Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

Orjinalden alıntı: canal

Arkadaşlar kendi çapımda bir imza hazırladım ilk sayfa da linki var üye olan herkes yaparsa çok iyi olur

tam benim hazırladıgımda bitti ama sen cok dan hazırlayıp koymuşsun gibne hızlı cıktın hee

seninki daha güzelse onu koyalım

• slm arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim cod5 turnuvalarınıza
  • arkadaşlar bende kulaklık war ama nasıl acılıyor oyunda bilmiyorum cok ugraştım ama cözemedim yardımcı olursanız sewinirm
  • arkadaşlar oyunu NTCS alsam lag sorunu fln yaşar mıyım.Yani amerikadaki serverlara mı bağlanırım ? Pek bi bilgim yokta
  • öyle bir sorun olcanı sanmıyorum dostum bendede 4.bölge var sorunsuz oynuyorum sonuçta herkez aynı serverlara baglanarak oynuyor
    kimileri özellikle 1. bölge arıyordu mesela ilk zamanlar şimdi sorun kalmadı bölge ayrımı kalktı
  • Arkadaşlar herkese günaydın.Dün jabra bluetooth kulaklığı aldım.Öncelikle PS3 e tanıttım problem çıkmadı ancak COD5 de jabrayı nasıl aktivite edeceğiz anlatırmısınız? Bu arada COD 5 de arkadaş listemde sadece 1 kişi var oda psn:naks-iTURK (00tuna) .Dostum sende okuyorsan bu mesajımı sürekli olarak birbirimizi davet etmeye çalışıyoruz ama başaramıyoruz çünkü o anda team death match lerde oluyoruz herhalde.nasıl çözeriz bu sorunu? sonradan davetini görüyorum ama zaman aşımına uğramış oluyor. Çünkü davet edildiğimde anında katılmak istiyorum ben :)
  • Arkadaşlar günyadın,turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar beni mutlaka eklesin.Bluettoth kulaklıkla sorun yaşayanlara çözüm;

Öncelikle cihazı aksesuar ayarlarından tanıtın sonrasında yanılmıyorsam ses ayarlarından microphone ayarı bilinmiyor yazıyor(Unknown) siz oraya tıklayıp daha önceden sisteme tanıttığınız kulaklığı seçeceksiniz hepsi bu
  • merhaba arkadaşlar,dün geceki oyunlarımız güzeldi..

yanlız dün sesle ilgili bir problem yaşadım, ya da yaşadığımı sanıyorum.sizde nasıl oldu onu merak ediyorum.

sesler kesintili geliyor, playstation official headset kullanıyorum. seslerinizi çoğu zaman duymakta zorlanıyorum. cumarttesi ounadığımda bir nebze daha iyiydi, fakat seste kesilmeler yaşanıyordu.

uzun sözün kısası soruma geliyorum ;

arkadaşlar sizde telefon netliğinde, kesintisiz bir görüşme oluyormu?

( konuyu bir ara araştırmıştım, PS3 Ün internet connection test kısmında altta uyarı yer alıyordı " your router may not support ip fragments , please contact your router manufacturer" tarzı ıvırkıvır bişeyler yazıyordu)

bu işi halletmem lazım, sizinle konuşmadan oynamak hiç zevkli değil..
  • Zaman zaman kesilmeler oldu ama PSN'de şu ara bişiler var zannediyorum.Ama dün seninki gibi değildi durumumuz gayet net geliyodu sesler fakat ara ara takılmalar olmadı değil bu arada senin ses oldukça kısıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

Arkadaşlar herkese günaydın.Dün jabra bluetooth kulaklığı aldım.Öncelikle PS3 e tanıttım problem çıkmadı ancak COD5 de jabrayı nasıl aktivite edeceğiz anlatırmısınız? Bu arada COD 5 de arkadaş listemde sadece 1 kişi var oda psn:naks-iTURK (00tuna) .Dostum sende okuyorsan bu mesajımı sürekli olarak birbirimizi davet etmeye çalışıyoruz ama başaramıyoruz çünkü o anda team death match lerde oluyoruz herhalde.nasıl çözeriz bu sorunu? sonradan davetini görüyorum ama zaman aşımına uğramış oluyor. Çünkü davet edildiğimde anında katılmak istiyorum ben :)

s.a gunaydın arkadaslar deepblue arkadasımızı eklemeyen varsa ekleyebilirse iyi olu ben dun cok davet attım ama bir turlu olmadı,emre senın baglantın guclu sen davet atarsan eger olur dıye dusunuyorum.

• slmlar ps3 gamepad kullanmada tavsiyelerinizi alabilirmiyim. sensitivty ayarlarını nasıl yapıyorsunuz?
    veya başka tavsiyeleriniz ???
  • walla ben ps3 headsetini kullanıyom bende herhangi bir ses problemi olmadı nerdeyse bi arkadasımız tv acmıştı ses biraz yuksek olmasa ordaki flimide izleyecek gibi oldum ama ses biraz yuksekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

slmlar ps3 gamepad kullanmada tavsiyelerinizi alabilirmiyim. sensitivty ayarlarını nasıl yapıyorsunuz?
    veya başka tavsiyeleriniz ???

walla arkadasım ben bu zamana kadar baya bi fps oyunu oynadım ama hiç giripte sensitivty ayarlarını kurcalama geregi duymadım oyunun basında 3 4 saat boyunca durmadan oynamaya calış elin asırı derecede alışmaya başlıyo ilk zamanlar bende senin gibi bunu n bi cözümü yok mu diye aranıp duruyodum megerse hersey tecrubeymiş zamanla alışıcak norml mouze gibi olmasada mouse gibi kullanmaya başlıyacaksın kolu emin ol ama ben hiç bir sekilde yapamam diyosan PS3 FragFX Controller bu kontrollerden al tam senin tarzında bişey am biraz pahalı ve yurtdısı sitelerinden temin edmek zorundasın

• quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

Arkadaşlar herkese günaydın.Dün jabra bluetooth kulaklığı aldım.Öncelikle PS3 e tanıttım problem çıkmadı ancak COD5 de jabrayı nasıl aktivite edeceğiz anlatırmısınız? Bu arada COD 5 de arkadaş listemde sadece 1 kişi var oda psn:naks-iTURK (00tuna) .Dostum sende okuyorsan bu mesajımı sürekli olarak birbirimizi davet etmeye çalışıyoruz ama başaramıyoruz çünkü o anda team death match lerde oluyoruz herhalde.nasıl çözeriz bu sorunu? sonradan davetini görüyorum ama zaman aşımına uğramış oluyor. Çünkü davet edildiğimde anında katılmak istiyorum ben :)

Kulaklığı tanıtmak için accesory setttings ayararı var dostum ordan yapabilirsin davete gelince davet atıldıgı an zaten beli oluyor o an tıklaman yeterli ama bazen online dan kaynaklanan sorundan yada oda dolu oldugundan davet kabul edilmeyebiliyor akşam bende girecem davet edelim birbirimizi.

• Walla sensivity ayarları göreceli sen nasıl rahat edrsen o dur ayar ama ben default ayarını hiç ellemedim sabit aldığımda neyse o gayet rahat.Furki arkadaşımız dün tv sesi baya açıktı pek bişi anlaşılmadı.Bu arada bunlara biraz dikkat edersek sevinirim.
    Bu arada bağlantımla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar varmıydı?Bazen server'ı karşı tarafa veriyor ve biz türkiye olarak yurtdışı çıkış sorunumuzdan dolayı resmen ağlıyoruz.Dün 2-3 defa denk geldik onun haricinde baya iyiydi.
  • arkadaslar su imzayı profilime nasıl ekliycem
  • Giriş sayfasında imza linki var onu kopyala olur
  • verilen cevaplara teşekkür ( pad ile ilgili)
  • quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Giriş sayfasında imza linki var onu kopyala olur

nereye kopyalıycam emre kusura bakma senide yoruyorum
  • Profilinde,imza kısmı varya oraya yapıştır sonra aşağıdan uygula de tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feckless -- 24 Aralık 2008; 13:53:55 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.