Şimdi Ara

Çalışmaya bu zamanlarda baslayıp derece yapanlar var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fen lisesi mezunuyum gecen 0 ayt calısmasıyla girdim 55k dan mezuna bıraktım.Bu sene hedefim 5- 10k ama daha bu zamana kadar calismaya baslamadım.Sizce gec mi kaldım bu dereceleri yapmak icin tytden birer ayt den ücer kitap bitirip deneme çözmeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralık ayında başlayıp ODTÜ ye girmiş bir arkadaş başarı hikayesi benim hoşuma giti kendine örnek alabilirsin.OBP de bir hayli düşük.

• yenı basladım.70kdan mezunum.aralıksonuna kadar tyt kasıp 6 ayda ayt calısıcam.hedef ılk 500
  • Ozguven ve motivasyonu nasil sagliyorsunuz hocam benim hayalimdeki yer ilk 3 binde mesela sizce olur mu ?

• Yukarı

• geç kaldın kardeşim bu saatten sonra 70k dan iyisi olmaz
  • Trol yapiyorsun degil mi zaten 55k dan kaldigimi soyledim cunku

• konulari hatirliyorsan sikinti olmaz kardesim

• Aynı durumdayım

• Aralık ayında başlayıp ODTÜ ye girmiş bir arkadaş başarı hikayesi benim hoşuma giti kendine örnek alabilirsin.OBP de bir hayli düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 29 Ekim 2019; 23:58:22 >
  • Sevdigim 2 3 videodan biri olabilir bu serinin icinde. Videodaki reis cok samimi ve icten bir adam ibretlik bir hikayesi var. Herkes izlemeli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Sevdigim 2 3 videodan biri olabilir bu serinin icinde. Videodaki reis cok samimi ve icten bir adam ibretlik bir hikayesi var. Herkes izlemeli bence.
    Kesinlikle,bazi videolarinda cok iyi netler yapanlar var ama 5 dk oturup izleyemiyorum cok bayiyor sohbetleri.

• Hangi şehirdesiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu arkadaş benim çocukluk arkadaşım olur tam 12de tam bu zamanlar çalışmaya başladı

https://forum.donanimhaber.com/3-net-matematikten-capa-dis-hekimligine--128616911

• Paylaştığınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Specter.

Paylaştığınız için teşekkürler.
    Rica ederim ne demek.

• dr.jackshepard D kullanıcısına yanıt
    şaka maka hocam doğru düzgün çalış 10k rahat yaparsın zaten fen lisesi mezunusun.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• Geç değil. Önce neden bu zamana kadar çalışmadığını belirle hocam. Eğer ilk önce bunu yapmazsan bir bakmışsın mart olmuş konuların üçte biri bile bitmemiş bir durumda bulabilirsin kendini. Mezun senesinde başıma gelen de biraz bu idi. Zaten vakit var, boş zaman çok, nasıl olsa çalışırız mentalitesiydi. Eğer durumu düzeltecek radikal kararlar almazsan insan aklı sürekli ertelemeye yönelik çalıştığından çok daha geç kalabilirsin. Küçük değişimleri radikal kararlara dönüştür, çalışmaktan ziyade çalışma ortamı ile ilgili sorunlar oluyor genelde. Mesela şu ana kadar evde çalışmaya çalıştıysan (atıyorum) ve hala doğru düzgün başlamadıysan evde bu iş olmuyordur, kütüphane yoluna bak direkt. İlk günlerinde 3-4 saat çalış, sonraki hafta 5 saat çalış, sonra bir bakmışsın bu değişimler sonucunda her şey rayına oturmuş ve çalışmadan da keyif alıyor bir konuma gelmişsin, olacak olan da tam olarak bu. Başarılar dilerim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 5 Kasım 2019; 21:37:7 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.