Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk polisi eğer isterse aradığı herşeyi bulur. Eğer yüksek yerlerde tanıdığın yoksa hiçbir kurumda işin yürümez. Bu aracı eğer polis istesin 5-6 saat içinde bulurdu. Ama nerde..

Üst tarafta bir arkadaş hırsızlık yapanın uzuvlarından biri kesilsin demiş. Bence de öyle. Yemişim demokratik ülkesini. Bu mu demokratik ülke.
  • Geçmiş olsun.Sayenizde belki bir suç şebekeside çökertilecek tabi polisler aynı tutumlarını devam ettirmez ise. Yanlız yaşadığınız olaylar çok üzüntü verici.O kadar vergi veriyorsun ama En çok güvenmen gereken kurumlara güvenini kaybediyorsun.Çok kötü bir durum bu.Bundan sonra insan bu devlette nasıl huzurlu yaşayabilrki. Keşke sizi kovan o savcıya,komiserlere dava açabilseniz.Hatta devlete dava açabilsek ne güzel olur görevini yapmıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

quote:

Orijinalden alıntı: firatonal

Türk polisi eğer isterse aradığı herşeyi bulur. Eğer yüksek yerlerde tanıdığın yoksa hiçbir kurumda işin yürümez. Bu aracı eğer polis istesin 5-6 saat içinde bulurdu. Ama nerde..

Üst tarafta bir arkadaş hırsızlık yapanın uzuvlarından biri kesilsin demiş. Bence de öyle. Yemişim demokratik ülkesini. Bu mu demokratik ülke.

Kardes bu neyin kafasi? Bende polisim, babamin araci 4 yil once calindi hala bulunamadi. bir yerlede adam degil,adamin feristahini taniyorum ben ama araba hala ortada yok. Birakin su dusunceyi artik.nasip olur, bulunur. allah sahibine bagislamis diyelim.arac sahibine buyuk gecmis olsun.

4 sene önce de polismiydin ? yada kaç yıllık polistin 4 yıl önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 24 Ekim 2013; 12:26:01 >

• Geçmiş olsun. Bir resmini atı verin artık efsane arabanın
    Sevindim walla.
    Adam nasıl kaçar onu hiç anlamadım
  • Gecmis olsun.Yerinizde olsam sizE yardimci olmayan,gunlerce magdur eden kim varsa mahkemeye veririm cok net konusuyorum.
    Keske bu rezaleti haber bultenlerine tasisaydiniz.
    Arabada gps sart ben bunu anladim,en ucra yerine takacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki firma birbirine alternatiftir aslinda,bentley ingilizlerin asfalt gemisi,aston luks super sporudur.
    Jaguar ise elit klasman aile aracidir.

• geçmiş olsun hocam keşke haberlere taşısaydiniz bu konuyu çok sevindim açıkçası

• ademocakli A kullanıcısına yanıt
    araç sahibi kimse gözü aydın umarım çalan şerefsiz yakalanır ama benım anlamadığım böyle lüks bir aracı nasıl calmıslar olay nasıl olmuş böyle bir olayda dh ye bildirmek en iyisi :)

tekrar gözü aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Gecmis olsun.Yerinizde olsam sizE yardimci olmayan,gunlerce magdur eden kim varsa mahkemeye veririm cok net konusuyorum.

Kesinlikle gps sart bende düşünüyorum

Gecmis olsun bulunmasina sevindim

• Çok geçmiş olsun.
  • Şu polislerden nefret ettiğim kadar kimseden etmiyorum artık. Adam gibi işini yapanda var, kıçını büyütüp köpek gibi yiyende var. Allah hepsini ıslah etsin.

Gözünaydın kardeşim.

• Gözünüz aydın hocam.Sizin adınıza sevindim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Gecmis olsun.Yerinizde olsam sizE yardimci olmayan,gunlerce magdur eden kim varsa mahkemeye veririm cok net konusuyorum.

Source bu konularda sen bayağı bayağı iyisin, bir araştır da şu işi, biz de yaptıralım, internette zibille, hatta alarmlı olanları var, motor bloke edenleri var... Araştır biz de yaptıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Source bu konularda sen bayağı bayağı iyisin, bir araştır da şu işi, biz de yaptıralım, internette zibille, hatta alarmlı olanları var, motor bloke edenleri var... Araştır biz de yaptıralım

Aklimda bir sistem var eger olursa paylasirim sizlerle

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Geçmiş olsun hocam, allah yardımcın olsun.

Araç parçalanmamış olsa dahi şasi numarasını motor numarasını falan sildilerse polis yine birşey yapmıyor, Kuaförümün arabasını çaldılar, aracı kendisi bulmuş farklı yöntemlerle, sanayide boyanıyor senin araba diye haber geldi en son, adam arabasını hergün görüyor aynı mahalledeimiş, hırsızlara teklif bile etti aracın yarı parasını vereyim aracımı geri verin diye, aldığı cevap ben kulanıyorum arabayı, sıkılınca haber veririm eğer istersen aracın değerine anaşırız, bu kadar rahatlar. polis kılını kıpırdatmıyor aracın yerini söylemiş olmamıza rağmen. Kendisinin de yapabilecek bir şeyi yok, başına bela almamak için uğraşmadı daha fazla. çoluğum çocuğum var diyor, ki haklı. Burada suç polisin, egm ye mektup yazdı son çare, gitmediği kapı kalmadı, sonuç sıfır. Adamlardaki rahatlığa bak çal üstüne kullan. parçalasa anlayacam, artık hiçbir korkuları yok.

Ben olsam , canımı alsalar yine bırakmam aracımı öyle göreceğim ha?

Hatunu çoluğu çocuğu gönderiririm annesinin yanına. İsterse arabanın maliyetine gelsin,parası neyse sorun değil, ona öyle bir ders veririm ki, bir daha değil benim arabamı çalmak, mahallemden geçemez, zaten yürüyerek geçemez de, ömür boyu unutamaz... Sadece o değil, çevresi eşi dostu da unutamaz...

• Aracı çalan kişi nasıl olsa bulunmaz diyerekten çok rahat dolaşmış, o kadar mobese var o var bu var ama hiç bir sorun yaşamadan, polis kontrolünde ruhsat gösterme sıkıntısı çekmeden adam dolaşmış durmuş.

Normalde çalıntı araçlar sahte evrak ile garibanlara satılır veya parçalanıp parçacılara satılırdı. Sizin hırsız ilginç bir tipmiş.

Polis parmak izi filan aldı mı kimlik tespiti için? Böyle adi heriflere vatandaşın kendi hukukunun uygulanması ve linç edilmesi gerekir.

Geçmiş olsun, ancak bu kadar yeni bir araçta kasko yaptırmayı ihmal etmeseydiniz keşke.
  • quote:

Iki firma birbirine alternatiftir aslinda,bentley ingilizlerin asfalt gemisi,aston luks super sporudur.
    Jaguar ise elit klasman aile aracidir.

Valla hepsi bana uyar.

Ama Jaguar'ın adı ve logosu başka. Tabi sadece hayallerimi süsleyebilecek.

• Sinir hastası olmamak elde değil.

Araç 5000 km yol yapıyor onlarca trafik kamerasından geçiyor araç sahibi kendi imkanları dahilinde aracı bulup çıkartıyor.

Polis güya isini yapıyor bu sıralarda.

Geçmiş olsun arkadaşım.

Araçta vuruk, yıpranma,çizik eksik gedik birşey var mı ?

Umarım yoktur.

• Oncelikle konuyu cok takip etmiyordum ama ilk gordugumde gercekten uzulmustum ve bulacaginizi da hic sanmiyordum. Oncelike isin iyi yanindan bakin, araciniza kavustunuz, ise karisanlarin buyuk bolumunu yakalattiniz, neleri basarabileceginizi gormus oldunuz. Oncelikle rahat bir nefes alin ve bu kadar sey basardiginiz icin kendinizi iyi hissedin.

Polisin davranisina gelirsek de, soz yok fazla...artik vicdani el veren insan suclu olur bu devirde, nasilsa kimsenin umurunda degil. Bir gun basimiza daha buyuk bir olay gelecek, kendi basimiza intikam pesine dusmek zorunda kalacagiz bu gidisle...

Yine de tekrar tebrikler, moralini bozmayin, aksine kendinizle gurur duyun. Gecmis olsun.
  • Büyük geçmiş olsun. Bu ülkede haklı olmak değil güçlü lmak gerekiyor. Hak-hukuk bile güçlüden yana normal vatandaşa ne adalet ve huzur var ülkemizde.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.