Şimdi Ara

Çalışan programı kapatmayı engelleme veya şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mağazalarımızda kurmuş olduğumuz programlar haberleşme ve önemli duyurular için kullanılan bir program kurulumu yaptık bilgisayar açılışında otomatik olarak açılıyor... ve mağaza kapanana kadar açık kalması mecburi fakat bazı arkadaşlar bu programı sürekli kapatmakta ve ben her defasında uzaktan bağlanıp açıyorum ama o arkadaşlar kapatmaktan bir türlü vazgeçmiyor... bu programı kapatmamaları için şifre koyabileceğim yada engelleyebileceğim bir program varmıdır. yada farklı olarak nasıl bir çözüm bulabilirim... sadece bilgisayar açıldığında program otomatik açılıyor sadece bilgisayar kapatıldıgında bilgisayarın kapatılmasına engel olmayacak birsey olması gerekiyor. yani sadece bilgisayar açık olduğu sürece açık kalacak ve görev yöneticisi yada windows başlatmadan bu programa müdahale edemeyecek....

şimdiden herkese çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum acil bir şekilde çözmem gerekiyor bu sorunu... ayrıca belirteyim bu program bizim çağrı merkezine bağlı entegre halinde çalışan bir program bu yüzden kapatılmaması çok önemli....

• arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.