Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m4ssetza

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

Kasko yok muydu?

kasko var ama olsa nolacak yazıklar olsun hükümetin bu işleyiş tarzına

Kaskodan alırsın paranı canını sıkma...

Kasko şirketinizle görüştünüz mü? Ne diyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Gideceksin oraya Facebook profilinde ki lavukları bulacaksın top tüfek çökeceksin hepsine.Başka çözümü yok bu işin belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Gideceksin oraya Facebook profilinde ki lavukları bulacaksın top tüfek çökeceksin hepsine.Başka çözümü yok bu işin belli oldu.

Dediginizi denedik ama kayip yok ortalarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce geçmiş olsun.
    ama şu kasko konusunda yeterli bilgi vermemişsiniz. başvurdunuz mu kaskoya. onlar ne diyorlar. aracın parasını vermiyorlar mı. eğer aracın parasını veriyorlarsa kendinizi heba etmenize gerek yok. Allah'a havale edin...
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    Orhan Abi bir forumdaşımız sigortacı olduğunu ve araç çalındıktan 1 ay sonrası aracın bedelini alabileceğini söylemiş şu 1 aylık süreç sonrası araç bedelinin de ayrıca peşine düşmeye bak... 2005 model Vectra'mız kaza sonucu perte çıktığında, kasko aracın bedelini kuruşu kuruşuna ödemişti muhtemelen sende aynı şekilde araç bedelini kuruşu kuruşuna geri alacaksındır... Ayrıca faceden takip edilmeli mutlaka çünkü adam bayağı bayağı rahat; profiller, fotoğraflar hiç korkusu yok gibi... Demek istediğim özetle şudur abi, emin ol daha hayır geleceğini sanmıyorum arabandan bulunduğu zaman.. Allah bilir nasıl biniyor ne hale getirmiştir.. Bu yüzden araç bedelinin peşine düş abi.. Birde numara paylaş istersen, yapabileceğimiz bir şey olursa da söyle abi, Allah yardımcın olsun...
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    Ayrıca.. Ayrıca.. Ayrıca.. Unuttuğum bir şey daha var.. Bir arkadaşımın babasının Renault Megane marka aracı 1,5 sene önce gece kapıdan çalınmış, araç bir süre sonra yine Manisa taraflarında (tam hatırlamıyorum ama Manisa, Mersin..) bulunmuştu araç bulunduğu halde sahibi aracı bir daha görmedi bile.. Kaskodan bedelini aldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Ayrıca.. Ayrıca.. Ayrıca.. Unuttuğum bir şey daha var.. Bir arkadaşımın babasının Renault Megane marka aracı 1,5 sene önce gece kapıdan çalınmış, araç bir süre sonra yine Manisa taraflarında (tam hatırlamıyorum ama Manisa, Mersin..) bulunmuştu araç bulunduğu halde sahibi aracı bir daha görmedi bile.. Kaskodan bedelini aldı...

Göremez çünkü sigorta araca el koyup satıyor .

• inşallah aracın parasını alırsınız.
    onun bunun çocuğu arabayı kim bilir nasıl kullanmıştır. içinize sinmez ki artık...
    umarım bir gün adalet tayyip ve çevresine de lazım olur.
    adalet ve kalkınmaymış...
  • Valla ilk çalındığı günden beri hyundaiclub dende takip ediyorum araç manisa çevresinde görülmüş ve bu adam oralı,gidip belkide bir miktar para aldı yada emanet felan aldı.aynı gün içerisinde görüldü sonrasında bastı gitti bence..Aracı çalan kişi ilk bulunacağı yerde durmaz akıl var mantık var ya orada ne işi olsun adamın dediğim gibi bişey lazım oldu evine zartına zurtuna uğramak için geçti oralardan,yoksa işi olmaz manisada felan başka yerlere bakın bence..Allah yardımcınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taggest -- 17 Ekim 2013; 5:43:38 >
  • Araba anahtariyla calininca ben kasko para vermiyo diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba

• bence de arabanın peşini bırak sigortadan parayı almaya bak. eğer intikam almak istiyorsan. daha önce söylediğim gibi, bu herif için facebookta grup kur. misal ;oto hırsizi halil karaman diye sayfa aç hatta adamın ülkücü olduğunu ısrarla belirt, sonra tüm ülkücü gruplara yay bunu link at,al sana işte intikam nasıl olurmuş.
  • Bu profillerle irtibata gecildi hepsini dolandirmis serefsiz

• bu adamın kesin bağlı olduğu yerlerde ülkü ocakları ile bağlantısı vardır. benim şahsi kanaatim sosyal medya aracılığı ile bir grup kurmanızdır. ve ne kadar ülkü ocağı grup varsa hepsi ile iletişime geçin. çünkü bunun gibi adamları özellikle bu çalkantılı siyasi dönemde asla barındırmazlar, bulurlar ve linç ederler! sizin artık arabayı yasal yollardan bulma şansınız sıfıra yakın. kaskodan paranızı kurtarın ve intikam soğuk yenen yemektir diyerekten bu planı uygulamaya koyulun
  • Guncel

• Gercekten cok ilginc bi olay en kisa zamanda bulunur ins.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Up. Hayırlı Haberi tez zamanda alırsınız inşallah.

• Abilerim kaskoyu sorup duruyorsunuz. Kaskosu var ama Orhan abininde o arabada o kadar emeği var. Aracın body kiti falan gibi ekstraları var. Kaskoya bunlarında dahil olduğunu sanmıyorum. Anca aracın parasını verir kasko. Ekstralar falan yine kişiye ait olur...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.