Şimdi Ara

Çalışırken İş Bulma Süreci YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş bulmadan işten çıkma tabiki eğer paraya ihtiyacın varsa. Yoksa zaten çalışmazdın. Su devirde is bulman kolay değil başvurduğun yerler ihbar süreni söylersen sorun çıkarmayacaktır. Gerekirse is yerine ihtar çeker çıkarsın gerekirse önce konuşmayı denersin. Önemli olan ne kadar sürede is bulacağım ve bu sürede maaşsız kalıp kalamayacagin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

10 yılda üç iş değiştirmişsiniz ne güzel , inşallah bende işsiz kalmadan şu süreci atlatabilirim. aslında yalan söylemek istemiyorsun ama olmuyor gitmiyor , ihbar süresi onu nasıl yaptınız yeni gittiğiniz firmalara çalıştığınızı söylediniz mi? yoksa ordadamı yalan söylediniz?

Alıntıları Göster
    Görüştüğüm firmalara çalıştığımı söyledim tabi ki, çalışıyor olmanız maaş konuşmasında elinizi daha güçlü kılar, burada yalan söylemenin gereği yok.

İhbar süresi hakkında ise; kimi çalıştığım firmalar ihbar süresinden daha kısa sürede çıkışıma izin verdi, kimisi de sonuna kadar kullandı. Burası çok problem değil çünkü yeni firmanız zaten maksimum ihbar süresini göz önünde bulundurur görüşmeler sırasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. 36 yaşındayım. Hem Türkçe hem Almanca çift anadilliyim. C2 düzeyinde Fransızca, İspanyolca ve İngilizce de biliyorum. B2 düzeyde İtalyanca ve Portekizce biliyorum. Toplamda 13 senelik is deneyimim var. 4 senelik İspanya da okudum. Abd de Chicago da MBA yaptım. Son 6 senedir İngiltere deydim orada çalıştım. Malum corona sebebiyle dönmek zorunda kaldım. Ben dahi doğru düzgün görüşme yapamıyorum su ortamda öyle söyleyeyim size kardeşim. Öyle zannediyorum ki benden gençsiniz. Acele etmeyin. Bu tarz işlerde acele ederseniz zararlı çıkıyorsunuz. Sabır en zor şey ama ne kadar gösterebilirseniz, o kadar güzel sonuç alabilirsiniz. Çalışırken is aramanız dezavantaj sanıyorsunuz ancak bu düşünceniz deneyimsizliginizden. Yoksa bilakis çalışırken is aramak çok daha kolaydır normal koşullarda ama şu anda maalesef normal zamanlardan geçmiyoruz. Su anda millet kara kara nasıl maliyetleri düşürürüz hesabı yaparken, yeni adam falan almıyor. Ya da alacaksa da piyasanın azına çalışacak adam bulursa alıyor. Durum bu. Borcunuz da varmış aman aileniz ile sonra daha beter huzursuzluk yaşarsınız. 1.5 aydır 2 aydır başvurduğum ilanların %95 i dönmedi bile daha başvuruma. Kimse önünü göremiyor. Dönenler de haliyle guldurmeyecek ama surundurmeyecek rakamlar teklif ediyorlar. En az 6 ay 1 sene minimum böyle gider diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim umarım toparlarsiniz en kısa sürede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• etoiledorient kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız 2 senedir bu durumdayım sürekli sorunlar yaşıyordum, geçtiğimiz yaz aylarda iş ilanlarına bakıp şu ana kadar çıkmam lazımdı yani virüs ü hesaba katamadım nerden bilecektim , bu yaz iş bulup çıkmakdı amacım zaten tecrübe edindiğimi düşünüyorum daha oranın bana katacağı hiç bir şey yoktur , iş bulmak şuan zor imkansız herşeyin farkındayım inanın sabrettim 2 sene boyunca evet kimse akrabalar es dost ailem isten cikmaman gerektigini soyluyor , ama kimse kimsenin neler yaşadığını bilmez.hayırlısı diyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Şu hayatta Allah rızası için ne tanıdık ne torpil bir gram kendimden başka torpil kendime göremedim , dediğiniz gibi vallahi tanıdık torpille bir yerlere gelenlere hayranım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.