Şimdi Ara

Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruz
    Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruzensonhaber
    Vedat Işıkhan, EYT ve emekli oranıyla ilgili ayrıntıları paylaştı
    https://www.ensonhaber.com/ekonomi/vedat-isikhan-eyt-ve-emekli-oraniyla-ilgili-ayrintilari-paylasti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruz

• Açıklayacak bir şey yok. Oy gelecek, seçileceğiz diyerek yaptınız.

• Çok güzel ya Cahil insanların seçimiyle başa gelmiş Cahil insanların ibretlik öyküsü ilerde ders kitaplarında anlatılması gerek Valla eğlenceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 13 Ocak 2025; 14:56:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Ohaa falan oldum yaniiii

• Eyt den 38 yaşında emekli olanı ilk kez duydum beceriksizliklerini örtmek için suçu kendilerinden başka her kesime atıyorlar.

• Öyle bir söylüyor ki sanki Eyt'yi onlar çıkarmamışlar, başkası çıkarmış gibi Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruz 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten bu bol keseden dağıtmayla memur kesimine dahil ekonomi süper sayılır.

başka ülkede olsa halk normal yiyecek alamaz duruma gelirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ocak 2025; 15:20:58 >
  • Kesinlikle çıkarmıyacağım diyip çıkarırken partisine bile danışmamış demokrat

• Ah be cehape, ah be İmamoğlu. Ve tabi ah be dış güçler.

• Emekli olan ben şu yaşta emekli olmak istiyorum demedi mi? Dernek kurup, miting yapanlar kimdi? 50-55 yaşında misal emekli olacağına; 40-45 yaşında emekli olmayı kendi tercih etti. Menfaatini düşündü. İş-Kur'a başvuru yapmazsan, sana kurum nasıl iş arzında bulunacak? Elektrik,su hizmeti almak için kuruma başvurmazsan, sana nasıl hizmet arzında bulunacaklar.

Daha eski dönemde, 80'ler de emekli olanlar dernek mi kurdu, miting mi yaptı? Büyük çoğunluğu elinde döviz (Mark) bulunan yurtdışından kesin dönüş yapanlardı.

Eyt eyt diye körükleyenler kimdi? Televizyonlara çıkarıp, destek olanlar kimdi? Kendileri Eyt'yi çıkarmayacakmıydı?Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruz 

38 yaşından önce de emekli olan vardır; özellikle kadınlarda. 18 yaşından önce yaş büyütme yapmışsa.

Doğum borçlanması da ayrı konu; çocuğu olamayan ya da yapmak istemeyen kadınlar ne olacak? Borçlanamadı diye; yararlanamayan.

Hiç çalışmadan, prim ödemeden, yetim maaşı diye ölene kadar emeklinin maaşını alanlar ne olacak? Hepsinin çalışamaz raporu mu var? Erkek çocukları neden yetim sayılmıyor? Anasının babasının evladı değil mi?

Çıkarandan çok; çıkarttıranlara, körükleyenlere sitem etmek gerekli gibi. Şimdi de neden çıkardın demek abes oluyor.

Çıkarsan bir dert, çıkarmasan bir dert. Hiç bir şekilde yaranamıyorsun.

Bu Eyt'lilere sitem edenlerin çoğu da; Eyt'den faydalanamayan kesim. O da ayrı mevzu.Çalışma Bakanı Işıkhan: 38 Yaşında Emekli Olanlar Var, Kimseye Açıklayamıyoruz 

• emekli ettikleride kendi adamları sanki gariban fakir

• Çıkarmasaydın belki de seçimi kaybetmiş şimdi yurtdışına kaçmıştın fazla kurcalama bence. 1 sene kala yine; eytyi 1 ayla kaçıranlar mı varmış? 1 sene kalanları eytli yapıyorum ulan. Ev mi istiyorsun al sana faizsiz kredi. Kyk borçlarını siliyorum. Asgariye 5x zam diye. Emekliler alın duble bayram ikramiyesi diye dolanacaksınız.

• 38 ne?

Memleket 36 yaşında emekli olanlarımızla dolu.

Kendisi, oğlu, torunu emeklilik görebilen nadir bir devletiz.

Son genel seçim vaatlerinden birkaç resim de ekleyelim.

• Paranormal, doğaüstü vs bir şey mi
    Niye açıklıayamıyorlarmış

• Eyt yaygarası koparan muhalefet. Seçim elden gidiyor diye eyt'yi çıkaran iktidar. Hepsi suçlu.
    Ve zaten eyt olmasa da geçmişte yine 40 yaş altında çok kişi emekli oldu.
    Şimdi sırada eyt yi şu kadar günle kaçırdım diyenler ve bagkur prim gün sayısını azaltın diye bekleyenler var. Bir sonraki seçimde onlar da emekli olur. Ve maaşlardan şikayet eden, açız diyen 130 kiloluk dayılara ilave olurlar.

• silistreli kullanıcısına yanıt

Bu sgk genel müdüruyken 90 larda savaş ayla röportajında emeklilik yanlış planlanmış,52-53 yaşında emekli oluyor insanlar en az 60 yapılmalı diyordu.Ne hikmetse seçimde eyt hak hukuk diye tutturdu,milletin 38-40 yaşinda emekli olmasinı normal bir şeymiş gibi savundu???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.