Şimdi Ara

Çalışan program yada oyunu bildirim alanına saklama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kafama uzun zamandan beri takılan bir meseledir bu. msn plus'ta olan; çalışan programı bildirim alanına simge olarak saklama olayı acaba diğe programlara ve çalışan oyuna uygulanamazmı? Mesela yerinde çalışırken boş olan vakti oyunla geçirirken odaya biri geldiğinde ctrl+space yada benzeri bir kombinasyonla oyunu direk bildirim alanına saklayabilirmiyim? bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi. benim gibi bir çoğunun işine yarayacağını sanıyorum bu durumun...

• Program dahilinde o özellik olması lazım. Örneğin winamp buna imkan sağlıyor.
  • utorrent ve bittorentde gizleme imkanı bile var.uygulamanın desteklemesi gerekiyor
  • anlaşıldı ekstra bir programla yapılamıyor bu. aslında mantıklı birşey, biraz uğraşıp tüm programlara etki edecek bir programcık geliştirse biri pek hora geçerdi. iş yerinde rahat rahat oyun oynayıp keyif yapardıkya neyse bakalım...
  • bi tane program vardı ya hatırlayamıyorum şimdi ismini ultima online oynadıgım zamanlarda cafede falan char ı macroya bırakıp gizliyoduk :D her uygulama için geçerli bi programdı diye hatırlıyorum saatin orda küçük bi simgesi oluyodu ordan acıyodun yine ama ismi bi türlü aklıma gelmiyor.biraz internetten araştırıyım bakalım bulursam yazarım.
  • valla on numara olur. cinavar gibi bi bilgisayar topladık. odada tekim ve tasarım işleri yapıyorum. bolca boş vakit oluyor arada oyun açıp değerlendirelim diyorum. o değerlendirme anında elemanlar girip beni oyun üzerinde görürlerse vay pis bütün gün oyunmu oynuyosun diye tefe koyarlar. yalnış anlaşılmaya mahal vermemek için elzem hocam bu program :)
  • benim kullandığım program bu değildi ama hocus pocus adında bir program buldum google dan aratarak sen de bulabilirsin.daha once hiç kullanmadım ve win7 de falan calısır mı bilmem.o yüzden mesuliyet kabul etmiyorum :P

bir de magic boss key diye bir şey buldum.bu daha yeni ve muhtemelen üstte bahsettiğimden daha stabil calısan bir programdır.üstteki cok eski cunku.bunu da bi arat bakalım senin oynadıgın oyunlarda işe yarıycak mı bilemiyorum ama.cunku mesela benim bahsettiğim ultima online pencere şeklinde oynanan bir oyundu.bunu cnet ten indirebilrisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boodah -- 29 Nisan 2011; 15:41:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.