Şimdi Ara

Call Of Duty 2 kurulumu için yardım....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Call Of Duty 2 Oyun CD'leri var.Tam 6 tane! İlk CD'yi taktım ve kruluma başladım.Zaten winrar dosyaları halinde.Dosyaların bazında hata olduğunu söyledi.Hatalı olan dosyaları bir şekilde buldum.Şu anda elimdeki winrar dosyaları hatasız diyebilirim.Ancak kuruluma başlayınca bana şu şekilde bir uyarı geliyor :

Error during initialization :
    Couldn't load default.cfg. Make sure Call Of Duty is run from the correct folder...

Tamamı tıkladığımda ise :

CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
    ----- FS_Startup -----
    Current language: english
    Current search path:
    C:\/main
    C:\/raw
    C:\/raw_shared
    C:\/devraw
    C:\/devraw_shared

File Handles:
    ----------------------
    0 files in iwd files
    ERROR: No languages available because no localized assets were found
    Error during initialization:
    Couldn't load default.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.

Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanka_iyotanka -- 8 Ekim 2006; 9:13:06 >

• Çok şaşırtıcı sanıyorum bu koca forumda bana yardımcı olabilecek bir kişi bulamadım....
  • up! aynı sorun şimdi bende varda
  • bendede aynı
  • Cd leri aldığınız cd ciden değiştirin bence.
    Hatalı olan dosyaları bulup tekrar yerlerine eklemek öyle basit iş değildir. Hata oranı yüksektir.

Yeni cd lerle tekrar deneyin, daha sonra da oyunun türkçe yamasını bulun netten. O şekil oynayın. Çok zevkli.
    Hikayeyi anlayarak cod2 yi oynamak lazım.
  • Aynı cd bende var sorun yok : )
    Değiştir o cd yi
  • Konu gebermiş ama nostalji sevenler adına aynı sorunla karşılaştım ve nasıl düzelttiğimi anlatayım...

Masaüstündeki kısayola sağ tıklıyoruz özellikler diyoruz dosya konumu aç yada hedef bul diyoruz

Sonra gelen klasörü içindeki exe yi masaüstüne kısayolunu atıyoruz masaüstündeki bozuk kısayoluda siliyoruz

Sorun halloldu
  • bybarone kullanıcısına yanıt

9 sene geçmiş üstünden bak yardımcı oldun bana şimdi :D :D teşekkür için kaydoldum hızlıca :D eyv

• Alpersakarya A kullanıcısına yanıt

Rica ederim vay be yıllar hızlı geçiyor 

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

15 yıl önce "cd ciden" yazmışım daha ne olsun. Şimdi pc kasalarında CD girişi bile yok. O zamanlar bunun dükkanı varmış :)

• cehic1994youtube
    If you get the error "CoDMP.exe has stopped working..." follow this tutorial. For those one who have realitek sound card and can't find "stereo mix", try to download official driver and install, then try again.
    https://www.youtube.com/watch?v=UB_dZQy1gf8
  • sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.