Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nacizane bir tavsiye, yahoo'dan veya google'dan bır mail grubu oluşturun, klan mensupları arasında hem taktik geliştirir hemde birbirinize irtibat adreslerinizi yollarsınız. (Evli ve PS3'lü grubunda yaptık). Ayrıca 6 kişilik klan için 3 kişide yedek seçmelisiniz, maç günü oyuncunun elektriği kesilir, ps3 bozulur o zaman devreye yedek oyuncu girer.
  • yaw pc den sonra ps3 de cod serisi çok zor geliyor insana değilmi? daha akıcı oynamak için veya hedefleme konusunda ustalarımın önerileri, tavsiyeleri varsa burdan paylaşabilirlermi bizlerle:)
  • @deepblue ne kadar çok oynarsan elin o kadar hassaslaşıyor.Hedef alman başlarda çığırından çıksada sonradan öyle bir düzeliyoki sadece bol bol oyna...Tek çaresi bu...

Bu arada yedek konusunda arkadaşımız haklı yedek üyeler belirleyelim mutlaka.Walla ben acayip heyecanlandım yaw iş ciddiye bindikçe sizin gibi 10 numara arkadaşlar edinince bir başka oluyo kim tutar DHTR klanını
  • Teşekkürler feckless

en azından beni yedek üye yazabilirsin..birde bu jabra ları kaça alıyorsunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: feckless

@deepblue ne kadar çok oynarsan elin o kadar hassaslaşıyor.Hedef alman başlarda çığırından çıksada sonradan öyle bir düzeliyoki sadece bol bol oyna...Tek çaresi bu...

Bu arada yedek konusunda arkadaşımız haklı yedek üyeler belirleyelim mutlaka.Walla ben acayip heyecanlandım yaw iş ciddiye bindikçe sizin gibi 10 numara arkadaşlar edinince bir başka oluyo kim tutar DHTR klanını
  • benide ekleyin arkadaşlar 2 gün önce aldım oyunu.
    psn:kelto3
  • ben bu eleme konusunda levellerin göz önune alınmasından yanayım cunku silah faktörü baya bir etkiliyor tabi bu yine benim şahsi görüşüm.
  • ya bence buyuk kapışmayı carsambaya sartlandırmayalım hafta sonu olsun yada ne biliyim cuma gecesi olsun hem bu arda clanımızdaki arkadaşlar hem lvl olarak yukselirler ve daha tecrubeli olurlar hemde saat proıblemimiz olmaz normalde ben butun gun evde oturan birisiyim az cokda iyi oynayabiliyozda babama baktıgımdan 23.30 ile 24.00 arası babamı yatırıyom buyuk kapışmayı cuma gunu 24.00 baslasak hem kimsenin uyku problemi olmaz hemde krsı tarafında eminim ki saatte problem edmez ginede tartışmaya acık bi konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

ya bence buyuk kapışmayı carsambaya sartlandırmayalım hafta sonu olsun yada ne biliyim cuma gecesi olsun hem bu arda clanımızdaki arkadaşlar hem lvl olarak yukselirler ve daha tecrubeli olurlar hemde saat proıblemimiz olmaz normalde ben butun gun evde oturan birisiyim az cokda iyi oynayabiliyozda babama baktıgımdan 23.30 ile 24.00 arası babamı yatırıyom buyuk kapışmayı cuma gunu 24.00 baslasak hem kimsenin uyku problemi olmaz hemde krsı tarafında eminim ki saatte problem edmez ginede tartışmaya acık bi konu

Gayet mantıklı maçları elemeleri cuma kaşam yapabiliriz hemde dostumun dediği gibi levellar yükselir.
    Bu arada jabra bt2015 39 ytl-Teknosa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feckless -- 23 Aralık 2008; 14:18:39 >

• bence hafta içi 22 de başlasın cuma-cumartesi 23 olsun.24 baya geç başlamak için.
  • level konusu önemli,silahlar acısından bide onlara uyum acısından arkadasların yazdıklarına katılıyorum
  • bu cuma benim abimin askeri yemin töreni var o yüzden şehir dışında olucam pazartesi gecesi gelicem eve ama bir öneri kaptan olarak ben elemede biraz torpilli olayım ve direkt takıma gireyim sizde cuma günü ernostoemre liderliğinde toplanın ve 5 kişi seçin itrazı olan olur mu?eğer itirazı olan yoksa cuma 23 te eleme maçını başlatalım ben yazayım başlığa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 23 Aralık 2008; 14:30:04 >
  • Gayet mantıklı,bu arada hayırlı teskereler diliyorum.O zaman haftaiçi arkadaşlar saat 22:00 de online olalım gittiği yere kadar oynayalım.Cuma günüde saat 23:00'de elemeleri yapalım.Çıkan listeyide ben canal arkadaşımıza iletirim bu konu başlığı altında ilan ederiz.Nasıl?
  • Bu arada jabra bt2015 39 ytl-Teknosa
    fiyat iyiymiş gitti gidiyora baktım 50 ytl+kargo dan ucuz yok

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

ya bence buyuk kapışmayı carsambaya sartlandırmayalım hafta sonu olsun yada ne biliyim cuma gecesi olsun hem bu arda clanımızdaki arkadaşlar hem lvl olarak yukselirler ve daha tecrubeli olurlar hemde saat proıblemimiz olmaz normalde ben butun gun evde oturan birisiyim az cokda iyi oynayabiliyozda babama baktıgımdan 23.30 ile 24.00 arası babamı yatırıyom buyuk kapışmayı cuma gunu 24.00 baslasak hem kimsenin uyku problemi olmaz hemde krsı tarafında eminim ki saatte problem edmez ginede tartışmaya acık bi konu

Gayet mantıklı maçları elemeleri cuma kaşam yapabiliriz hemde dostumun dediği gibi levellar yükselir.
    Bu arada jabra bt2015 39 ytl-Teknosa

• 5 Ytl kargo desen olur sana 45 YTL fazla yakınlarda varsa teknosa hiç düşünme al ben çok memnunum
  • haklısın akşam kozyatağı carefour teknosadan aliim 1 tane..

quote:

5 Ytl kargo desen olur sana 45 YTL fazla yakınlarda varsa teknosa hiç düşünme al ben çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

bu cuma benim abimin askeri yemin töreni var o yüzden şehir dışında olucam pazartesi gecesi gelicem eve ama bir öneri kaptan olarak ben elemede biraz torpilli olayım ve direkt takıma gireyim sizde cuma günü ernostoemre liderliğinde toplanın ve 5 kişi seçin itrazı olan olur mu?eğer itirazı olan yoksa cuma 23 te eleme maçını başlatalım ben yazayım başlığa

benden yana bir sorun olmaz kimsede itiraz etmez bence.
  • arkadslar su macları 22 23 arası fln yapalım olmuyo ama acıyın bana :D
  • ARKADASLAR
    BASKA CLANLARLA OYNAMAK ICIN ELEME YAPALIM ONA BIR ITIRAZIM YOK AMA ESAS ONEMLI OLAN KENDI ARAMIZDA OYNAMAMIZ DEGIL MI? SONUCTA BU CLAN 6 KISI OLUP BASKALARI ILE OYNAYALIM DIYE KURULMADI DEGIL MI OYLE OLSA HERKES 5 KISI BULUP BASKALARI ILE OYNAR ZATEN
    BILMIYORUM BEN MI YANLIS DUSUNUYORUM SIZ BILIRSINIZ GENEDE
    BEN ELEMEDE OLMAYACAGIM BANA MANTIKSIZ GELIYOR KIMSE YANLIS ANLAMSIN LUTFEN. BEN SIZINLE BIRLIKTE OYNAMAK ICIN BU CLANA UYE OLDUM HER AKSAM DA MUSAIT OLDUGUMDA OYNUYACAGIM
  • haksız sayılmaz aslında bende böyle istemiştim ama söylemedim:) ama siz yinede oynayın öteki clan ile tabiki..

quote:

Orjinalden alıntı: BORIS76

ARKADASLAR
    BASKA CLANLARLA OYNAMAK ICIN ELEME YAPALIM ONA BIR ITIRAZIM YOK AMA ESAS ONEMLI OLAN KENDI ARAMIZDA OYNAMAMIZ DEGIL MI? SONUCTA BU CLAN 6 KISI OLUP BASKALARI ILE OYNAYALIM DIYE KURULMADI DEGIL MI OYLE OLSA HERKES 5 KISI BULUP BASKALARI ILE OYNAR ZATEN
    BILMIYORUM BEN MI YANLIS DUSUNUYORUM SIZ BILIRSINIZ GENEDE
    BEN ELEMEDE OLMAYACAGIM BANA MANTIKSIZ GELIYOR KIMSE YANLIS ANLAMSIN LUTFEN. BEN SIZINLE BIRLIKTE OYNAMAK ICIN BU CLANA UYE OLDUM HER AKSAM DA MUSAIT OLDUGUMDA OYNUYACAGIM
  • kulaklık alıcamda hangisinmi alıyım karar veremedim sizde jabra bt 2015 demişinz kararsız kaldım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.