Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun bulunduğuna sevindim :) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.
  • Süper haber hayırlı olsun
  • kasko anahtarla çalınan araca para ödemiyor diye biliyorum . Gözünüz aydın.

Adamı yakalarsanız hadım edin.
  • Geçmiş olsun,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sevindim bulmanıza büyük geçmiş olsun sağlığınıza dikkat edin gizli bir gps sistemi taktırmaya çalışın ve eğer 5000 km yapmış aracı da bulmak için kullanmıyorlarsa şu mobeseleri söksünler vergimize yazık o mobeselere harcanan paralara yazık...
  • Gözünüz aydın öncikle,lakin tr normların'da yasal ve hukuki boyut ayarsız.Bir bakıyorsunuz üzerinde durulmayacak konu ve suçların üzerinde olmaması gereken hassasiyet ve önem,olması gereken konu ve suç üzerinde olması gereken hassasiyet ve önem ne yazık ki gösterilemiyor tekrardan geçmiş olsun sağlıklı ve keyifli günler.
  • geçmiş olsun çok sevindim polisin güçü ancak mazlumlara yeter böyle dolandırıcılar çalıntı araçla fink atıp 5000 km yapar ama yakalanmaz.
  • Çok geçmiş olsun çok sevindim hocam. Bu devlete işin düştüğü zaman eyvahlar olsun unutalım biz o işi artık, ben bunu anladım.
  • Süper haber, çok geçmiş olsun.
  • Çok şükür. Bulunması konusunda ilk mesaja ayrıntılı bilgiler yazarsanız seviniriz.
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    Dostum çok çok geçmiş olsun Şükür kavuşturana Allah böyle bir olayı başınızdan esirgesin. O şeref mağdurlarına geçit vermesin. Tekrardan geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. aracını tanımış ve bulabilmişsin. belki sırası değil ama ihmal etme. aracına GPS taktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_66039036/f_//tm.htm#66039036

şu konuda fiyat bilgisi bile aldım. yıllık ücret fazla değil. ihmal etme derim arkadaşım...
  • Çok sevindim abi geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın. GPS taktırmalı...
  • Geçmiş olsun arkadaşım, bulunduğuna çok sevindim.
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun Aracı bulduğuna çok sevindim.
    Böyle adi heriflere Şeriat'ın verdiği cezaları uygulayacaksın başka yolu arkadaş....
  • İlk mesaja gelişmeleri ekleme ki 28 sayfayı okumak zorunda kalayım. Sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu sürekli takip ediyordum.
    geçmiş olsun.

helal para, alın teri geri gelmiş.
  • geçmiş olsun.

yakalanan adamlar 2 gün içinde salınıverir.

zaten adam gibi ceza verilse böyle bir şeye cesaret edemezler.

ülkemiz müthiş bir suçluyu koruyan adalet sistemine döndü.

kanunlara uymak yerine uymamak daha az zarar veriyor.
  • çok çok çok çok geçmiş olsun.

neyse ki aracınızı bulmuşsunuz.

ve ayrıca nasıl bir devlette yaşadığımızı, nasıl bir emniyete ve adalete emanet olduğumuzu bize göstermiş oldunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.