Şimdi Ara

Call of Duty 2023 için yeni duyuru tarihi paylaşıldı: Beklenenden erken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty 2023 için yeni duyuru tarihi paylaşıldı: Beklenenden erken
    Yeni bir sızıntı, Call of Duty 2023 oyununun olası lansman çizelgesini ortaya çıkardı. Daha önceki bilgiler oyunun beta aşamasını ve diğer önemli zaman çizelgesini ima eden bazı söylentileri ortaya çıkarmıştı ancak şimdiki bilgiler oyunun bu yılın ikinci yarısında, beklenenden daha erken duyurulacağı anlaşılıyor.

Call of Duty 2023, 1 Ağustos tarihinde duyurulabilir

Insider Gaming'den Tom Henderson'a göre, kaynaklar 2023 COD oyununun Ağustos ayının başında duyurulacağını açıkladı. Ne yazık ki, bu yaklaşan oyunla ilgili daha detaylı bilgiler halen mevcut değil. COD NEXT tarzında bir özel etkinliğin mi olup olmayacağı şimdilik belirsiz fakat an itibariyle, yeni oyunun 1 Ağustos civarında duyurulacağına inanılıyor.

Ayrıca Bkz.FIFA 23'ün Game Pass'e ekleneceği tarih açıklandı: Beklenenden erken!

Call of Duty 2023'ün adının tam olarak ne olacağı henüz netlik kazanmadı ancak oyunun esasen Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olacağı ve Call of Duty Modern Warfare 3 olarak adlandırılabileceğine inanılıyor. Daha önceki raporlarda Bloomberg'den Jason Schreier, oyunun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiğini de aktarmıştı. Geçtiğimiz ay çıkar haberlerde oyunun ilk beta sürecinin PlayStation konsolları için 6 Ekim'de, Xbox, PlayStation ve PC için 12 Ekim’de başlayacağı söylenmişti. COD 2023’ün tam sürümü için verilen ilk tarihler ise 10 Kasım 2023’e işaret ediyordu.

• şu cod markasını multiplayer bataklığına düşürenlere lanet olsun.

yav arkadaş siz cod 2, cod 3, world at war, mw serisi( orj olan), black ops 1 gibi senaryosu olan oyunlar yapmışsın. Şimdi gelip yok warzone, yok 4 saatlik çakma mw muhaabbetiyle para koparmaya çalışıyorsun milletten...

Dünya gittikçe kalitesizleşiyor çoğu konuda. Ya da biz değişime ayak uyduramıyoruz, eski kafa kaldık...

• Hadi bi Türkçe dublaj...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Bence bu kanunda mecburi hale getirilmeli. :D

• sistem ihtiyacı ne olur? 3070 ekran kartı 32 ram....

• Utanmasalar 6 ayda bir cikaracaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saat senaryo sınırsız multi keyfi hadi bakalım..🙄

• Bende de 3060 32 var çalıştırır herhalde diye tahmin ediyorum optimizasyon özürlü olmazsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 10 Mayıs 2023; 20:41:16 >
  • Microsoft, Activision'u satın aldığı için Türkçe dil desteği bekliyorum insaAllah gelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Microsoft'un 10 yıllık teklifini kabul etmemişti, oyun çıkmadan önce MS + ABK olayı olursa youtube gaming ps fanlarını bekler artık.

• creA` kullanıcısına yanıt
    Bende daha yok. 🫣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Call of dünya serisini en iyi sekilde oynayacagim pc ne tavsiye edersiniz ?

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Msı katana olabilir yada 11uc tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Bunun için microsoft'ta gerek yok da activision zaten iş ilanı açmıştı. tr dil için eleman arıyorlardı. ne zaman sonuçlanır Allah bilir

• Ben Soap'tan sonra koptum oyundan, uzun zaman oldu. Kaptan Mcmilley mi ne vardı, Makarov'u vuruyorduk uzaktan, Barrett M87 ile. Koluna geliyordu mermi, kolu kopuyordu ama ölmüyordu. Hatta ben kafasına bile denk getirmiştim mermiyi ama hikaye bu ya, yine de hep kolu kopuyordu, yanlış hatırlamıyorsam sol kolu idi.

• şu cod markasını multiplayer bataklığına düşürenlere lanet olsun.

yav arkadaş siz cod 2, cod 3, world at war, mw serisi( orj olan), black ops 1 gibi senaryosu olan oyunlar yapmışsın. Şimdi gelip yok warzone, yok 4 saatlik çakma mw muhaabbetiyle para koparmaya çalışıyorsun milletten...

Dünya gittikçe kalitesizleşiyor çoğu konuda. Ya da biz değişime ayak uyduramıyoruz, eski kafa kaldık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 11 Mayıs 2023; 7:36:55 >
  • CoD multiplayer severek yıllardır oynuyorum. Ancak artık her yıl 1.100 Lira CoD serisine para vermek istemiyorum. Multiplayer kısmının, Warzone gibi bedava olması lazım. Battlepass, costum, bundle vs insanlar yine para harcar zaten. Her yıl oyun çıkarmak zorunda da kalmaz Activision aslında.

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

Gerçekten de saydığınız cod oyunları hikaye bakımından efsaneydi.O gunleri özlüyorum şahsen

• Bu ne acele

• Efsane oyuna devam

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    Ulan cod2 10senemi yedi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.