Şimdi Ara

Çalışmaya yaşım uygun mu ? Ramazanda çalışsam ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kilo 60 .

Aslında kemiklerim cılız değil fakat kalın durmuyorlar . Ön kol felan calısacagım yapılı durabilmek ıcın .

Sizce bu yaşta başlasam uzama vs problemler çıkar mı

Çalışmıyorum gün boyu evde yatıyorum Çoğu vakitte uyuyorum iftar yaptıktan sonra bi 1 saat günlük calısma programı belirleyip başlasam vücut calısmaya ramazanda ne olur sizce ?

Birde Dumbell 3 kg 4 kg 5 kg Hangisini tercih edeyim 4 ve 5 ile koları rahat acamıyorum yanlara 3 ile hertürlü hareketi yapabiliyorum

Bir abim ağırlıktan cok hareketin sıklıgı onemlı 3 ile başla dedi bana sizce ne yapayım ?

• Ramazandan sonra salona başla bence boşver evde yapmayı, verimli olmaz.
  • Salonsuz evde yapan akrabam var hiç vücudu yokken şuan karın çalışmadı hiç tüm vücudunu yaptı gayette şekilli oldu ben saten şişmek ıstemıyorum kaslarımı biraz belirgileştireyim giydiğimde belli olsun yeter bana birazda kollarım daha yapılı olsun ınsanlar cılız demesın
  • Vücut geliştirme hakkında yeterli bilgin , geçmişin temelin olsa evde de verim alırsın hiç de sorun yaşamazsın fakat yeni başlamak istiyorsun ve şu anda yapman gereken en iyi şey bir salona yazılıp hoca eşliğinde çalışmak olur. Ama ramazandan sonra başlarsan daha verimli olabilir
  • biraz kol biraz göğüs yeter panpa
  • Peki diğer sorularımıda cevaplasanız
  • Çok Küçüksun bence vücut Geliştirme değilde, dövüş sanatlarina falan yönel. Lise 3de falan da vgye başlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.