Şimdi Ara

ÇALINTI HABERI LUTFEN OKUYUNUZ mercedes-benz ml270 SON GELIRMELİŞMELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

HEhehehe maketi buraya araba diye koymşlar

seni de insan diye koymuşlar da görüntü var ses yok olur o kadar

araçların bi yapım aşaması vardır önce kilden model yapılır sana göre oyuncak tabi al sen oyna, oyna oyna evt

BAHTIYAR KARDES BAK SEN INSANLARLA NASIL KONUSUYORSUN VE BENIM ARACIMI GORURSEN SOYLIYIP SOYLEMEM HATTA DEDIGIN GIBI GIDIP TEBRIK EDERSEN O SENIN INSANLIGI
  • eger anahtarla caldilarsa ki oyle gorunuyor...

mercedes leri anahtarsiz hayatta calamazsin...

kasko para odemez size...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

eger anahtarla caldilarsa ki oyle gorunuyor...

ANAHTARSIZ CALINIR EMIN OLMA BUKADAR BENCE ÇALIOLAR SRFSZLER
  • quote:

Aynen öyle. hırsızlar eve girip anahtarı çalmışlar önce sonra da arabyı götürmüşler. Yedek anahtarlar da dahil tüm anahtarlar olmadan kasko 5 kuruş para ödemez. Büyük geçmiş olsun.
  • quote:

DOSTUM NORMALDE EVINDE SOYGUN YAPILIP ARABAN CALINMISA VE BUNU KANITLIYA BILIRSEN ODUYORLAR DIYE BILIYORUM BENDE CUNKU KASKOYLA GORUSMELERIMIZDE SUANDA POZITIF YANI ODEME YAPICAKLAR BELLI BI SURE ARASTIRILDIKTAN SONRA
  • anahtarsiz calamazlar...

o mercedeslerde sifreli sinyal var...

anca cekiciyle calabilirler yani oyle anahtar uydur yok duz kontak filan yok oyle sey...
  • quote:

anahtarsiz calamazlar...

o mercedeslerde sifreli sinyal var...

anca cekiciyle calabilirler yani oyle anahtar uydur yok duz kontak filan yok oyle sey...

SEBEBI ISE BU ANAHTARLARIN ICINDEKI OZEL CIPLER BEYINDEKI ABSKA BI CIPE SINYAL YOLLADIHI TAKTIRDE ARAC CALISMAYA BASLIYOR...

İNSALLAH O CALAN S.RFSIZ LER CIZIMLERI ATMAZLAR

BELKI COGUNUZA KOMIK GELIYOR NE DIYOR BU ADAMLAR EVI SOYULMUS ARABASI GITMIS AMA HAYALA CIZIM PESINDE AMA GERCEKTEN ONCE CANIMIZIN KURTULDUGUNA DUA ETTIK SONRADA CIZIMLER GITTI DIYE UZULDUK

• Bir süreliğine üst konu yapılmışdır.
  • efe
    fake o kardeş fake bahtiyar fake
    quote:

Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

BAHTIYAR92 KARDES BEN SENIN NEYINLE DALGA GECTIM???

ARKDASLAR ARASTIRMALARIMIZA GORE ARAC IRAN YADA IRAK TARAFINA SATILIYORMUS PLAKA SASE VE BAZI BELGELERI DEGISEREK 3 AY ONCE DE BIR ARABAMIZ TUYAPTAN CALINMISTI BELKI GORMUSUNUZDUR GAZETELRDE 34SSS36 LINCOLIN NAVIGATOR ONUDA BIZ KENDIMIZ DIYABEKIRDA BULDUK INSALLAH BUNUDA BULUCAZ POLIS ARKDASLARDA YARDIMCI OLUYOR HEPINIZE YINE TESEKURLER
  • nasıl fake ???? neyse ney ınsan olmalı

BU ARADA BU KONUYU ONEMSIYIP EN UST KONU HALINE GETIREN DONANIM HABER VE YONETICILERINE TESEKURLER

aracımızında ınsallah en kısa zmanda bulucaz yatımız arastırmalar ıı gıdıyor her polıs ıcın konusmuyorum ama ulkemızde polısler bıraz ısı yaa salamıyorlar yada ortak calısıyorlar bılemeyız ama bakalım aracı arasatırdık sanırım sefekoy de bu ıslerı yapan bırı varmıs aracları florya yesılkoy o cıvarlardan caldırıp parcalayıp yada tum olarak ıran ırak surıye tarafına buyuk jeepler 15 mılyar kucuk arablar 10 saatıyormus markası falan fark etmıyormus ınsallah arac onlardadırda alırız

sıze gelısmelerı sureklı aktarıcam ınsallah bı arkdasımız gorurde bıze haber verır
  • gecmıs olsun Allah kimsenin başına vermesin bu ne cesaret ya eve gir çal çırp ustune bide arabayı al..

gecen gazetede okudum..artk her arac ciple izlenecekmiş..inş bu sistem sayesınde herhangı bir izinsiz giriş veya hırsızlık durumunda direk en yakın ilçe karakoluna sinyal yada sahibine bi şekilde sinyal gonderilip uyarı yapılır..çok uçuk gozuksede umarım bir gun devreye gırer..
  • benim baska bi sorum var gecenlerde bi baska calinti konusu vardi ama kimse o konuyu ust konu yapmadi
    ustte tutmak icin arkadasimiz baya ugrasmisti bende yardim ettiydim baya ama sonuc ciktimi bilmiyorum lutfen bu duyarliligimizi baska arkdaslarımıza da yapalım
  • BAŞLIĞA PLAKA YAZARSANIZ DAHA İYİ OLUR
  • tmm onuda yazalım
  • Ya affına sığınarak bişi sorcam:

Bu ML270 ler 2700 motor mu?

Kaç BG ?

Dizel mi?

Yarana tuz basmasak ama merak ettim:(
  • EVT ARABA DIZEL 2698 YANE 2700 MOTOR BEYGIRINE GELINCE O KONU HAKKINDA BI BILGIM YOK AMA 180 FALAN OLA BILIR

KONUYU DAGITMIYALIM

AA BU ARADA ARKDASLAR ARABA ISTANBUL AVRUPA YAKASI MERTER TARAFINDA GORULMUS BASKA BIR FORM SITESINDEN BI ARKDAS HABER VERDI AZ ONCE PM ATMIS DEMEKKI ARABA DAHA GONDERILMEMIS SIZDE GORURSENIZ O ANDA POLISE FALAN HABER VERIRSENIZ SEVINIRIM GOREN ARKAS METRONUN ORDA HABER VERMIS POLISLERE AMA BULLAMIS POLISLER

DEDIGIM GIBI FORM SITELERI GERCEKTEN ISE YARAR SITELER
  • evet bende yukaridaki cumle hakkinda aciklama bekliyorum
  • BEN OBUR ARKDASIN ILANINI GORMEDIM ONUN ICIN BI YORUM YAPAMAM ONADA COKK GECMIS OLSUN INSALLAH ODA BULUR BENDE BULURUM SU HIRSIZLARDA BIR ONCE BULUNURDA HERKES RAHAT EDER EVIMIZDE BARKIMIZDA ARTIK RAHAT UYUYAMAZ OLDUK abi bu ilk olsun niye sorun yaptınız k? Rica ettik yaptılar yani ben sanmıyorum koymak istemesinler, ben de modlarla kanka filan diilim hiçbirini tanımam bi mewluth u duydum ününü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AğRiLi_04 -- 20 Mart 2007; 2:04:18 >
  • geçmiş olsun
    merak ettimde... yeni üyeysen sen akını nerden tanıyorsun????

quote:

Orjinalden alıntı: AğRiLi_04

saol akın ve dgO2133

valla bulunması lazım arabayı gectık ıcınde son sezon ıcın cızlmıs 60 modelın oldugu cızım dosyaları vardı ona yanıyoruz asıl bız araba bulunmasada bı sekılde kaskodan alırısın paranı ama cızımler bıraz zor neyse hayırlısı dıyelım ınsallah bullunur

GENE BELLIRTIM ARKADASLAR LUTFEN GORDUGUNUZ TAKTIRDE VERDIGIM NIMARALARI ARARSANIZ SEVINIRIM
  • Geçmiş olsun inşallah aracın bulunur.. Tabi içindeki çizimlerinleri ile birlikte..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.