Şimdi Ara

ÇALINTI HABERI LUTFEN OKUYUNUZ mercedes-benz ml270 SON GELIRMELİŞMELER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah daha cok versinde bu kadar araba ne iş anlamadım doğrusu biz birini alıncaya kadar göbeğimiz çatlıyor. Hem anahtarla çaldılarsa kasko parayı zor verir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberk_k

Allah daha cok versinde bu kadar araba ne iş anlamadım doğrusu biz birini alıncaya kadar göbeğimiz çatlıyor. Hem anahtarla çaldılarsa kasko parayı zor verir bence.

Eğer otomobilin anahtarı evden yapılan bir hırsızlık ile ele geçirildeyse, işyerinizde kasanızdan çalındıysa (kasa zorlanarak, anahtar ile açılarak değil) kasko ödeme yapmaktadır.

Eğer otomobilin anahtaraını korumalı olmayan bir yerde unuttunuz veya değnekçiye, birine kendiniz verdiniz, üzerine soğuk su içersiniz.

Ağrili04 arkadaşın çalınan otomobilinin bedeli kasko tarafından ödenecektir. Ama umarım kaskodan para almaya gerek kalmaz da otomobili bulunur, çizimlerle birlikte...
  • Sen milletin arabasına vurup kacan degil misin ? Efe_04 tu galiba nickin.

Vurup kactıklarının ahı tutmuş olmasın.

Gecmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

sLM arkdaslar 18 mart 2007 sabahı florya/florya merkez caddesı uzerınde bullunan florya resıdance sıtesınde evımıze gıren hırsızlar 2005 model mercedes-benz markda ml270 model markda 35 dk 2941 kayu mavı aracımızı calmıstı sızınde bıldıgınız uzere ulkemızde bu tarz aracların
    bullunması bıraz zaman alıyor hatta bazen bullamıyorsunuzda ama olurda sayet yolda ne bılım bı galerıde falan belkı gorursunuz gordugunuz taktırde sıze zahmet

02126906418 3 hat

NIMARALARA BILGI VERISENIZ COK SEVINIRIM

ARACTA GOZUNUZE CARPA BILCEK BELIRTILERI CAMLARI SIYAH ARKDA BAGAJ KAPAGI UZERINDE GENISCE BI LASTIGI VE SPOR GORUNUMLUDUR

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

EFE UCAR

Geçmiş olsun.

Türkçe'yi de yeni öğreniyorsunuz galiba.

• ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, UMARIM EN KISA ZAMADA OLUMLU BİR SONUÇ ELDE EDERSİNİZ.
    BENİM TAKILDIĞIM BAŞKA BİR KONU VAR. SİTEDE BİR EVE HIRSIZ GİRİYOR, ANAHTARI ALIP SİTE NİZAMİYESİNDEN ARABA İLE ÇIKIP GİDİYOR. GÜVENLİK BU ARADA UYUYOR MU, HADİ GÖREVİNİ YAPMADI EVE GİRİLDİ, KAPIYI O ARABAYA NASIL AÇIYOR. GÜVENLİK İLE ( BİR ŞİRKETE BAĞLI MI YOKSA KAPICI GİBİ SİTE GÖREVLİSİ Mİ?) İLGİLİ BİR HUKUKİ İŞLEM YAPACAKMISINIZ. BENCE BURADA GÜVENLİĞİN ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK VE AFFEDİLEMEZ HATASI VAR. SİTE VE RESİDENCE İFADELERİNİ GÖRÜNCE KAFAMDA HEMEN KAPISINDA GÜVENLİK OLAN BİRYER CANLANDI DA ?
  • Evet efe04 en eski nicki ama eski sifresini unuttugu için yeni fake almak zorunda kaldı msn adreside hacklendiği için mecbur kaldı yeni fake almaya
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Sen milletin arabasına vurup kacan degil misin ? Efe_04 tu galiba nickin.

Gecmiş olsun bu arada.
  • Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

Orjinalden alıntı: serkes

geçmiş olsun
    merak ettimde... yeni üyeysen sen akını nerden tanıyorsun????

AKIN COK ESKI BI ARKADASIM O ZATEN SOYLEDI BAN BU SITEYI
  • EVT TURKCEYI OGRENELI 10 SENEN OLDU AMA SIMDI GENE UNUTTUYORUM CUNKU YILLIN 10 AYINI YURT DISINDA GECIRIYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: hg834

quote:

sLM arkdaslar 18 mart 2007 sabahı florya/florya merkez caddesı uzerınde bullunan florya resıdance sıtesınde evımıze gıren hırsızlar 2005 model mercedes-benz markda ml270 model markda 35 dk 2941 kayu mavı aracımızı calmıstı sızınde bıldıgınız uzere ulkemızde bu tarz aracların
    bullunması bıraz zaman alıyor hatta bazen bullamıyorsunuzda ama olurda sayet yolda ne bılım bı galerıde falan belkı gorursunuz gordugunuz taktırde sıze zahmet

02126906418 3 hat

NIMARALARA BILGI VERISENIZ COK SEVINIRIM

ARACTA GOZUNUZE CARPA BILCEK BELIRTILERI CAMLARI SIYAH ARKDA BAGAJ KAPAGI UZERINDE GENISCE BI LASTIGI VE SPOR GORUNUMLUDUR

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

EFE UCAR

Geçmiş olsun.

Türkçe'yi de yeni öğreniyorsunuz galiba.

• BURDA O KONU ACILDIKDIKTAN YANI TARTISMALAR YUKSELDIKTEN SONRAKI SABAHI CALINDI BENIMDE ILK AKLIMA GELEN SEY BURDAKI KONUSMALAR GELDI VE KENDIMI COK KOTU HISETTIM INSALLAH YOLDA O ADAMLAR KARSIMA CIKARDA HELLALIK ISTERIM DEDIM O GUNKU KONUSMALAR ICINDE KUSURA BAKAMAYIN
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Sen milletin arabasına vurup kacan degil misin ? Efe_04 tu galiba nickin.

Gecmiş olsun bu arada.
  • Geçmiş olsun.

Kimsenin hakkı kimseye yarar sağlamaz...
  • EVY BIZIM SITE ICERISINDE AMA BINA YENI OLDUGU ICIN DAHA GUVENLIK FALAN YOKTU..BIZDE KENDI SIRKET GUVENLIKLERIMIZI KOYMUSTUK BABAM AMELIYAT OLDUGU ICINDE KISA SURELIGINE GUVENLIKLERI SIRKETTE GONDERDIK GONDERDIGIMIZ GECE ZATEN OLAY OLDU

AMA RESMI BI GUVENLIK SIRKETI ELEMANLARI OLMADIGI ICIN KASKO RAPORUNDA GUVENLIGIN SUCUDUR DIYEMIYOR BU YUZDENDE BUYUK BI IHTIMALLE ODEME YAPILICAK

thebck
    benım en eskı nıckımı sen nerden bılıyon???:D

quote:

Orjinalden alıntı: nda

ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, UMARIM EN KISA ZAMADA OLUMLU BİR SONUÇ ELDE EDERSİNİZ.
    BENİM TAKILDIĞIM BAŞKA BİR KONU VAR. SİTEDE BİR EVE HIRSIZ GİRİYOR, ANAHTARI ALIP SİTE NİZAMİYESİNDEN ARABA İLE ÇIKIP GİDİYOR. GÜVENLİK BU ARADA UYUYOR MU, HADİ GÖREVİNİ YAPMADI EVE GİRİLDİ, KAPIYI O ARABAYA NASIL AÇIYOR. GÜVENLİK İLE ( BİR ŞİRKETE BAĞLI MI YOKSA KAPICI GİBİ SİTE GÖREVLİSİ Mİ?) İLGİLİ BİR HUKUKİ İŞLEM YAPACAKMISINIZ. BENCE BURADA GÜVENLİĞİN ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK VE AFFEDİLEMEZ HATASI VAR. SİTE VE RESİDENCE İFADELERİNİ GÖRÜNCE KAFAMDA HEMEN KAPISINDA GÜVENLİK OLAN BİRYER CANLANDI DA ?

• NASIL NE IŞ ???
    quote:

Orjinalden alıntı: canberk_k

Allah daha cok versinde bu kadar araba ne iş anlamadım doğrusu biz birini alıncaya kadar göbeğimiz çatlıyor. Hem anahtarla çaldılarsa kasko parayı zor verir bence.
  • quote:

EVY BIZIM SITE ICERISINDE AMA BINA YENI OLDUGU ICIN DAHA GUVENLIK FALAN YOKTU..BIZDE KENDI SIRKET GUVENLIKLERIMIZI KOYMUSTUK BABAM AMELIYAT OLDUGU ICINDE KISA SURELIGINE GUVENLIKLERI SIRKETTE GONDERDIK GONDERDIGIMIZ GECE ZATEN OLAY OLDU

AMA RESMI BI GUVENLIK SIRKETI ELEMANLARI OLMADIGI ICIN KASKO RAPORUNDA GUVENLIGIN SUCUDUR DIYEMIYOR BU YUZDENDE BUYUK BI IHTIMALLE ODEME YAPILICAK

thebck
    benım en eskı nıckımı sen nerden bılıyon???:D

quote:

Orjinalden alıntı: nda

ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, UMARIM EN KISA ZAMADA OLUMLU BİR SONUÇ ELDE EDERSİNİZ.

malikguzel

• SENDEMI BURDASIN SERKES SIMDI SORAR MALIK GUZELI NERDEN TANIYON ONUDA COKKKK II TANIRIM ISTANBULDAN ODA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AğRiLi_04 -- 20 Mart 2007; 16:11:16 >
  • efe ucar benm istanbuldan dostumdur sormasına gerek olmasın
    quote:

SENDEMI BURDASIN SERKES SIMDI SORAR MALIK GUZELI NERDEN TANIYON ONUDA COKKKK II TANIRIM ISTANBULDAN ODA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebck -- 20 Mart 2007; 16:46:15 >
  • geçmiş olsun ama zor bulunur
  • geçmiş olsun kardeş bulunur İNŞALLAH
  • Geçmiş olsun. Arbanın fotosu falan yok muydu ! Şimdi plaka aklımızda kalmaz ama resimle beraber + plaka belki aklımızda çağrışım yapabilir !
  • valla hıc aklıma gelmedı zmanında resmını cekmek bı arada bı vıdeosu vardı onuda bullamadım
  • çok geçmiş olsun, bizimde çalınıp plakası değiştirilmiş olarak tekrar bulunmuştu, adamlar ayni model ayni renk bir aracın plakasını yaptırıp yoklamalardan yırtabiliyorlar, aracın fotoğraflarını ve varsa ona has iz veya komplikasyonları belirtirseniz sanırım işimiz daha da kolaylaşır, tekrardan geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.