Şimdi Ara

ÇALINTI HABERI LUTFEN OKUYUNUZ mercedes-benz ml270 SON GELIRMELİŞMELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: harbii

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda bulunur
    2005 model mercedes-benz markda ml270 model bir aracı hırsızlar nasıl çalabiliyor acaba ? immobilizer diye bir şey var bu tür donanımlar işe yaramıyor mu

Hırsız eve girince anahtar, ruhsat bilümum araca dair ne varsa bulabilir ve rahatlıkla araca ulasabilir.
  • geçmiş olsun
  • buldum aracını

ÇALINTI HABERI LUTFEN OKUYUNUZ mercedes-benz ml270 SON GELIRMELİŞMELER
  • Çok geçmiş olsun.İnşaallah kısa sürede bulunur.
  • çok geçmiş olsun inşallah bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: harbii

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda bulunur
    2005 model mercedes-benz markda ml270 model bir aracı hırsızlar nasıl çalabiliyor acaba ? immobilizer diye bir şey var bu tür donanımlar işe yaramıyor mu

Hırsız eve girince anahtar, ruhsat bilümum araca dair ne varsa bulabilir ve rahatlıkla araca ulasabilir.

evet arkaslar gıren hırsızlar evden 4 araba anahtarını almıslar obur arbaalr garajdaydı onları alamaslar garajın anahtarını almayaı unutmuslar heralde bu jeepte dısardaydı kucuk kardesım garaja gırmeye korkuyordu neyse ınsallah kısa zmanda bulucaz yaa bı sorum var arabada bu koptu gecısınde kullanılar ogs vardı acaba onlar bı sınyal falan verıyormudur ne bılım arsatırsak oyle bı sansımız varmı???

• Geçmiş olsun,umarım aracınız bulunur.

Mağdur arkadaşla dalga geçenler, sizinde bir gün başınıza böyle bişey gelirse bu yazdıklarınızı hatırlayınız. Lütfen bir daha rahatsız edici bu tür mesajlar yazmayınız, bir dahaki sefere silmekle kalmayacağım...

Bizlerin buradaki amacı yardımcı olabilmektir, dalga geçmek değil!

İnsaf edin biraz, öyle şeyler yazmışınızki, bu kadarda olmaz artık... Acaba aynı şekilde sizin aracınız çalınsa bu sözler size söylense tepkiniz ne olurdu?

Tekrar ediyorum, bir daha bu şekilde rahatsız edici mesajınızı silmekle kalmayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 19 Mart 2007; 18:10:40 >
  • geçmiş olsuninşallah en kısa sürede bulunur ve suçlular cezalarını çeker
  • çok geçmş olsun.inşallah en kısa zamanada bulunur...

eve girmiş,arabayı almış ,çizimier gitmiş...Allah belasını..
  • gecmis olsun en kisa zamanda bulunur insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 19 Mart 2007; 18:28:39 >
  • geçmiş olsun
  • umarım bulunur da nasıl çalındı bu araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

evet arkaslar gıren hırsızlar evden 4 araba anahtarını almıslar obur arbaalr garajdaydı onları alamaslar garajın anahtarını almayaı unutmuslar heralde bu jeepte dısardaydı kucuk kardesım garaja gırmeye korkuyordu neyse ınsallah kısa zmanda bulucaz yaa bı sorum var arabada bu koptu gecısınde kullanılar ogs vardı acaba onlar bı sınyal falan verıyormudur ne bılım arsatırsak oyle bı sansımız varmı???

Eğer otoyollara girdiyse ve OGS gişesinden geçtiyse güncel OGS kayıtlarının incelenebilir olması lazım

Hatta ziraat bankası'nın web sitesinden en son geçilen gişeler falan görülebiliyordu galiba.
  • Çok geçmiş olsun..sanırım tasarımcısınız
  • Aslinda benzinliklerde plaka giriyorlarla ,bunlar bir merkeze bağli olacak.Calinti oldumu adam benzin almak icin girdimi ,pompaci abi plakayi yazdimi alete ,şak diye adamin yeri belli olup bulacaklar..

Belkide vardir boyle birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Geçmiş olsun,umarım aracınız bulunur.

Mağdur arkadaşla dalga geçenler, sizinde bir gün başınıza böyle bişey gelirse bu yazdıklarınızı hatırlayınız. Lütfen bir daha rahatsız edici bu tür mesajlar yazmayınız, bir dahaki sefere silmekle kalmayacağım...

mağdur arkadaş bir başka başlıkta benim açtığım konu ile dalga geçiyor bunlara herşey mübah valla evi de çalınsın çadırda yaşasınlar bana ne adam gelmiş yardım istiyor sonra başkasına laf sokuşturuyor e sonra o kişi mi ona yardım edecek? fikrimi belirtiyorum yardım etmem diyorum bunu da silmeyin artık
  • AGA KISA ZAMANDA BULLUNMASSA O ARABA TAKLAYA GELDI YANI PLAKA FELAN DEGISR SAHTE RUHSAT FELAN OLAYINA GIRERLER MERSEDES DIORUZ BURDA ZATEN ARACIN KASKOSU VARDIR HERALDE SANA BI ZARARI OLMAZ SANIRIM.
    ARACIN BULUNURSADA PEŞİNİ BIRAMA ÇÜNKÜ SENN ARACIN BIR KOPYASI TRAFIKTE GEZIYOR OLABILIR
    UMARIM KISA ZAMANDA BULURSUNUZ ARABAYI KENDDINIZDE ARAYIN SADECE POLISE BIRAKMAYIN GECMIS OLSUN ..
  • çok geçmiş olsun inş. bulunur
  • geçmiş olsun hocam
  • BAHTIYAR92 KARDES BEN SENIN NEYINLE DALGA GECTIM???

ARKDASLAR ARASTIRMALARIMIZA GORE ARAC IRAN YADA IRAK TARAFINA SATILIYORMUS PLAKA SASE VE BAZI BELGELERI DEGISEREK 3 AY ONCE DE BIR ARABAMIZ TUYAPTAN CALINMISTI BELKI GORMUSUNUZDUR GAZETELRDE 34SSS36 LINCOLIN NAVIGATOR ONUDA BIZ KENDIMIZ DIYABEKIRDA BULDUK INSALLAH BUNUDA BULUCAZ POLIS ARKDASLARDA YARDIMCI OLUYOR HEPINIZE YINE TESEKURLER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.