Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde kaptanlık adayım canal cunku hakk ediyo sonuna kadar

ve bazı arkadasları ekledik kabul etmeyenler var hala psn de kabul etseler daha guzel olur

bide su kulaklık olayı cözülse bende var ama bizim grupta kimsede göremedigimden acmıyorum eger olanlar acarsa kulaklıkta super oluyo oyun zevki dadından yen miyo
  • 10 mbit bağlantım var
  • arkadaşlar bu hafta yazılım var o yüzden takılamayacağım sizle.Ama hafta takılabilirim sizinle
  • benide eklemeyi unutma....

quote:

Orjinalden alıntı: canal

quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

CANAL
    BENİ EKLEDİN Mİ PSN E??

Eklemiş olmam gerekiyor ama eklemediysem bugün eklerim
  • psn:Utkuhan (utkuhan)
    Bu arkadaşlar bizim klanda
    yani:Cf(CloverField)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 22 Aralık 2008; 18:20:27 >
  • arkadaşlar verdiğiniz oylar için teşekkür ediyorum bu görevi hakkıyla yapmaya çalışıcambu gece deneme için oyuna girdiğim zaman herkese mesaj atıcam ozaman herkes oynadığı oyundan çıkıp lobbye gelsin 5-10 dakika içinde toplanırız bidaha da kopmuyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

quote:

Orjinalden alıntı: furkito

"perk" ler sayesinde okadar çok kişiyi ölmeden öldürebiliyorum.oyunu ilk aldığımda görcektin tam bi çaylaktım
    Bu arada bu akşam gelemiyebilirim.Şu an anneannemdeyim dedem hacdan geldi orda kalıcaz.

perk nedir?

"perk" silah seçtikten sonra altta üç seçenek var.perk 1-2-3 diye oradan dilediğin 3 tanesini seçiyorsun.Mesela "Last Stand" alırsan vurulduktan sonra sonbir şans daha tanınır.

kulaklığım var.Salı aranızdayım.klan kuralım herkes saatin2 filan uysun.mazereti olanlar bildirsin ona göre bikaçkişilik oynayalım
    bu hafta pazara kadar antreman filan yapalım.diğer hafta savaşlara katılalım bence.hem taktik filan kararlaştırırız.

• bu hafta sonu bende kulaklık alacağım ozaman kimse bizi durduramaz.
  • Arkadaşlar bende aranızdayım biliyorsunuz antreman yapalım bendede jabra bt 2010 kulaklık var almak isteyenlere tavsiye ederim evet zamanı bol olan biri alabilir kaptanlığı ben çalışmasam aslında alabilirdim iyi organize edebilirim o tür şeyleri umarım çok iyi yerlere gelriz güzel bi birliğimiz olur şimdiden askeri konuşmalara alışmamız lazım:)
  • ogzgnr-tony00@hotmail.com
    1-2 haftaya klan maçı yapabiliriz.
    ekle irtibat halinde olalım...
    klan maçı için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 22 Aralık 2008; 20:59:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

ogzgnr-tony00@hotmail.com
    1-2 haftaya klan maçı yapabiliriz.
    ekle irtibat halinde olalım...
    klan maçı için...

ekledim
  • Canal iyi organize edip yöneteceğine eminim önemli olan birlik olmamız psn:Utkuhan benim kaç gibi büyük ihtimal girersinbu arad akulaklık için jabra serisi kesinlikşle süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Canal iyi organize edip yöneteceğine eminim önemli olan birlik olmamız psn:Utkuhan benim kaç gibi büyük ihtimal girersinbu arad akulaklık için jabra serisi kesinlikşle süper

teşekkür ederim genelde 23:30 gibi giriyorum girdiğim zaman ekliycem seni de.bide nerden ve kaç liraya aldın acaba kulaklığı?
  • kulaklık olarak bence en iyi ps3 kendi kulaklıgı neden derseniz socomda oynarken jabra marlkalıu bi kaç arkadasımız vardı onlarla iletişim kurarken pek iyi degildi sesi boguyodu ama ps3 kualklıgında öle degil net sanki telefonda arkadaınla muh. ediyon gibi ben sırf onun için kulaklıgımı vermeden socomumu verip cod gectim
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Canal iyi organize edip yöneteceğine eminim önemli olan birlik olmamız psn:Utkuhan benim kaç gibi büyük ihtimal girersinbu arad akulaklık için jabra serisi kesinlikşle süper

teşekkür ederim genelde 23:30 gibi giriyorum girdiğim zaman ekliycem seni de.bide nerden ve kaç liraya aldın acaba kulaklığı?

Teknosadan iş çıkışı şap diye girip aldım vallahi bi o seri vardı ben girdiğim zaman ama memnunum benim codda ses çok iyi çıkıyorda pes oynarken biraz cızırtı oluyor sanırım ama en çok kullanılan kulaklık jabra tek kulağa takılıyor 7 saat konuşma süresi var 35 milypon civarına almıştım arkadaşın dedi kulaklık bi oyun aldıgın zaman yanında veriliyor sanırım ama o kulaklık hakkında pek bi bilgim yok ama benim kendi görüşüme göre jabra baya iyi idare eder zaten çoğu kişide aynı görüştedir.

• 2 . kaptan adayim ernestoemre baglanti hiizi baya yuksek bu konuda goruslerimzi belirtelim kaptan olayini halledelim arkadaslar .
  • Şu saat olayına bi çözüm bulalım lütfen 22:00-23:30 arası olsa nasıl olur gece 24:00 beni mahveder...
  • Arkadaslar Oyunu Aldım Oyun Yarın Elimde İnşallah Benide Ekleyebilirmisiniz
    PSN : TamTurk_TR
  • tabiiki dostum ne demek klan büyüsün
  • arkadaşlar dün gece sizi bekledim ama kimse yoktu.Bu arada tag ı nasıl değiştiriyoruz oyunda DHTR eklicem de
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.