Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatonal

Şükür sonunda

Bulundu mu araç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç bulundu sonunda Mersin'de kendisi bulmuş Orhan bey sahte plaka basmışlar ihbar ile yakalatmış :)
  • Ultron_77 U kullanıcısına yanıt
    hadi hayırlısı :)
  • Sonunda hayırlı haberi aldık nasıl haberi olmuş aracın mersinde oluşundan sahte plaka basldığından acaba

• Hele şükür hayırlı haber aldık bu konuda. Araçta bişey yoktur umarım.
    Polisin jandarmanın yapamadığını araç sahibi yapıyor helal olsun. Sonra suç işleyince de bu ülkede adalet var kanun var derler. Allah bildiği gibi yapsın bunları..
  • Kendisi henüz foruma girmedi. Ayrıntıları gelince öğreniriz.
  • çok Şükür. Sonunda
  • Cok sukur. Sevindim gercekten. Insallah araca zarar vermemistir seref madurlari.

• Güzel haber inş sağsalim bulmuştur aracını.

• Gecmıs olsun ıns aracınızda bır kusur olmamıstır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORTALDANCE -- 23 Ekim 2013; 21:35:30 >
  • Hadi geçmiş olsun, umarım aracı hırpalamamışlardır
  • çok geçmiş olsun dostum aracına zarar vermemiştir inş o insan müsfetteleri
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sevindim ya
    sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum ayrıntılarıyla anlatın arkadaşım.
  • walla kendı aracım gıbı sewındım bundan sonra daha dıkkatlı olman dileğiyle kazasız belasız hayrlı kllanmalar
  • Gelişmeleri merak ediyorum

• cok iyi haber hocam,gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orhan ile telefonda görüştüm oldukça sevinçli zira tesadüfen otobüse binmek üzere iken son anda farketmiş ve çevredeki arkadaşlarına telefon edip takibe aldırıp eminn olunca polise ihpar etmiş ve bir süre takip yapılıp tamda bir çıkmacıya girişinde polis tarafından çevirilmiş oraya iki araç ile gitmişler diğer araçtaki üç kişi yakalandı ama bu aracı çalan şereşsiz polisin elinden kaçmış..!!!! anlayacağınız aracı söküme görütüyorlardı enselendiler araçta herhangi bir hasar yok ama 5000 km yol yapmış , ben bunu anlamıyorum 5 bin km yol yapan araç nasıl bulunmaz forumlarda ki yardımlaşmalar ile bizler aracın gezdiği yerleri tespit edebiliyorken adamın telefonu varken ve ulaşılabiliyorken araç sahibi aracı bulabiliyorken 26 gün boyunca polis bu arabayı bulamıyor (ALLAH POLİSİN ELİNE DÜŞÜRMESİN.)oldukça düşündürücü insanın aklına neler geliyor nelerrrrrrrrr.
    Bu arada Orhanın cep telefonunda problem var internete gremiyor o yüzden foruma bir şey yazamıyor onun adına emeği geçen yardımcı olmak isteyen duasını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.

• quote:

ALLAH POLİSİN ELİNE DÜŞÜRMESİN
    amin tek duam bu Türkiye de :).

5 bin km ne demek yahu,adamlar haşadını çıkarmışlar 1 ayda ,geçmiş olsun umarım hayatı daha keyifli geçer bundan sonra çalınan forumdaşın :).
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.