Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun,gerçekten yaşadıklarınız ancak romanlarda başa gelir.

Çok sevindim,Allah kimseye yaşatmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Sagolun tesekkurler.
    konu basligini bulundu diye diye degistirebiliyormuyuz.

Orhan kardeşim tekraren gecmis olsun. Bu yasadiklarinla ilgili facebook ta bir sayfa acsan ve hirsizin yakalanmasi icin çalışsan cok guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Dostum öncelikle çok geçmiş olsun,benim ilgincime giden ,polisinin yapması gerken şeyi normal vatandaşın yapması,isteseler bulurlar belki,ya umursamamazlıktan yada başka sebeplerden problem çözülemiyor.Elemanın face'sinde akp milletvekilinin olmasıda ayrı bir kaygı verici durum,kanun dışı işlerle uğraşan bir kişiyle muhabbet kurmaları gerçekten çok ilginç,insanın aklına türlü türlü şeyler gelmiyor değil...

ne alakası var? benimde facebook listemde ilimin belediye başkanı ve ilimin milletvekili var. adam arkadaşlık isteğini kabul ederken tek tek gbt mi sorgulıcak? gelen teklifi kabul edip geçiyor.
  • geçmiş olsun
  • Gecmis olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Dostum öncelikle çok geçmiş olsun,benim ilgincime giden ,polisinin yapması gerken şeyi normal vatandaşın yapması,isteseler bulurlar belki,ya umursamamazlıktan yada başka sebeplerden problem çözülemiyor.Elemanın face'sinde akp milletvekilinin olmasıda ayrı bir kaygı verici durum,kanun dışı işlerle uğraşan bir kişiyle muhabbet kurmaları gerçekten çok ilginç,insanın aklına türlü türlü şeyler gelmiyor değil...

ne alakası var? benimde facebook listemde ilimin belediye başkanı ve ilimin milletvekili var. adam arkadaşlık isteğini kabul ederken tek tek gbt mi sorgulıcak? gelen teklifi kabul edip geçiyor.

+1

hakiketen alakasız olmuş facebook arkadaşlıklarının hepsini gerçek arkadaşlık sanan da var. Ünlüler, siyasetçiler vs sosyal medyayı kullanırken ne kadar takipçi, ne kadar arkadaş varsa o kadar etkin olabiliyorlar.

@beyaz_meleğim

Allah hayırlı etsin aracınızı, büyük geçmiş olsun. Benim de ilk aldığım aracım çalınmıştı, nasıl bir duygu iyi anlıyorum

Yeni araç almış gibi olcak ama : Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 24 Ekim 2013; 10:17:17 >

• Hayırlı olsun , kendi çabalarınla arabanı buldun.
    Artık ne yazık ki memlekette hiç bir kurum görevini tam anlamıyla yapmıyor. Sistem sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 24 Ekim 2013; 10:21:30 >
  • Öncelikle araç sahibine çok geçmiş olsun, haklı mücadelesini zaferle bitirdiği için tebrik ederim,

mersin tarsus meselesine gelince suriye sınırına yakın olduğu bu işin baronlarının orada yaşadığı oradan da yurtdışına kaçırdıklarını düşünüyorum ...
  • Gecmis olsun,Allah bir daha boyle bir olay yasatmasin ins

• Geçmiş olsun, çabanız takdir edilesi.
  • geçmiş olsun.satın en kısa zamanda aracınızı.her binmenizde kötü anılar canlanmasın gözünüzde
  • geçmiş olsun burası türkiye
  • Geçmiş olsun. Güle güle binin artık. Muhtemelen sizin aracınız da aşağıdaki haberdekiler gibi Suriye'ye götürülecekti. İstanbul'dan Niğde'ye oradan Mersin'e gitmesi bu ihtimali artırıyor.

Bakın 100 kişinin arabası çete tarafından suriyeye görütülmüş, tespitleri yapılmış. Onların getirilip getirilmeyeceği, akıbeti belli değil. Ama içlerinden biri bakan yardımcısının aracıymış. Mit bile devreye girmiş, onu bulmuş getirmişler :)

"Serviste çalınan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Aşkın Asan’ın makam aracına polis Suriye’de ulaştı. Aracı, 15 yaşındaki M.T.’nin çalarak İstanbul’a götürdüğü, buradan başkasına satılan aracın sahte Alman plakası takılarak Suriye’ye götürüldüğü belirlendi. Hatay’a kadar aracın izini süren polis, aracın izine Suriye’den ulaştı.

SURİYE’DEN ORTAYA ÇIKTI
    Aracın Hatay’dan Suriye sınırına kadar izine ulaşan özel ekip, aracın ardından sınırdışına çıkarıldığını belirledi. MİT ve Özgür Suriye Ordusu yetkilileriyle de bağlantıya geçilerek aracın Suriye’de olduğu tespit edildi. Burada yapılan çalışmaların ardından Özgür Suriye Ordusu yetkilileri aracı teslim alarak Türkiye’ye getirdi. Özel ekip de Hatay’dan aldığı makam aracııa Ankara’ya getirdi. Araç bayramdan bir gün önce de Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Aşkın Asan’a teslim edildi.

100 ARACIN DAHA İZİNE ULAŞILDI
    Yapılan çalışmalarda Türkiye-Suriye arasında çalıntı oto çetesine ulaşan polis, İstanbul, Ankara, Kayseri, Konya, Bursa, Yalıova’dan çalınan 100 aracın Suriye’ye kaçırıldığını da tespit etti. Araçları, dikkat çekmemeleri ve az ceza almaları nedeniyle küçük yaştaki çocuklara çaldıran çetenin, ardından sahte plakalar taktıkları araçları Suriye’ye götürdükleri ortaya çıktı. Makam aracını çalan M.T. ile aracı İstanbul’da teslim alan Murat Y. çıkarıldıkları mahkemece Adli Kontrol Şartı’yla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis şimdi Türkiye-Suriye hattında çalışan çete üyelerine ulaşmaya çalışıyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 24 Ekim 2013; 10:42:12 >

• Gozunuz aydin. hirsizliga ceza olarak uzuv kesme cezasi vereceksin.

• Gözünüz aydın geçmiş olsun hocam

• Hocam gözünüz aydın, kendi aracımmış gibi çok sevindim.

Allah kimseyi polisin eline düşürmesin.
  • Gözünüz aydın, insanlar bosuna katil olmuyor demek ki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes gecmis olsun Allah a sukur bulmussun araci

• Azminiz için sizi tebrik ederim, geçmiş olsun Orhan bey...
  • Büyük geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.