Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

dostum yanlış anlamada konuyu açtığından beridir takip etmeye çalışıyorum.. sanırım en son forumda arkadaşlarında desteğiyle arabanı çalan kişinin yerini, sosyal ağlarını falan tesbit etmiştiniz.. eğer herşeyin yeri belliyse neden sen kendin harekete geçmiyorsun, onu anlayabilmiş değilim.. arabanı çalan adam o kişiyse ve manisada yaşıyorsa arabada manisa civarında görüldüyse daha neyi beklediğini sormadan edemeyeceğim..? polislerden ve devlete isyan ediyorsun ama kendinde kendi malını bulmak için bir çaba göstermiyormuşsun gibi geliyor bana.. bunu yanlış anlama ama şimdiye kadar çalınan arabaları hep sahipleri kendi çabalarıyla buldu.. aile büyüklerinden yada çok samimi arkadaşlarını al yanına git araba nerede görüldüyse düş peşine, kendi işini kendin hallet.. umarım en kısa zamanda arabana kavuşursun.. @Beyaz_Melegim

Kesinlikle.

Önceki gün gözlerim aracı ararken sizin düşündüğünüz gibi düşündüm.
    Sonuçta İSTANBUL gibi bir yerde aracı aramıyorsunuz, aradığınız şehir SALİHLİ gibi kasabamsı bir yer.
    O şahsı elbette tanıyan biri çıkar.

• quote:

dostum yanlış anlamada konuyu açtığından beridir takip etmeye çalışıyorum.. sanırım en son forumda arkadaşlarında desteğiyle arabanı çalan kişinin yerini, sosyal ağlarını falan tesbit etmiştiniz.. eğer herşeyin yeri belliyse neden sen kendin harekete geçmiyorsun, onu anlayabilmiş değilim.. arabanı çalan adam o kişiyse ve manisada yaşıyorsa arabada manisa civarında görüldüyse daha neyi beklediğini sormadan edemeyeceğim..? polislerden ve devlete isyan ediyorsun ama kendinde kendi malını bulmak için bir çaba göstermiyormuşsun gibi geliyor bana.. bunu yanlış anlama ama şimdiye kadar çalınan arabaları hep sahipleri kendi çabalarıyla buldu.. aile büyüklerinden yada çok samimi arkadaşlarını al yanına git araba nerede görüldüyse düş peşine, kendi işini kendin hallet.. umarım en kısa zamanda arabana kavuşursun.. @Beyaz_Melegim

Gitmedigimi nerden biliyorsun arkadasim siteden bazi seyleri belirtmek istemedigim icin bazi adimlarimi gizli tutmak zorundayim. Sitenin bilgileriyle cok yol katlettim sadece bunu bil arkadasim. Sonucmu sifiiiiiiiiir ne salihlide ne nigdede yok arac baska yerlere gitmis belliki alan hain. Forum kurallari geregi sansurlu konusuyorum ona edilecek cok laf varda burasi yeri degilm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

olacak iş miküçük yerde halk galeyana gelir kendi adamımız diye gene vermez hırsız dahi diyemezsin yabancı adamın küçük yerde yapacağı iş değil o dediğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

olacak iş miküçük yerde halk galeyana gelir kendi adamımız diye gene vermez hırsız dahi diyemezsin yabancı adamın küçük yerde yapacağı iş değil o dediğin.

Dostum her isin bir kolayi, gider arabani bulursun.. Duruma gore 1-2 gun yakin takipte olursun, adamin gittigi geldigi yerleri ogrenirsin.. Bu adam hic mi kapali bir alana gitmeyecek ev gibi otel gibi.. İllaki kafasini soktugu bir yer vardir, oraya gittiginde sende polise gidersin durumu anlatirsin ve alirsin yanina memurlari gidersin.. Polisler hirsizi yakalar sende arabana kavusursun..

Diger bir yontem ise adami kafasini soktugu yerde yakalayip kistirmak.. Kendine ve beraberinde getirdigin arkadas es dost arkadaslarina guveniyorsan adami soker soker takarsin sonrada arabani alirsin.. Ama bu isin hakliyken haksiz duruma dusme yonu, hirsiz polise gidip beni hanemde darp edip dovduler diye sikayetci olabilir.. Hatta hastaneye gidip darp raporu ve is goremez raporu alarak seni maddi manevi tazminat davasi bile acar.. En temizi yukarida ilk soyledigim takip etmek ve polisi alarak baskin vermek olacaktir..

• Su an için kaskodan parani geri alma duruma var mi? Kasko sirketi ile gorustun mu? Insallah alma durumun vardır. Sonra facebooktan bir grup acarsin adamin adina :)

• zaferdurukan kullanıcısına yanıt
    herkez ayrı telden konusuyor kimisi verir diyor kisi vermez diyor 30 günlük süreç sonunda belli olacak.
  • Guncel

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Umarım bulunur aracınız. Güncel..
  • güncel. Allah yardımcın olsun Orhan kardeş
  • Güncel
  • Güncelleyelim...
  • [H.E.E] kullanıcısına yanıt
    Polis her çalınan arcın peşine düşmez modeli ne olursa olsun.Sahibi önemli biridir baskı yaparalr aramaya çalışırlar.Bulmak için anca aracın gişelerden geçmesi radar girmesi.Kırmızı ışıkta geçip edsye yakalanması ya da polis çevirmesine yakalanması lazım.Yoksa gider.
    Birde tahminmce 15 gün içinde parçalara ayrılmıştır.Ama araç doğuya doğru gidiyor Türkiy'de sadece Gaziantep'te bildiğim kadarıyla aracın şasi noğunu değiştirme işini yapanlar var o bölgede.Gaziantep olduğundan emin değilim amam hatırladığım kadarıyla o.

EDİt:Araç çalan zaten bulunmuşsa polisin önce evine sonra sırasıoyal gidebileceği yaerler bakması lazım

@[H.E.E]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 12 Ekim 2013; 20:54:14 >
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    Haber kanallarıyla iletişime geç adamlar haber bulamayınca saçma saçma aktara gidip tarif alıyorlar yayınlarlar..Tanıdık polis varsa ara adamın tcsi ne kadar eline verbilir.SOrgulama sisteminden tanıdık aracılığla ama gayri remsi bir iş olur.Sonra manisadan karakola git polis ekiplerini alın önce adamın evine gidin elindeki adresten ev çevresindeki mağaza kamera kayıtlarını silinmeden toplayın.Adamın gittiği gidebileciği yerlere bakın yakındaki oto tamircilerini araştırın.Özellikle ev çevresindeki kameraları alın .Forumda yardım edek polis yok mu birde konu dışında onu araştırabilirsiniz. @Beyaz_Melegim
  • öncelikle büyük geçmiş geçmiş olsun.ilk ve son olsun diyelim..
  • quote:

kardeşim calınan arabayı kendimiz bulacaksak hırsızı biz yakalıcaksak o zaman niye polis var kapatsınlar karakolları emniyet teşkilatını hem böyle hırsızlar boş gezmez adam canınımı tehlikeye atsın saçma bi yorum yapmıssın

• geçmiş olsun
  • Silah edinme kolaylaşmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

kardeşim calınan arabayı kendimiz bulacaksak hırsızı biz yakalıcaksak o zaman niye polis var kapatsınlar karakolları emniyet teşkilatını hem böyle hırsızlar boş gezmez adam canınımı tehlikeye atsın saçma bi yorum yapmıssın

saçma olan senin yorumun aslında.. burası türkiye, emniyet teşkilatının nasıl ve ne şekilde çalıştığını herkes biliyor.. binlerce örnek var bu şekilde, hangi birisini polis gerekli özeni gösterip olayın üstüne düşüpte kısa zamanda bulup açığa çıkarıyor..? geçeceksiniz canımı tehlikeye mi açacam havalarını.. malının peşine düşeceksin, arabam çalındı polise gittim şikayet ettim ee sonra evine gidip ayaklarını uzatıp gazeteni okuyup çayını mı içeceksin nasılsa polise söyledim diye.. bir ihtimal uygulamaya denk gelirse belki yıllar sonra kavuşursun arabana.. sizin arabanız çalınırsa söylediğiniz şekilde yaparsınız..

ayrıca buradaki durum biraz daha farklı, arabası çalınan kişi - çalanın nerede yaşadığını arabasının nerede görüldüğünü biliyor.. bunlara ek olarak sosyal ağlar üzerinden çalan kişi yüksek oranla teşhis ediyor.. şimdi ortada bu kadar bilinmişlik varken, arabası çalınan kişi neden hala duruyor..? gidersin bakarsın araştırırsın, bulduğun zaman takip edersin emin olursun sonra bulunduğun yerdeki emniyete gider durumunu anlatırsın baskın yaparsın arabana kavuşursun.. el elin eşşeğini türkü çağıra çağıra ararmış dostum bu lafıda hiçbir zaman unutma haydi kal sağlıcakla..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.