arkadaşlar herkese günaydın dün giremedim çok yorulmuşum uyuyp kalmışım valla ama bu akşam acısını çıkartırız.Bu arada kulaklığı ps3e tanıttım (aksesuar bölümünde) ama başka bir ayar ses bölümünde ve oyun sırasında başka ayarlar yapmam gerekiyormu?
Walla dün bende yoktum yorgunluktan yıkılmışım bugün psn'deyim ama... Dostum extra olarak ses ayarları içinden göstermen gerekiyor.Microphone input output diye
vall dün güzeldi 5 arkadaş oynadık baya maçta yaptık 1 kere yenildik sanırım clan olarak başarılıyız
beyler cod5 solo kaç oyun, oyna oyna bitmiyor. en son paraşüt indirmedeyim. (teçhizatı paraşütten aldığımız oyun)
daha kaç oyun var ??
dun için özür dilerim arkadaslar katılamadım bugun allahın izniyle bi problem cıkmassa katılmaya calışıcam
Dün belliki baya kişi girememiş ama bugün herkesi bekliyorum ona göre @offendicula-- Az daha var dostum zaten son bölüm herşeyi ile kendini belli ediyor.Bana da aksine kısa geldi
dün dört bes kişi idik fena da olmadı bir iki kere yenildik ama o zaman da baglantılar berbattı sanırım herkes nerdeyse kırmızıydı, soyle akşamları 8-10 kişi olabilsek cok daha güzel olacak orası keisn bir de saat 22 gibi buluşsak daha iyi olmaz mı ?
ben saat 22.00 de ordayım..ekleyin beni
Bu akşam klan çoşucak kellelerin sayısını biz bile bilemicez....
ben bugün tam 22:00'da otobüse binicem pazartesiye kadar da buralar da olamayacağım malesef eksikliğimi hissettirmeyin gavurlara