Şimdi Ara

Çalışma Şekilleri ve Faydaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişiye göre çalışma şekillerinin farklılık gösterebileceği konusunda hemfikirizdir.

Peki ya sizlerin işinize yarayan ve sayesinde en çok verim alıp size yarar sağlayan çalışma şekli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla çok farklı çalışma şekilleri var, benim en tavsiye ettiğim ise;
    1-Teknofem, Umut Öncül gibi yerlerden videoyu izliyoruz.Mümkünse hızı 2'ye alıp, ben öyle yapıyorum.Aksi halde sıkım sıkım sıkılıyorum.

2-Ardından körfezin soru bankasındaki testin direkt çözümlerini izliyoruz, atıyorum özel görelilik mi.3 test mi var açıp izliyoruz.

3-Sınavda hiç bir soruyu kaçırmıyoruz.Zaten adamların sordukları sorular belli, öyle çoook çok çok ütopik şeyler gelmiyor.Gelirsede bi tane gelsin o da kaçsın.

Körfez değişebilir kaynak olarak, ben fizik kimya biyolojide körfezin yeterli olduğunu düşünüyorum.Geçen sene 1 dane deneme çözmeden girmiş biri olarak fkb'nin hepsinde 20'ye yakın yaptım.Üstüne muhakkak faydası olur ama senenin başında yapıyordum bu yöntemi.Artık takatim kalmadı, bi video daha açıp izleyecek halim yok.

Mesela Behzat Rasulinin soru bankasının çözümleride var, behzatı sevenler için o da iyi alternatif.Bahsettiğim yöntem artık soru çözecek gücünüz kalmadığı zaman uygulanır tabi.Veya sıkıldıysanız direkt teknofemden açıp denge çözümlerini izleyin, dengeyi çözmeye vaktiniz yoksa mesela.İnanılmaz şeyler katar, kesinlikle eminim bundan.

• pomodoro tekniği var kardeş denemeni tavsiye ederim
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.