Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 9 günlük bayram var idi ve bürokratik işlemler resmi tatil zamanları pek yürümüyor. kanımca hafta başından itibaren çözümlenebilir
  • Hocam mobilden giriyorum, ilk sayfalarda bulamadım sanırım bulundu dedim, ama yazik bu ülkeye polis teşkilatı haybeye maaş aliyor, anca kendi vatandaşını joplasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu yukarı.

Son durumdan haberdar ederseniz iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: TORKIR1

Abilerim kaskoyu sorup duruyorsunuz. Kaskosu var ama Orhan abininde o arabada o kadar emeği var. Aracın body kiti falan gibi ekstraları var. Kaskoya bunlarında dahil olduğunu sanmıyorum. Anca aracın parasını verir kasko. Ekstralar falan yine kişiye ait olur...

Dostum extralar olsa dahi, kasko varsa hayattan bezecek, psikolojik sorunlara yol açacak durum yok
    Allah beterinden korusun.
    Paranın büyük kısmı alınsa sorun değil. %90 ı misal.

Komple body kit kaskoma dahil arac degeri 40.000 aksesuar body kit lpg arac dvd tv basliklari 7.000 toplam arac degeri 47.000 tl gorunuyor.

harbiden ne uğraşıyon kardeş it kopukla derdin nedir
    kaskon varmış ekstralarıda dahilmiş kaskodan alırsın paranı neyi yaşıyorsun anlamıyorum.mal mülk önemlidirde mal mülk için canından olma gereksiz yere.

• Ne ugrasacak gucum kaldi nede sagligim tüm gücüm tükendi artik :( sagligimi cok kaybettim emin olun.

• kasko dan para alma durumu ne halde? en azından bu konuda bilgi verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

kasko dan para alma durumu ne halde? en azından bu konuda bilgi verin.

Kaskodan alma ihtimali %50 ama % 80 alirsin diyende var

• böyle konuları görünce arabaya GPS taktırmanın önemini anlıyorum. umarım araç bulunur..
  • o arabayı emniyet kesin bulur.
  • güncel
  • Guncel

• Dostum öncelikle çok geçmiş olsun,benim ilgincime giden ,polisinin yapması gerken şeyi normal vatandaşın yapması,isteseler bulurlar belki,ya umursamamazlıktan yada başka sebeplerden problem çözülemiyor.Elemanın face'sinde akp milletvekilinin olmasıda ayrı bir kaygı verici durum,kanun dışı işlerle uğraşan bir kişiyle muhabbet kurmaları gerçekten çok ilginç,insanın aklına türlü türlü şeyler gelmiyor değil...
  • Adamin facesin akp milletvekilinin olmasi nasil kaygi verici bir durum bunu birisi bana soyleyebilirmi..? Bir cok milletvekili, belediye baskani, vali, emniyet muduru vb. kisilerin sosyal aglarda uyelikleri var ve yine binlerce arkadaslari - takipcileri var.. Hatta ve hatta cumhurbaskani ve basbakanin bile uyelikleri var ve binlerce takipcisi - arkadasi var.. Arkadas listesine alirken kisileri herhalde tek tek gbt arastirmasi yapmasina gerek yok.. Vatandas ekliyordur, kisi kabul ediyordur.. Sizde ekleyin sizide kabul eder arkadas listesine..

Kisaca demek istedigim isi o parti bu parti uzerinde ince ince siyasete cekmeye calismayiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 22 Ekim 2013; 15:12:09 >
  • öncelikle geçmiş olsun .Allah yardımcınız olsun inşallah arabanıza kavuşursunuz, kaskodan alma ihtimaliniz yüksek gibi görünüyor canınızı çokta sıkmayın , konuyu baştan beri okudum bu arkadaşın yaşıda ufak gözüküyor 30 yoktur heralde arkadaşınızn annesinin bu adamla evlilik düşünmesi garibime gitti
  • siyaseti bulaştırmayalım konumuza ki konu kapanmasın.
  • kasko firmasına başvuruda bulunmadınız galiba,çünkü parayı verir veya vermeyebilirler diye varsayımlarda bulunuyorsunuz. sevgili kardeşim kendinize daha fazla acı vermeden bir an evvel kasko firması ile hukuki yollara başvurun. en azından paranızı almaya çalışın daha sonra adamı cezalandırmaya çalışın derim ben. tabi ki kasko için başvurmadığınızı düşünerekten yazdım ben bunu
  • yaw %50 ise neden kasko yaptırıyoruz ki..... Alın parasınıda sonra araştırma devam eder zaten
  • Geçmiş olsun pm atıyorum şahısla aynı mahalledeyiz söylediginize göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt_85 -- 23 Ekim 2013; 0:18:29 >
  • Bakan olsaymışsın yurt dışında olsa bulunuyor

http://forum.donanimhaber.com/m_82954081/f_//tm.htm#82959886
  • Güncel...

Orhan varmı gelişme kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.