Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

dostum yanlış anlamada konuyu açtığından beridir takip etmeye çalışıyorum.. sanırım en son forumda arkadaşlarında desteğiyle arabanı çalan kişinin yerini, sosyal ağlarını falan tesbit etmiştiniz.. eğer herşeyin yeri belliyse neden sen kendin harekete geçmiyorsun, onu anlayabilmiş değilim.. arabanı çalan adam o kişiyse ve manisada yaşıyorsa arabada manisa civarında görüldüyse daha neyi beklediğini sormadan edemeyeceğim..? polislerden ve devlete isyan ediyorsun ama kendinde kendi malını bulmak için bir çaba göstermiyormuşsun gibi geliyor bana.. bunu yanlış anlama ama şimdiye kadar çalınan arabaları hep sahipleri kendi çabalarıyla buldu.. aile büyüklerinden yada çok samimi arkadaşlarını al yanına git araba nerede görüldüyse düş peşine, kendi işini kendin hallet.. umarım en kısa zamanda arabana kavuşursun.. @Beyaz_Melegim

kardeşim calınan arabayı kendimiz bulacaksak hırsızı biz yakalıcaksak o zaman niye polis var kapatsınlar karakolları emniyet teşkilatını hem böyle hırsızlar boş gezmez adam canınımı tehlikeye atsın saçma bi yorum yapmıssın

aracın sahibi benim yorumun nesi sacma anlamadım. ben ne nefes alabiliyorum ne uyuyabiliyorum nede yaşadıgımdan bil haberim.
    bu şerefsizi ben bulacam polise götürecem al sana lokma ye diyecem bu memlekette adalet olsaydı zaten şuan arac coktan bulunurdu. resmen insan ve rütbe ayrımı yapılıyor adalette.
    herkes salihliye git oraya git burraya git demeyi çok iyi biliyor gittim aklınıza gelecek heryere gittim.
    Ama gel gelelimki ben ne sabancıyım nede babam bankacı. Artık Ne arayacak gücüm kaldı nede imkanım.

Şu saatten sonra mecburen gelen haberleri bekeyecem elimden gelenleri yaptım. 13 günde 5 milyar para harcadım. Ve şuan İşimden de oldum merak eden arkadaslar soruyordu ya buyursun işte cevabım budur. Kimse beni yargılamasın hiç birşey yapmamış gibi olabilirim ama çok çaba gösterdim
    Adaletimiz 13 gün sonra sistemlere düştüğü çalıntı kaydıyla zaten Vatandaşa Olan Değerinni Birkez Daha Kanıtladılar.
    SADECE ŞUNU DİYORUM
    ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR LAFI VARYA Dogru Mülkün Varsa Adalatin Var.

• güncel
  • İnşallah bulunur. Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Hocam konuyu başından beri takip ediyorum şimdiye kadar bulunmuştur diye tahmin etmiştim ama maalesef

• Şu anda izmir kemalpaşadayım. Salihli'ye yakın sayılır. Görürsem hemen tanırım ve takip ederim polis gelene kadar. Geçmiş olsun.
  • güncll
  • Yok arkadaş ne yazık ki polis o işlere bakmıyor.Hırsızlık gasp yankesicilik tehdit şantaj gibi işler polisin yetki alanı dışında kalıyor sanırım.Böyle durumlarda ne yazıkki kendi başımızın çaresine bakmamız gerekiyor bu ülkede.Ha benim vergimle maaşını alıyor filan derseniz bu forumda öncelikle bir ağzınızın payını verirler.Arkadaşın arabası gitmiş onca yılın birikimi alın teri gitmiş.Ve hala saçma sapan eleştirileri okudukça böylesi bir polis teşkilatı bile çok bize .
    Geçmiş olsun kardeşim Allah yardımcın olsun.Bu memlekette sığınacağımız başka bir kapı yok ne yazıkki...
  • Yahu arkadaş nedir bu saçma sapan yorumlar yok kendi imkanınla bul falan olur başka beyler adamla karşı karşıya geldiğinde nelerin olacağını iyice düşünün de öyle yazın hiçbir şey sağlıktan hayattan önemli değil hırsızlık yapan şerefsizler her türlü namussuzluğu da yapabilir eğer ki ben mağdursam bunu tabiki de polis halledecek gidip adamın kafasını kırsan sen suçlu oluyorsun yatak odana girmeyen hırsıza bişey yapamadığımız bir ülkenin adaletine polisine güveniyoruz biz hey gidi hey neyse inşallah bulunur aracın kardeşim yada kaskodan alırsın paranı

• Cok buyuk gecmis olsun ne diyecegimi bilemiyorum.Konuyu tümden okudum gercekten yazik polisle is yurumuyor.
    Yazık yazık polise mi adamami nereye kufredecegimi sasirdim...Yaşamış biri olarak umarim bulursun (tabi adam profesyonel pislikse simdiye par...)Arabam GPSli aklı varsa benim arabaya(daha dogrusu bana) bulaşmaz.

• bu araca benzer bir araç gordum 5 6 gun once bagdat caddesınde sahıl yolunda plakayı gormedım ama aynı bu araca benzıyordu
  • İnşallah bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisler işini düzgün yapmadığı sürece bu olaylar böyle devam eder.
    Ancak vatandaşlarını öldürür bunlar...
  • herşey apaçık ortadayken bu adam nasıl elini kolunu sallaya sallaya dolaşır,araçla geziyosa bayram nedeniyle heryerde polis var kontrol var diyorlar umarım birine denk gelirde aracınıza kavuşursunuz

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Amin İnşallah... :(
  • Kasko yok muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Kasko yok muydu?

kasko var ama olsa nolacak yazıklar olsun hükümetin bu işleyiş tarzına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Kasko yok muydu?

kasko var ama olsa nolacak yazıklar olsun hükümetin bu işleyiş tarzına

Kaskodan alırsın paranı canını sıkma...
  • Ben kaskosu yok saniyordum. Varmis !

• Up

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.