Şimdi Ara

Çalışıp çalışıp okul sınavından düşük almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
16.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü matematik sınavı olduk. Tüm yıl çalıştım.(lise 3 üm) sınava kadar düzenli çalıştım. Ama sınavda saçma saçma hatalar yaptım. Ve benden çok daha kötü durumda olanlar benden yüksek alabilir. Bundan dolayı moral bpzuk olunca haftayaki sınavlarada çalışamıyorum şuan. Bıktım cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Cuma günü matematik sınavı olduk. Tüm yıl çalıştım.(lise 3 üm) sınava kadar düzenli çalıştım. Ama sınavda saçma saçma hatalar yaptım. Ve benden çok daha kötü durumda olanlar benden yüksek alabilir. Bundan dolayı moral bpzuk olunca haftayaki sınavlarada çalışamıyorum şuan. Bıktım cidden

BİZİM SINIFTADA BİR ÇOCUK VARDI VALLA HAYVAN GİBİ ÇALIŞIYORDU :)) hoca sağolsun gitmiş kazık soruları bulmuş ben 3-4 gün çalıtım 80 aldım o çocukda 55 bazen olur böyle şeyler boşver :)çalış diğerlerinden düşük alırsan ne olacak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendie

quote:

Cuma günü matematik sınavı olduk. Tüm yıl çalıştım.(lise 3 üm) sınava kadar düzenli çalıştım. Ama sınavda saçma saçma hatalar yaptım. Ve benden çok daha kötü durumda olanlar benden yüksek alabilir. Bundan dolayı moral bpzuk olunca haftayaki sınavlarada çalışamıyorum şuan. Bıktım cidden

BİZİM SINIFTADA BİR ÇOCUK VARDI VALLA HAYVAN GİBİ ÇALIŞIYORDU :)) hoca sağolsun gitmiş kazık soruları bulmuş ben 3-4 gün çalıtım 80 aldım o çocukda 55 bazen olur böyle şeyler boşver :)çalış diğerlerinden düşük alırsan ne olacak??

Ailemin karşısında kendimi kötü hissediyorum. Deneme sınavlarında sorun yok ama iş okul sınavı olunca yapamıyorum. Çalışmasam üzülmem. Çalışıpta böyle olması çok kötü oluyor

• quote:

quote:

quote:

Ailemin karşısında kendimi kötü hissediyorum. Deneme sınavlarında sorun yok ama iş okul sınavı olunca yapamıyorum. Çalışmasam üzülmem. Çalışıpta böyle olması çok kötü oluyor

Senin görevin çalışmak olursa olur olmazsa ne yapıcaz örneğin adam ygs ye çalışıyor denemelerde 100 den aşağı net yapmıyor sınava giriyor 45 net bunu gördüm ben yani çalışıncada bitmiyor iş birazda şans lazım yada inançlysan Allahın yardımı lazım böyle :))

• 11. sınıf sayısalım bu sene matematik basite benziyordu fakat ben yinede 200 civarı soru çözdüm sınava 100 alırım diye girdim 60 aldım bütün sınıfın yarısı 70-80 aldı Bidaha daha sistemli olup bulamadıklarımın çözümlerini öğrenerek ve daha zor soru tiplerini çözerek gireceğim sınavlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chariss

11. sınıf sayısalım bu sene matematik basite benziyordu fakat ben yinede 200 civarı soru çözdüm sınava 100 alırım diye girdim 60 aldım bütün sınıfın yarısı 70-80 aldı Bidaha daha sistemli olup bulamadıklarımın çözümlerini öğrenerek ve daha zor soru tiplerini çözerek gireceğim sınavlara

11.sınıf matematik 6 sınavım 2 si hariç 100 dü diğerleri 90 esen üçrenk soru banbkasını bitirirsen sende 100 alırsın ama kırmızı testler var ya onları üşenmicen hepsini çözeceksin.yoksa yine 60-70 alırsın :))
  • mendie kullanıcısına yanıt
    11. sınıf Esen üçrenk var elimde zor diye kırmızı soruları çözemedim mavi ve sarı soruları çözüp girdim sınava :( bidahakine kırmızılarıda çözeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chariss

11. sınıf sayısalım bu sene matematik basite benziyordu fakat ben yinede 200 civarı soru çözdüm sınava 100 alırım diye girdim 60 aldım bütün sınıfın yarısı 70-80 aldı Bidaha daha sistemli olup bulamadıklarımın çözümlerini öğrenerek ve daha zor soru tiplerini çözerek gireceğim sınavlara

11.sınıf matematik 6 sınavım 2 si hariç 100 dü diğerleri 90 esen üçrenk soru banbkasını bitirirsen sende 100 alırsın ama kırmızı testler var ya onları üşenmicen hepsini çözeceksin.yoksa yine 60-70 alırsın :))

Sınavdan önce esen, seviye, sınav, final çözdüm. Sınavda ne oluyorsa karıştırıyorum her şeyi. Logartima olsun karmaşık sayı olsun.

• Okul sinavina degilde lys calisiyor gibi calis okul sinavlari saçma oluyor genellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Okul sinavina degilde lys calisiyor gibi calis okul sinavlari saçma oluyor genellikle

Umursamamaya çalışıyorum ama bir yanda düşük aldığım zaman moralim çok kötü oluyor.

• quote:

quote:

Okul sinavina degilde lys calisiyor gibi calis okul sinavlari saçma oluyor genellikle

Umursamamaya çalışıyorum ama bir yanda düşük aldığım zaman moralim çok kötü oluyor.

Moralim falan bozma,benimde geçen sene öyle oluyordu okul sınavlarına falan çalışmıyordum full ygs-lys ama ygs de iyi bir puan yapınca okul sınavlarında 100-90 alanların havası hemen iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

quote:

Moralim falan bozma,benimde geçen sene öyle oluyordu okul sınavlarına falan çalışmıyordum full ygs-lys ama ygs de iyi bir puan yapınca okul sınavlarında 100-90 alanların havası hemen iniyor

Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sağolun çalışmaya devam

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytuns -- 18 Kasım 2016; 23:38:1 >
  • "Hayat ail değil buna alışsan iyi olur." bill gates
    üzülme kardeşim çoğu zaman hakkını alamayacaksın ve senden çok daha kötü adamlar seni geçecek ama umarım sen ygs lys de alayını geçersin bkz: 2016 ygs 1.diploma notu 92 (cemreefe) daha iyi notu olan yok mu var ama adam birinci muhtemelen beyin fakiri bir matematik hocan var ve salak saçma sorular sordu boşver yazılı için (günü kurtatmak) çalışma ygs lys için çalış(sınavı kurtarmak) yani yazılıya calisma demiyorum ama yygs lys odaklı calisirsa cok daha rahat edersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F0E36E6D2 -- 16 Kasım 2016; 8:05:29 >
  • Dikkatsizlikten soru kaçırmaktan bıktım
    Aynı durum bende de var.
    İşin kötü tarafı bu saçma yazılı sistemi yüzünden kendimi mal gibi hissetmeye başladım.

• Bu durum bende de oluyordu. Çünkü aşırı özgüven ile giriyorsunuz yapacağım diyorsunuz. Beni daha çok yüksek alma hayali heyecanlandırırdı ve bu yüzden yapamazdım. Böyle yüksek alıyorum herkes ooo yapıyor herkes şaşırıyor. Dereyi görmeden paçayı sıvamayın, normal bir test çözüyor gibi düşünün. Okul sınavında olduğunuzu kafanızdan atın.

• Bir şey olmaz diploma puanım 66, 2015 ygs'de ilk 15k oldum.

• Tamamen sınav anındaki psikolojiye bağlı geçen sende bende de aynısı oluyordu
  • Dostum hangi okuldasın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.