Şimdi Ara

çalıştırdan hicbirşey açamıyorum ve daha fazlasını acamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalıştırdan hicbirşey açamıyorum ve daha fazlası internetten dosya indiremiyorum sistem geri yükle yapamıyorum hatanın adı hizmet şüanda ilteilerini kabul etmez :S lutfen yardım edin kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul3263 -- 15 Temmuz 2010; 5:01:04 >

• şeçili kullanıcının yönetici hakları açık mı bir bakın

bi de sistemi spyware ve viruslere karşı taratın
  • Formatla windowsu geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Formatla windowsu geçer.

bu nasıl bir yardımcı olma şeklidir böyle???? formatla geçer, gereksiz yere mesaj atıpta flood yapmayın bari!!!

aşağıda verdiğim linkten ComboFix indirip sisteminizi onunla tarayın

http://www.combofix.org/download.php (ComboFix.exe yazan yere sağ tuşla tıklayıp hedefi farklı kaydet diyin)
  • Kardeşim belki kullandığın kullancı hesabının yetkileri sınırlı olabilir.
  • hesap yetkileri sınırlıda olsa çalıştır menüsü çalışırdı, internetten dosya indirebilirdi, ancak policy ayarlarıyla bu yetkiler kısıtlanabilir. sisteme sızan bir zararlı olduğunu düşünüyorum ben.
  • program flan calstramıom ya yeni bsi indiriorm sistem devre dısı fala dio deli olcam yaa :S sadece cmd calısıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul3263 -- 15 Temmuz 2010; 14:31:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşağıda verdiğim linkten ComboFix indirip sisteminizi onunla tarayın

http://www.combofix.org/download.php (ComboFix.exe yazan yere sağ tuşla tıklayıp hedefi farklı kaydet diyin)

windowsu F8 ile güvenli modda açıp taramayı gerçekleştirin, muhtemelen düzelir.

eğer yine çalışmazsa yine güvenli modda açıp administrator hesabı ile açılış yapın, denetim masasından yeni bir kullanıcı oluşturun, yönetici olarak seçin özelliğini, sonra windowsu o kullanıcıyla normal şekilde açın bakalım ne olacak?
  • yardımlarınız icin tesekkur ederim guvenli modda hizmetleri aktif ettim oldu services.msc den o sorunu yasayanlar guvenli moddan baslat calstır services.msc en altlarda yönetimler war ona sag tıklayıp ozellikler calısma durumunu otomatik yapın
  • tabi önemli olan burada servisleri kimin yada neyin kapattığı??? bir daha olmaması için AV yazılımlarınızı güncel tutun, mümkünse AV yerine internet security yazılımı edinin. iyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.