Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gozunuz aydinn orhan kardesten, ilk ağızdan bekliyoruz , bidr arabasıyla fotosunu çeksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeş.Gözün aydın.
  • Cok cok sevindim , fotolari bekliyoruz , azmetti ve basardi

• Nihayettttt
    Allah bidaha yasatmasin

• Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be bulunmuş araç,bir an önce tavsiyem o psikolojiden kurtulması için bir an önce o aracı satmasıdır.

O kaçan şerefsiz de kör kuyuya düşüp geberir !

• Oncelikle emegi gecen tum dostlarima forumdaşlarima tesekkur ediyorum simdi polis olan arkadasima yazmak isterim ama yazsam simdi sayfalar yer tutmaz. Bu arabayi ben buldum ben aracim 26 eylulde caliniyor 30 eylulde sadece yakalama emri konuyor forumun actigi konularla gelen ihbarlar oldu. Gelen ihbarlar sonucu polis araniyor polisin verdigi cvp vatandasa cvp bu bu aracin calinti kaydi yok neye gore ihbar veriyorsunuz diyip vatandasi dinlemedi. Tuttuk tekrar savcaliga gittik calinti kaydi iccin muracat ettik nihayetinde arac 26 eylulde calinan arac 10 ekimde uyap sistemlerinden yakalama konulan aracim yandol dan calinti kaydi dusuruldu. Bugunde anlatsam roman olur kimisi inanir kimisi inanmaz. Mersinden tarsusa toplu tasimayla donerken kafamida cevirdim diger tarsustan mersine giden yonde arabamin jantindan ve önündeki gri aksesuardan tanidim ve polisi ariyorum hala sorguluyor beni yahu kardesim sen ihbarini yap sonra sorgula neyse o arada arkadasimi aradim o arabamin gittigi istikamette dedim abi arabayi gordum ama plakayi gormedim dedim polisede aracimi tanidim cunku biliyorum dedim neyse arkadasim arabayi goruyor beni ariyor emin olmak icin orhan arabanin sol camurlugjnda ataturk varmi var abi on caminda hyundaiclub stickeri varmi var kaliper kapaklarindaki yazi el yazisi ile elantrami evet ve araba o takip etmeye basliyor arkadasim bu arada bende dolmustan indik karsiya gectik dolmusa binip araba calinan istikamete gitmeye basladik arkadasimda 155 le irtibat halinde neyse ara sokaklara girmeye basliyorlar tabi bu arada takip edildigini bilmiyor ara sokaga giriyor ve cikma parcacinin önüne gelince ekipler yunus ve arkadasim kiskaca alinip 3 kisi yakalaniyor calan kisi kaciyor. (Ortalik yunus doluyken nasil kacti) simdi polise sorum su 26 gunde 5000 km yapiyor ortalikta geziyor manisaya gidiyor nigdeye gidiyor geliyor nerde bu devlet nerde bu hukumet.
    ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ diyinki yalan.
    Bu arada bn salihlideki yasadigi yeri buldum
    Nigdedeki dükkanı buldum
    Ortagini buldum
    Arkadaslarini buldum
    Nigdede herkes taniyor
    Nedense nigde polisi tanimadi
    Bor ilçesinde 3000 nufuslu yerde bulunmuyor.
    Nasil bir devlet sorarim.
    27 gunde 77 kilodan 68 kiloya dustum
    Tansiyon hastasi oldum.
    Panik atak oldum
    Savcilik odalarindan babamla kovuldum
    Karakollarda komserle kavga ettim nezarwtlere kadar atilacaktik.
    Bumudur.
    Polis arkadaşım sakin ola bana savunma iyiside var işini yapan uyiside var oturduğu yerden kalkmayip parasini catir catir yiyen polis.
    Sadece üstten anlattim detaya girsem bu sayfalar alir basini gider.
    Bu arabami ben gördüm arkadasim takip etti polisler hirsizlarin ifadesini aldi birde avukat tahsis edildi sabah savciliktan sonra tekrar yollarda (bunu diyen asayisteki komserler)
    27 gundur bnm ne cektigimi bu forum ve donanim haberdeki arkadaslar iyi bilir cok merakliysaniz acin okyun. Ama bnmle bu forumda bir arkadas gibi tartisin polis sifatiyla anlatirsan magdur olarak konusurum konu uzar gider....
    Kildigim şükür namazimin arkasindan dualarim kabul oldu şükürler olsun Yaradanima

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Oncelikle emegi gecen tum dostlarima forumdaşlarima tesekkur ediyorum simdi polis olan arkadasima yazmak isterim ama yazsam simdi sayfalar yer tutmaz. Bu arabayi ben buldum ben aracim 26 eylulde caliniyor 30 eylulde sadece yakalama emri konuyor forumun actigi konularla gelen ihbarlar oldu. Gelen ihbarlar sonucu polis araniyor polisin verdigi cvp vatandasa cvp bu bu aracin calinti kaydi yok neye gore ihbar veriyorsunuz diyip vatandasi dinlemedi. Tuttuk tekrar savcaliga gittik calinti kaydi iccin muracat ettik nihayetinde arac 26 eylulde calinan arac 10 ekimde uyap sistemlerinden yakalama konulan aracim yandol dan calinti kaydi dusuruldu. Bugunde anlatsam roman olur kimisi inanir kimisi inanmaz. Mersinden tarsusa toplu tasimayla donerken kafamida cevirdim diger tarsustan mersine giden yonde arabamin jantindan ve önündeki gri aksesuardan tanidim ve polisi ariyorum hala sorguluyor beni yahu kardesim sen ihbarini yap sonra sorgula neyse o arada arkadasimi aradim o arabamin gittigi istikamette dedim abi arabayi gordum ama plakayi gormedim dedim polisede aracimi tanidim cunku biliyorum dedim neyse arkadasim arabayi goruyor beni ariyor emin olmak icin orhan arabanin sol camurlugjnda ataturk varmi var abi on caminda hyundaiclub stickeri varmi var kaliper kapaklarindaki yazi el yazisi ile elantrami evet ve araba o takip etmeye basliyor arkadasim bu arada bende dolmustan indik karsiya gectik dolmusa binip araba calinan istikamete gitmeye basladik arkadasimda 155 le irtibat halinde neyse ara sokaklara girmeye basliyorlar tabi bu arada takip edildigini bilmiyor ara sokaga giriyor ve cikma parcacinin önüne gelince ekipler yunus ve arkadasim kiskaca alinip 3 kisi yakalaniyor calan kisi kaciyor. (Ortalik yunus doluyken nasil kacti) simdi polise sorum su 26 gunde 5000 km yapiyor ortalikta geziyor manisaya gidiyor nigdeye gidiyor geliyor nerde bu devlet nerde bu hukumet.
    ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ diyinki yalan.
    Bu arada bn salihlideki yasadigi yeri buldum
    Nigdedeki dükkanı buldum
    Ortagini buldum
    Arkadaslarini buldum
    Nigdede herkes taniyor
    Nedense nigde polisi tanimadi
    Bor ilçesinde 3000 nufuslu yerde bulunmuyor.
    Nasil bir devlet sorarim.
    27 gunde 77 kilodan 68 kiloya dustum
    Tansiyon hastasi oldum.
    Panik atak oldum
    Savcilik odalarindan babamla kovuldum
    Karakollarda komserle kavga ettim nezarwtlere kadar atilacaktik.
    Bumudur.
    Polis arkadaşım sakin ola bana savunma iyiside var işini yapan uyiside var oturduğu yerden kalkmayip parasini catir catir yiyen polis.
    Sadece üstten anlattim detaya girsem bu sayfalar alir basini gider.
    Bu arabami ben gördüm arkadasim takip etti polisler hirsizlarin ifadesini aldi birde avukat tahsis edildi sabah savciliktan sonra tekrar yollarda (bunu diyen asayisteki komserler)
    27 gundur bnm ne cektigimi bu forum ve donanim haberdeki arkadaslar iyi bilir cok merakliysaniz acin okyun. Ama bnmle bu forumda bir arkadas gibi tartisin polis sifatiyla anlatirsan magdur olarak konusurum konu uzar gider....
    Kildigim şükür namazimin arkasindan dualarim kabul oldu şükürler olsun Yaradanima

Bu devlete işin düşmeyecek onu anladım .

• Çok şükür geçmiş olsun
  • Sagolun tesekkurler.
    konu basligini bulundu diye diye degistirebiliyormuyuz.

• hadi geçmiş olsun cok sevindim senin adına
  • Dostum cok gecmis olsun aracini sag saglim bulmussun buna da şükür demek lazim. Ilk gunden beri konu takipteydim.

• Konunuzu takip ediyordum, geçmiş olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Bumudur.

Budur. Maalesef durum böyle. Ne deseniz haklısınız. Şansınız yaver gitmeseydi aracınızla 10 yıl daha gezebilirdi o şahıs. Yanına da kar kalırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 24 Ekim 2013; 7:32:49 >
  • Büyük geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın.

• Geçmiş olsun, şükürler olsun , Allah kimseye yaşatmasın,

HyundaiForum=Ekoc
  • geçmiş olsun, gördüğüm kadarıyla aracınızı kendiniz bulmuşsunuz demekki araç alırken nerdeyse aracın değeri kadar (hatta motor yüksekse arabadan çok) vergi verdiğimiz, maaştan,yediğimiz içtiğimizden bi sürü vergi verdiğimiz devlete işimiz düştüğünde ortada kalıyoruz hakkaten zor,...
    sadece malda değil canımıza gelse yine çok farklı olmuyor zaten...
  • Büyük geçmiş olsun. Çok sevindim aracınızın bulunduğuna.

Bir insan !! araba çalıp suçsuz gibi nasil gezebiliyor, bu başlık bunun kanıtı oldu.

Görevini hakkıyla yapan insanlarımız çok az, sırf polisler için değil herkes için geçerli bu dediğim.

• 2005 te 1 haftalıkken calınan 407 imizde 3,5 ay sonra mersin tarsusta bulunmustu.polis cevirmesinde denk geldi arac.Silahlar mafyalar vs bu tarsusta bişey var arkadas , çalan oraya götürüyor aracı

Geömiş olsun cok sukur bulundu arac.allah birdaha yasatmasjn

• Mutlu bir haber, hayırlı olsun
  • Hocam gözünüz aydın inanın çok sevindim. Konuyu takip ettim sürekli ve yaşadığınız sıkıntıları bir nevi biz de sizinle beraber yaşadık. Anlattıklarınızın hiç biri ne yazık ki güzel Türkiye'mde şaşılacak şeyler değil.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.