Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 ciler 1 liste yapalım akşam ona göre toplananlım
  • lvl43'deyim, benide ekleyin beraber takılalım arkadaşlar

Edit: 2-3 hafta önce oyun esnasında almanya'da yaşayan bir kaç türkle tanıştım, onlar clan tagı olarak [TURK] kullanıyorlardı, bende o günden beri çoğu zaman tag olarak [TURK] kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 19 Aralık 2008; 16:54:41 >
  • ben daha ilk bölümdeyim single player da:) ama oyunu zaten multiplayer için almıştım:)
  • 12 cok gec olur bnm için yrn sabh dershanem var ama 9 10 gibi girerim
  • bende sinle player da lvl atladıkca oralar avcılşır umduyla kastım bugun 5 lvl kadar sonra baktım ki ne köy var ne kasaba keske oınlineyi kassaydım hiç olmasın bu kadar saatte 12 lvl den 20 lvl olurdum
  • Gece 12 bende varım. Kaç kişi olduk şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

bende sinle player da lvl atladıkca oralar avcılşır umduyla kastım bugun 5 lvl kadar sonra baktım ki ne köy var ne kasaba keske oınlineyi kassaydım hiç olmasın bu kadar saatte 12 lvl den 20 lvl olurdum

Level atlamak o kadar zor değil.Tabi Challengeları yaparsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: serothesnake

Gece 12 bende varım. Kaç kişi olduk şimdi?

sen 1
    ben 2
  • Levelın önemi yok zamanla artıyor nasıl olsa challengelar açtıkça çok hızlı atlıyosunuz ayrıca search and destroy headqurters gibi bölümler hızlı puan almanızı sağlıyo bilginize gece bekliyorum arkadaşlar ekleyim psn imzamda var
  • bu akşam 12de geleceklerin listesi

quote:

serothesnake
    karizmajosef
    krıtos
    furkito
    mad ferret
    feckless
    deepblue
    borisovic1
    00tuna

birde bir öneride bulunayım bence herkese tek 1 kişi invite göndersin buda bence feckless(ErnestoEmre)olsun cünkü bağlantısı çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

bu akşam 12de geleceklerin listesi

quote:

serothesnake
    karizmajosef
    krıtos
    furkito
    mad ferret
    feckless
    deepblue
    borisovic1
    00tuna

birde bir öneride bulunayım bence herkese tek 1 kişi invite göndersin buda bence feckless(ErnestoEmre)olsun cünkü bağlantısı çok iyi

PEKİ AKŞAM DEATHMATCH MI OYNIYACAZ??
  • ilk gece için oldukça güzeldi, geceleri 11-12 arası oynayalım.
    dün decenin katılımcıları;

psn:inspirex (canal)
    psn:naks-iTURK (00tuna)
    psn:misirli (BORIS76)
    psn:furkito (furkito)
    psn:Whitelion_1970 (deepblue)
    psn:Bushıdotr (kritos)
    psn:barisan (borisovic1)

hepimiz DHTR yapalım, küçük harf olursa yanyana gelemiyoruz.
  • 12 den sonra daha oynıyacaktım ama babaannem bizde kalıyor.Oturma odasında uyuyor.O oyuyunca bende odama geçtim.Odamda internet çok az çekiyor.11 filan iyi baya.Dünkü maçlar baya zevkliydi
  • arkadaşlar oynarken DHTR i nasıl eklicem psn adıma??
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

arkadaşlar oynarken DHTR i nasıl eklicem psn adıma??

clan tag tan
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

12 den sonra daha oynıyacaktım ama babaannem bizde kalıyor.Oturma odasında uyuyor.O oyuyunca bende odama geçtim.Odamda internet çok az çekiyor.11 filan iyi baya.Dünkü maçlar baya zevkliydi

abi sendeki o hız nedir ya herkesi öldürebiliyorum ama sende hep yavaş kalıyorum dün çok öldürdün beni
  • yaa dun aksam ki guzel di ama siz erken başlamışsınız 12 demiştik 11 de baslamışsınız keske bende o saatte girebilsem babam hasta oldugundan onu yatırmadan bende giremiyom oyuna girdigimde de hep cagırıyo onun için ben 12 de yapılan maclara katılabilirim diger maclarada öglede katılabilirişm 11 arası babamı yatırdıgımdan malesef katılamıyacam
  • evet dün aksam fena degildi daha da iyi olacak umarım, baglantısı en güclü olan davet ederse daha iyi olucak sanırım bir de DHTR yi büyük harfle yazın ben dün kücük harf le yazmışım genelde karsı takımda oynadım
  • bende TURK yazmısdım ama sorun olmadı gene aynı takmdaydım bizimkilerle ama DHTR diye degi,ştirim
  • ya dün herkesi ben davet ettim ve baya rahat oynadık şuan giricem oyuna beklerim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.