Şimdi Ara

call of duty 2 yardım???????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty 2 stalingrand turu var bi tank var oyuna başlıyon ilk önce bir apartmanı ele geçiriyon sonra bomba alıyon tamam ama iş tankı patlatmaya geliyo patlatıyom ama kabul etmiyo sanki bide şüphelendiğim tankın yanına gidince kaçıyo

• Yaw tam olarak anlamadım biraz daha anlatsana bildiğim kadarıyla tankın yanına gidip üzerine bomba yapıştırıyosun tank kaçarsa kaçsın sende kovalıyacaksın ama dikkat et ölmeyesin.

• tankın yanından gitmeye çalış önüne veya arkasına gelirsen seni eziyor. bombayı yapıştırır yapıştırmaz kaç ve bir duvar arkasına falan saklan.tank kaçıyor ama durduğu zamanı kollamaya çalışacaksın peşinden gidersen durduğu zaman bombayı yapıştırabilirsin
  • Agalar ben tankı kovalıyom hiç kasmıyom valla yakalıyom patlatıyom sonra kaçıyom
  • german da dağda savaşıyon etrafın tellerle çevrili sis bombaları falan atıyon orayı nasıl geçicez 3 tane görev var haritada geçemedik
  • tank senden kaçıcak sende kovalıcan bi iki kere falan dene olmassa bolume yeniden başla yada başka gorev falanda olabilir gormediin.....

sakall_54 biraz daha acıklarsan ii olur....gorevler ne once bi solesen ama ordan galiba makınalıların onune sis atıondun ole gecıodun
  • sisle bog etrafı sonra tankın kıcına stickybomb u yapıstır.. Zaten o Zaman seni goremiyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakall_54

german da dağda savaşıyon etrafın tellerle çevrili sis bombaları falan atıyon orayı nasıl geçicez 3 tane görev var haritada geçemedik

arkadaşlar tüm bölümlerin kilidini açın.. kendinizi fazla kasmayın.....

http://forum.donanimhaber.com/m_4713063/tm.htm
  • makinalılar falan var oradan ateş ediyom sis bombası atıyom görevin bitanesini geçtik iki görev daha var haritada göreve doğru gidiyom yer değişiyo sanki yada bana ole geliyo
  • Yav siz hala oyunu bitiremedinizmi ben yabancılarla multiye başladım sizde gelin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.