHBAR VERİLDİĞİ AN YAKALANACAK ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

ARKADASLAR ARACIN ÇALINTI KAYDI DÜŞTÜ. POLİSE İHBAR VERİLDİĞİ AN YAKALANACAK ARTIK

Şükürler olsun nihayet.
  • İnşallah sapasalam bulursunuz Orhan abi :) Hyundaiclub tan da takip ediyorum dualarımız seninle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Zaten ihbar verilmemiş miydi? Hadi artik bulunsun su araba
  • orhan kardeşim bugün dediğim tanıdık abiye sordum
    salihlide şakşaklar diye bi grup varmış bunlar ülkücü geçiniyolarmış ama böyle işlere girmezler dedi
    bide arabayı yakın zamanda gören yoksa şimdiye parçalamışlardır diyo
    yani en yakın ne zaman görüldü araç salihlide eğer üstünden baya zaman geçtiyse parçalanmış olma ihtimali var ne yazık ki
    inşallah başına bi iş gelmeden bulunur araç
  • İnşallah bulunur araç ...
  • İnşallah sağ salim aracınıza kavuşursunuz.
  • E devlete düşmüş hocam şimdi sıra mobeselerde ve benzin istasyonlarının güvenlik kameralarında güzel haberler bekliyoruz senden tabi bu polisin hızına bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

E devlete düşmüş hocam şimdi sıra mobeselerde ve benzin istasyonlarının güvenlik kameralarında güzel haberler bekliyoruz senden tabi bu polisin hızına bağlı

Bnm bu devletten hic beklentim yok guzelim arabam devletin yavas isleyisinden dolayi mahvolacak :(
  • Guncel....
  • Guncel.....
  • Up...
  • Güncel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı bir gelişme?
  • Bence de konuyu güncel tutalım umarım en kısa sürede bulunur... Çok çok geçmiş olsun, gelişmeleri yazın lütfen.
  • dostum yanlış anlamada konuyu açtığından beridir takip etmeye çalışıyorum.. sanırım en son forumda arkadaşlarında desteğiyle arabanı çalan kişinin yerini, sosyal ağlarını falan tesbit etmiştiniz.. eğer herşeyin yeri belliyse neden sen kendin harekete geçmiyorsun, onu anlayabilmiş değilim.. arabanı çalan adam o kişiyse ve manisada yaşıyorsa arabada manisa civarında görüldüyse daha neyi beklediğini sormadan edemeyeceğim..? polislerden ve devlete isyan ediyorsun ama kendinde kendi malını bulmak için bir çaba göstermiyormuşsun gibi geliyor bana.. bunu yanlış anlama ama şimdiye kadar çalınan arabaları hep sahipleri kendi çabalarıyla buldu.. aile büyüklerinden yada çok samimi arkadaşlarını al yanına git araba nerede görüldüyse düş peşine, kendi işini kendin hallet.. umarım en kısa zamanda arabana kavuşursun.. @Beyaz_Melegim
  • Gitmedin mi salihliye Orhan kardeş
  • güncel...
  • Silah edinme yasasına karşı çıkanlarda görsün bu konuları...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.