|
Call of Duty 2023 için yeni duyuru tarihi paylaşıldı: Beklenenden erken
-
-
Hadi bi Türkçe dublaj...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bu kanunda mecburi hale getirilmeli. :D
-
sistem ihtiyacı ne olur? 3070 ekran kartı 32 ram....
-
Utanmasalar 6 ayda bir cikaracaklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 saat senaryo sınırsız multi keyfi hadi bakalım..🙄
Bende de 3060 32 var çalıştırır herhalde diye tahmin ediyorum optimizasyon özürlü olmazsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 10 Mayıs 2023; 20:41:16 >
Microsoft, Activision'u satın aldığı için Türkçe dil desteği bekliyorum insaAllah gelir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony Microsoft'un 10 yıllık teklifini kabul etmemişti, oyun çıkmadan önce MS + ABK olayı olursa youtube gaming ps fanlarını bekler artık.
-
Bende daha yok. 🫣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Call of dünya serisini en iyi sekilde oynayacagim pc ne tavsiye edersiniz ?
Msı katana olabilir yada 11uc tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun için microsoft'ta gerek yok da activision zaten iş ilanı açmıştı. tr dil için eleman arıyorlardı. ne zaman sonuçlanır Allah bilir
Ben Soap'tan sonra koptum oyundan, uzun zaman oldu. Kaptan Mcmilley mi ne vardı, Makarov'u vuruyorduk uzaktan, Barrett M87 ile. Koluna geliyordu mermi, kolu kopuyordu ama ölmüyordu. Hatta ben kafasına bile denk getirmiştim mermiyi ama hikaye bu ya, yine de hep kolu kopuyordu, yanlış hatırlamıyorsam sol kolu idi.
-
şu cod markasını multiplayer bataklığına düşürenlere lanet olsun.
yav arkadaş siz cod 2, cod 3, world at war, mw serisi( orj olan), black ops 1 gibi senaryosu olan oyunlar yapmışsın. Şimdi gelip yok warzone, yok 4 saatlik çakma mw muhaabbetiyle para koparmaya çalışıyorsun milletten...
Dünya gittikçe kalitesizleşiyor çoğu konuda. Ya da biz değişime ayak uyduramıyoruz, eski kafa kaldık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 11 Mayıs 2023; 7:36:55 > -
CoD multiplayer severek yıllardır oynuyorum. Ancak artık her yıl 1.100 Lira CoD serisine para vermek istemiyorum. Multiplayer kısmının, Warzone gibi bedava olması lazım. Battlepass, costum, bundle vs insanlar yine para harcar zaten. Her yıl oyun çıkarmak zorunda da kalmaz Activision aslında.
-
Gerçekten de saydığınız cod oyunları hikaye bakımından efsaneydi.O gunleri özlüyorum şahsen
Bu ne acele
-
Efsane oyuna devam
-
Ulan cod2 10senemi yedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bence bu kanunda mecburi hale getirilmeli. :D
|
şu cod markasını multiplayer bataklığına düşürenlere lanet olsun. yav arkadaş siz cod 2, cod 3, world at war, mw serisi( orj olan), black ops 1 gibi senaryosu olan oyunlar yapmışsın. Şimdi gelip yok warzone, yok 4 saatlik çakma mw muhaabbetiyle para koparmaya çalışıyorsun milletten... Dünya gittikçe kalitesizleşiyor çoğu konuda. Ya da biz değişime ayak uyduramıyoruz, eski kafa kaldık... |
Hadi bi Türkçe dublaj...
|
Utanmasalar 6 ayda bir cikaracaklar
|
CoD multiplayer severek yıllardır oynuyorum. Ancak artık her yıl 1.100 Lira CoD serisine para vermek istemiyorum. Multiplayer kısmının, Warzone gibi bedava olması lazım. Battlepass, costum, bundle vs insanlar yine para harcar zaten. Her yıl oyun çıkarmak zorunda da kalmaz Activision aslında.
|
Gerçekten de saydığınız cod oyunları hikaye bakımından efsaneydi.O gunleri özlüyorum şahsen |
Benzer içerikler
- tbt nedir
- instagram giriş web
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- samsung mesaj uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X