Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ademocakli

Orhan ile telefonda görüştüm oldukça sevinçli zira tesadüfen otobüse binmek üzere iken son anda farketmiş ve çevredeki arkadaşlarına telefon edip takibe aldırıp eminn olunca polise ihpar etmiş ve bir süre takip yapılıp tamda bir çıkmacıya girişinde polis tarafından çevirilmiş oraya iki araç ile gitmişler diğer araçtaki üç kişi yakalandı ama bu aracı çalan şereşsiz polisin elinden kaçmış..!!!! anlayacağınız aracı söküme görütüyorlardı enselendiler araçta herhangi bir hasar yok ama 5000 km yol yapmış , ben bunu anlamıyorum 5 bin km yol yapan araç nasıl bulunmaz forumlarda ki yardımlaşmalar ile bizler aracın gezdiği yerleri tespit edebiliyorken adamın telefonu varken ve ulaşılabiliyorken araç sahibi aracı bulabiliyorken 26 gün boyunca polis bu arabayı bulamıyor (ALLAH POLİSİN ELİNE DÜŞÜRMESİN.)oldukça düşündürücü insanın aklına neler geliyor nelerrrrrrrrr.
    Bu arada Orhanın cep telefonunda problem var internete gremiyor o yüzden foruma bir şey yazamıyor onun adına emeği geçen yardımcı olmak isteyen duasını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.

Belediye başkanına twit atan lise öğrencisini hemen buluyorlar ama.

Geçmiş olsun.

Ülke eyiye gediyi. Ulusalcılar olsa hiç bulunmazdı

• Geçmiş olsun...İnanın aracınızın bulunmasına en az sizin kadar sevindim.

Yalnız olaylar o kadar çabuk gelişti ki,konuyu tekrar tekrar okumama rağmen yine de nasıl oldu da Salihli,Niğde Bor,Mersin Tarsus güzergahlarına kadar aracı tespit edebildiniz,anlayamadım. Takdir ettim tabii ki ama kendimi sizin yerinize koyuyorum,aracım çalınca,ne yapacağımı bilemem...Gider,gittiğiyle ortada kalakalırız. Nasıl oldu da bu kadar bilgiye ulaştınız? Ben Niğdeden sonra Mersin-Tarsusa geçme olayınızı anlayamadım.Anlayamadığım gibi Tarsusta aracı tesadüfen görmeniz ile kafam iyice allak bullak oldu
  • Çok güzel haber o adamları ıslatıp ıslatıp dövmek lazım.
  • Çok şükür bulunmuş. nerede beyaz elantra görsem yemin ederim.kulakları dikip bakıyordum. aracın tipini resmen.ezberlemiştim. büyük geçmiş olsun. işini yapmayan görevlilerde her kimseler benim.vergimle ödenen maaşları g.tle.... neyse.
  • Süper haber bu. Azminiz örnek olsun bizlere

Geçmiş olsun
  • Bakan yardımcısının arabası çalındı taa ürdün den bulup getirdiler arabayı, halk olarak 2. planda kalmaya devam
  • Gecmis olsun . Sizin durumdan cikaracak sonuc " Allah devlet kurumlarina muhtac etmesin, yokluklarini da vermesin"
  • Beyaz_Melegim B kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok geçmiş olsun, sonunda bulmanıza çok sevindim...

belki heyecandan vs aklınıza gelmez, ilk iş mutlaka ama mutlaka yetkili serviste aracın kilit ve anahtarlarını değiştirin. belli olmaz kopyasını vs yaptırmış birilerine vermiştir, kendinde vardır, olmadığından hiçbir zaman emin olamazsınız. neticede herif de hala yakalanmamış, ne olur ne olmaz...
  • pulise bir işimiz düşmüyor ki hayat boyunca! ya bir pulise ihtiyacım var demedim ben bir işim düşmedi ama her ay maaşını ödedim vegimle yinede , eğer işim olduğunda yanımda olmayacaksa iş benim olduğundan ağırdan kalacaksa vergi vermeyelim yani çalışmak istemiyorlarsa üstündeki donanım biyana giydiği kıyafettki ipliğe kadar benim vergimle alınıyor, hani allah vermiyor yani, hükümette vermiyor ama hizmeti kime yapıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

quote:

ALLAH POLİSİN ELİNE DÜŞÜRMESİN
    amin tek duam bu Türkiye de :).

5 bin km ne demek yahu,adamlar haşadını çıkarmışlar 1 ayda ,geçmiş olsun umarım hayatı daha keyifli geçer bundan sonra çalınan forumdaşın :).

Jandarma bölgesi olsaydı 24 saate bulunurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Dostum öncelikle çok geçmiş olsun,benim ilgincime giden ,polisinin yapması gerken şeyi normal vatandaşın yapması,isteseler bulurlar belki,ya umursamamazlıktan yada başka sebeplerden problem çözülemiyor.Elemanın face'sinde akp milletvekilinin olmasıda ayrı bir kaygı verici durum,kanun dışı işlerle uğraşan bir kişiyle muhabbet kurmaları gerçekten çok ilginç,insanın aklına türlü türlü şeyler gelmiyor değil...

ne alakası var? benimde facebook listemde ilimin belediye başkanı ve ilimin milletvekili var. adam arkadaşlık isteğini kabul ederken tek tek gbt mi sorgulıcak? gelen teklifi kabul edip geçiyor.

Dostum eğer bir ülkede belli bir kariyer sahibiysen yada toplumu temsil eden bir kişiysen ve bu özellikle türkiyenin geleceğini belirleyecek 75 milyon kişinin içinde bulunan 550 kişiden biriysen ,sanırım bazı tanıştığın insanlara dikkat etmen gerekir,eğer iktidar partisindeki değerli bir milletvekili isen ve üyesi olduğun partiyi temsil ediyorsan yada önemsiyorsan ,atacağın adımlara dikkat etmen gerekir,eğer dikkat etmiyorsan o partinin üyesi olmayı hak etmiyorsundur,sonuçta 550 kişiden bahsediyoruz 75 milyon kişiden oluşan bir devlette sadece 550 kişiden biri ve o kadar zor ve imkansız şartlarda sen bir mevkiye geldiysen bunlara dikkat etmen gerekir,dikkat etmiyorsan ya o mevkiyi hak etmiyorsundur yada gerçekte herşey çok farklıdır,amaçlar farklı,ulaşılmak istenen nokta çok farklı.Hiç kimse oy verdiği partiyi açıklamakla yükümlü değildir fakat şunu söyliyeyim :oy verdiğim bir partinin bu şekilde sorumsuz yada art niyetli üyelerine sahip olmasını istemem,bir hukuçu olarak ,izlenmesi gereken yol planın bu olduğunu düşünüyorum,umarım sizde aynı şekilde beklentilerinizi bu bilgiler dahilinde yön verirsiniz,amacım tartışma yaratmak değilbproblemleri çözmektir...

Saygılarımla...

• Araç bulunmuş çok şükür,araç sahibini tebrik ederim,resmen azmin zaferi diyebiliriz,umarım bu işle uğraşanlar hak ettiği cezayı bulacaktırlar,tekrardan çok geçmiş olsun diyorum,allah güle güle binmeyi nasip etsin kardeşim...
  • Konu hakkindaki yorumlarini gercekten merak ettigim birisi var.
  • çok gemiş olsun.okurken sizin adınıza o kadar üzüldüm ki...arabayı buldunuz şükürler olsun ama benim asıl üzüldüğüm konu mağduriyetiniz karşısında gerekli devlet kurumlarının görevini yerine getirmeyip kendi gayretlerinizle bu işi halletmiş olmanız ülkemiz adına çok üzücü bir durum.kendi sağlığınızı tehlikeye atma pahasına uğraşmışsınız ve sağlık problemleriniz için çok üzüldüm.inşallah bu travmayı kısa sürede atlatırsınız ve kalıcı bir sağlık sorunu yaşamazsınız...
    bende sizin ki kadar olmasa da arabamla ilgili mağduriyet yaşamıştım ve polis malesef ki tamamen umursamaz bir tavır içerisindeydi.Ben bu ülkede insaların gayri nizami yollara yönelmelerini yadırgamıyorum artık.ünkü vatandaşına sahip çıkmayan bir ülkede yaşıyoruz ve insanlar öyle yada böyle illegal yollara bulaşabiliyorlar.
  • Aracınızı bulmanıza sevindim. Geçmiş olsun. Benim çalıştığım yerde arkadaşın evine girip anahtarla aracı çalmışlar gece. Sabah polis gelmiş aracınız çalındı demiş. İstanbul da çok oluyor bu ara sanırım. Aracın benzini bitince bırakıyorlar etraftan görenlerde çalıntı araç diye polise bildiriyorlar öyle bulunuyor. 6.000 TL ye yakın hasar çıkmış. Sizde herhangi birşey yoktur umarım. Tekrar geçmiş olsun.
  • Gözün aydın dostum, artık rahatla...

Araca herhangi bir şekilde zarar vermişler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Konu hakkindaki yorumlarini gercekten merak ettigim birisi var.

Yorumumu yaptim zaten,gormemissiniz sanirim.
    Mahkemeye vereceksin,sikayet edeceksin,insanlik disi uygulamalara tepkisiz kalmayacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Gözün aydın dostum, artık rahatla...

Araca herhangi bir şekilde zarar vermişler mi ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi detayları özetlese, nasıl takip etmiş, nasıl bulmuş, adama ne olmuş vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.