Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TORKIR1

Abilerim kaskoyu sorup duruyorsunuz. Kaskosu var ama Orhan abininde o arabada o kadar emeği var. Aracın body kiti falan gibi ekstraları var. Kaskoya bunlarında dahil olduğunu sanmıyorum. Anca aracın parasını verir kasko. Ekstralar falan yine kişiye ait olur...

Dostum extralar olsa dahi, kasko varsa hayattan bezecek, psikolojik sorunlara yol açacak durum yok
    Allah beterinden korusun.
    Paranın büyük kısmı alınsa sorun değil. %90 ı misal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncell
    bugun nigdeye gittim tekrar sokak sokak gezdim jandarma karakol dolastim yer yarildi yerin dibine girdi serefsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Abilerim kaskoyu sorup duruyorsunuz. Kaskosu var ama Orhan abininde o arabada o kadar emeği var. Aracın body kiti falan gibi ekstraları var. Kaskoya bunlarında dahil olduğunu sanmıyorum. Anca aracın parasını verir kasko. Ekstralar falan yine kişiye ait olur...

Dostum extralar olsa dahi, kasko varsa hayattan bezecek, psikolojik sorunlara yol açacak durum yok

Komple body kit kaskoma dahil arac degeri 40.000 aksesuar body kit lpg arac dvd tv basliklari 7.000 toplam arac degeri 47.000 tl gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Komple body kit kaskoma dahil arac degeri 40.000 aksesuar body kit lpg arac dvd tv basliklari 7.000 toplam arac degeri 47.000 tl gorunuyor.

ne uğraşıyorsun ozaman kardeş daha

• Niyemi ugrasiyorum kardesim bnm bo bnm ilk goz agrim o bnm hayalim o bnm emegim ben arabanin derdine dustugum kadar o kansizin da pesindeyim. Yuce Allahim sasirtip karsima cikarsin arabamida sag salim bulayim Allahimdan baska birsey istemiyorum.

• Harbiden hocam kasko varmış, aksesuarlar da kaskoya ekliymiş, Sen neden 5000 tl masraf yaptın onu anlamadım ?

Birde arkadaşın ve ailesi bu adamı nasıl evlerine almışlar ? Yanlış anlama ama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyeyim derler.

Bence arkadaşlarınızı tekrar gözden geçirin.
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    dün niğde bordaydım bu adamın arastırmasını yaptım biraz jandarma karakollarla konustum
    ortagını bulduk faceside buhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=198963056881889&set=a.198962830215245.38310.100003045894556&type=1&theater
    aranıyormus zaten jandarmadan görüntüleri aldık jandarma görüntülerinde;
    araba calındıgı gün akhisar jandarmasının plaka tanıma sistemine yakalanmıs 26 eylül 2013 saat 19:45
    karakolun plaka tanıma sisteminde 30 unda cıkıs yapmıs
    jandarmanın görüntülerinde ise 05/10/2013 tekrar giriş yapıyor ama çıkış yapılmamıs eger kamera kaydı olmayan yerden cıktıysa çıktı ama çıkmadıysa hala borda
    bn bu kadar bilgileri elde ediyorum acaba devlet ilgileniyormudur merak içindeyim.
    jandarma bana görüntü resimlerini çekmeye izin veriyor ama polis vermiyor nasıl adalet iş anlamadım yada gizli tutup bunlarımı çökertiyorlar çözemedim. bu işi çözüp götürüp teslim edecemki al diyecem.

• niğde ulukışlaya bak pozantıda sanayi baya büyük oralarda olma ihtimali var çiftehan yolunun üzerinde sağ tarafa yol ayrılıyor alihoca maden köyü var oralara bakabilirsin niğde memleketim ulukışla pozantı çiftehan kıytı yerlerini anlatırım sorun değil.
  • quote:

dün niğde bordaydım bu adamın arastırmasını yaptım biraz jandarma karakollarla konustum
    ortagını bulduk faceside buhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=198963056881889&set=a.198962830215245.38310.100003045894556&type=1&theater
    aranıyormus zaten jandarmadan görüntüleri aldık jandarma görüntülerinde;
    araba calındıgı gün akhisar jandarmasının plaka tanıma sistemine yakalanmıs 26 eylül 2013 saat 19:45
    karakolun plaka tanıma sisteminde 30 unda cıkıs yapmıs
    jandarmanın görüntülerinde ise 05/10/2013 tekrar giriş yapıyor ama çıkış yapılmamıs eger kamera kaydı olmayan yerden cıktıysa çıktı ama çıkmadıysa hala borda
    bn bu kadar bilgileri elde ediyorum acaba devlet ilgileniyormudur merak içindeyim.
    jandarma bana görüntü resimlerini çekmeye izin veriyor ama polis vermiyor nasıl adalet iş anlamadım yada gizli tutup bunlarımı çökertiyorlar çözemedim. bu işi çözüp götürüp teslim edecemki al diyecem.

ortağı olan murat balçık ın arkadaş listesinde Niğde ak parti milletvekili ömer selvi denen şahıs var dikkatinizi çektiyse. kendisi ile temasa geçebilirsiniz

• zaferdurukan kullanıcısına yanıt
    bugün bütün ülkü ocaklarıyla görüştüm bilgi bkliyoruz. namı salındı ama kimler oldugu nasıl insanlar oldugu ocaklara dağılacak.
  • Abi bu kadar bilgi varken bu adamlar nasıl ellerini kollarını sallayarak ortalıkta dolaşabiliyorlar ben anlamıyorum ya... Vallahi anlamıyorum... İnsanımız cinnet geçirip kendi işimi kendim göreyim o zaman derdine düşüncede işler değişiyor ama!
  • quote:

bugün bütün ülkü ocaklarıyla görüştüm bilgi bkliyoruz. namı salındı ama kimler oldugu nasıl insanlar oldugu ocaklara dağılacak.

hadi inşallah diyelim. en azından adam bulunsun bu saatten sonra manevi olarak huzur bul
  • Burası Türkiye, aranan adam gider protokolde saf tutar bir Allah'ın kulu sesini çıkarmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel....

• Dostum o araçtan artık hayır gelmez. Aracı çok yıprtamışlardır tahminince.. Bence kaskodan paranı al yeni aracına bak. Allaha havale et yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel...
  • Emin olun o arac hayırlısı ise gelir zaten hayırsız ise gelmez. Her şerde bir hayir her hayir dada bir şer vardir. Allahim bu adaletin eline düşürmesin çok yavas ve hic ilgilenmeyen devlet var ülkemizde.

• Son durum ne ?
  • Şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz.

Geçmiş olsun hocam.
  • yetkililer ne işle meşgul anlamak güç

geçmiş olsun adalet hak hukuk yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.