Şimdi Ara

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Hakkında Bilgi (ÇEKO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda arama yaptım pek bi bilgiye ulaşamadım.Bu nasıl bir bölümdür bilen varmı.Ya da okuyan varsa daha iyi olur.Bana bilgi verecek olan varmı.Gazi-Uludağ-Anadolu üniversitelerini tercih edicem büyük ihtimal hangisi gelirse artık.Şimdi iibf bölümü hepsi aynı iş yok gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim.Bunları bende biliyorum bana bu bölümden mezun olan insan ne iş yapar.Kendini geliştirirse özel sektörde ne gibi görevler alabilir bunları anlatırsanız sevinirim.Şimdiden teşekür ediyorum.

• +++
  • benim ev arkadaşlarım dokuz eylülde çeko okuyorlar.okuması çok zor olmayan bi bölüm.genellikle hukuk ile ilgili dersleri.hatta hukuka geçme imkanları varmış sanırım öyle diyorlardı ama çok zormuş.ama emin değilim.araştır istersen.özel sektörde daha çok insan kaynakları departmanında çalışabilceklerini biliyorum ve tabiki iibf mezunu olman yeterli olan işlerde.
  • Bu bölüm hakkında geniş bir bilgi verebilecek veya bu bölüm mezunu olupta hangi sınavlarla hangi göreve gelebileceğini anlatacak bir arkadaş yokmu.
    Ben 2 yıllık mezunuyum bu sene ilk defa iktisat ve işletme dışında başka bölümleri okumamıza izin çıktı bu bölümü bitirirsem iş olanağı ne düzeyde yabancı dil şart'mı.Herkese iyi günler.
  • uuuuppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xay.

uuuuppppppp

Bu ne demek ciddi ve anlaşılabilir cevaplar yazalım.Labali ve dengesiz yazıların gereği ve yararı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.