Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: canal

quote:

Orjinalden alıntı: furkito

12 den sonra daha oynıyacaktım ama babaannem bizde kalıyor.Oturma odasında uyuyor.O oyuyunca bende odama geçtim.Odamda internet çok az çekiyor.11 filan iyi baya.Dünkü maçlar baya zevkliydi

abi sendeki o hız nedir ya herkesi öldürebiliyorum ama sende hep yavaş kalıyorum dün çok öldürdün beni

"perk" ler sayesinde okadar çok kişiyi ölmeden öldürebiliyorum.oyunu ilk aldığımda görcektin tam bi çaylaktım
    Bu arada bu akşam gelemiyebilirim.Şu an anneannemdeyim dedem hacdan geldi orda kalıcaz.

• arkadaşlar bende varım psn: scandalll_84 3 tane l harfi var bzen sıkıntı oluyoda onun için yazdım görüşmek üzere arkadaşlarbu akşamgirerim büyük ihtimal umarım iyi vakit geçiririz...........
  • arkadaşlar bugün boşladık oyunu yarın gece yine toplanalım
  • pazartesi gelemicem ama salı aranızdayım

Bu arada şöyle ciddi bir klan kuralım.geçen playstationturk.com u gördüm.bizde artık bir takım halinde savaşlara katılıp gücümüzü gösterelim.
  • arkadaslar clanı toparlamamız lazım birarada pek fazla mac yapamıyoruz,turnuvalara katılmamız ıcın bıraz fazla calısmamız lazım tabı herkesın bos vaktı cok olmayabılır,birde herkes DHTR olarak yazarsa daha iyi olur tabi bu benim sahsi görüşüm.
  • bu arada bize kaptan lazım hatta 2 tane,birisi olmadıgı zaman öbürü görevi devralıcak,bunu aramızda secelim veya kendine güvenen deneyimli bir arkadas varsa foruma belirtsin bizde ona göre görüşlerimiz bildirelim olurmu arkadaslar ne dersınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

"perk" ler sayesinde okadar çok kişiyi ölmeden öldürebiliyorum.oyunu ilk aldığımda görcektin tam bi çaylaktım
    Bu arada bu akşam gelemiyebilirim.Şu an anneannemdeyim dedem hacdan geldi orda kalıcaz.

perk nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

bu arada bize kaptan lazım hatta 2 tane,birisi olmadıgı zaman öbürü görevi devralıcak,bunu aramızda secelim veya kendine güvenen deneyimli bir arkadas varsa foruma belirtsin bizde ona göre görüşlerimiz bildirelim olurmu arkadaslar ne dersınız?

bu sözüne katılıyorum hem toparlamada hemde turnuvalard bizi organize edebilecek vakti geniş insanlarda 2 kaptan secelim de her oyuna girdigimizde bizi rahatlıkla oyuna ceksin baglanytısı dusuk olanlar cektiginde sadece işkence cekiyoz

bide arkadaslar aramızda kimsede kulaklık yok mu oyunda kulaklıklarla yöneltsek super olur
  • Arkadaşlar 10-11 yapsak nasıl olur malum iş nedeniyle bensiz olmaz :D
  • ozaman clanımızı artık tamamen bir takım yapalım ve buna kaptan seçimiyle başlayalım.
    herkes kaptan olmak istediği kişiyi bana pm yoluyla atsın yarın öğlen 1'e kadar en fazla oy gelen kaptan olsun.
    birde bağlantıcı adında birini seçelim bunun içinde bağlantısı iyi olup hergece oyuna girebilcek birini seçelim,kaptanlık mesajlarının yanına herkes bağlantı hızlarını yazarsa bunu da seçmiş oluruz.

ADAYLAR
    quote:

psn:inspirex (canal)
    psn:naks-iTURK (00tuna)
    psn:misirli (BORIS76)
    psn:buzzycarl (NSA)
    psn:furkito (furkito)
    psn:ErnestoEmre (feckless)
    psn:oguz (ilksav)
    psn:Evolation1993 (asdfg_1453)
    psn:furinoxx (mad ferret)
    psn:anill92 (anil92)
    psn:karizmajosef34 (karizmajosef)
    psn:SeroTheSnake (serothesnake)
    psn:Whitelion_1970 (deepblue)
    psn:Bushıdotr (kritos)
    psn:Utkuhan (utkuhan)
    psn:barisan (borisovic1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 22 Aralık 2008; 13:27:41 >

• quote:

ozaman clanımızı artık tamamen bir takım yapalım ve buna kaptan seçimiyle başlayalım.
    herkes kaptan olmak istediği kişiyi bana pm yoluyla atsın yarın öğlen 1'e kadar en fazla oy gelen kaptan olsun.
    birde bağlantıcı adında birini seçelim bunun içinde bağlantısı iyi olup hergece oyuna girebilcek birini seçelim,kaptanlık mesajlarının yanına herkes bağlantı hızlarını yazarsa bunu da seçmiş oluruz.

tam olarak saglıklı bi sekilde baglantımız kac nasılk ögrenebiliyoz
    ????
  • Benim bağlantı hızım 1024, kaptanlık için benim adayım Canal:) çok uğraş verdi klan için

quote:

ozaman clanımızı artık tamamen bir takım yapalım ve buna kaptan seçimiyle başlayalım.

ADAYLAR
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

Benim bağlantı hızım 1024, kaptanlık için benim adayım Canal:) çok uğraş verdi klan için

quote:

ADAYLAR
    quote:

BENDE AYNI FİKİRDEYİM ARKADAŞIMIZ BAYA UGRAŞLARDAN SONRA HEPİMİZİ 1 ARAYA GETİRDİ ASIL KAPTAN O OLMALI TABİ 1DE YEDEK KAPTAN LAZIM

• BENIM DE ADAYIM CANAL GERCEKTEN COK UGRASTI
    ARKADASLAR DAVETLERI BAGLANTISI EN YUKSEK ARKADAŞ YAPARSA DAHA IYI OLUR CUMA AKSAMI BANA EN 10 KEZ DAVET GELMESINE RAGMEN BERABER OYNAYAMADIK SUREKLI SERVER IS FULL YADA EROR MESAJI GELDI, SANIRIM ERNESTOEMRE NIN BAGLANTISI COK IYI O YAPARSA DAVETLERI COK DAHA IYI OLUR
  • O ZAMAN BU AKŞAMDA YEDEK KAPTAN SECMELERİ YAPILSIN,BU AKŞAM TOPLANALIM ARKADAŞLAR GECEN BENİ DAVET ETMENİZE RAGMEN OYUNA 1 TÜRLÜ GİREMEDİM SÜREKLİ ERROR WERDİ BUNUDA CÖZELİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: BORIS76

BENIM DE ADAYIM CANAL GERCEKTEN COK UGRASTI
    ARKADASLAR DAVETLERI BAGLANTISI EN YUKSEK ARKADAŞ YAPARSA DAHA IYI OLUR CUMA AKSAMI BANA EN 10 KEZ DAVET GELMESINE RAGMEN BERABER OYNAYAMADIK SUREKLI SERVER IS FULL YADA EROR MESAJI GELDI, SANIRIM ERNESTOEMRE NIN BAGLANTISI COK IYI O YAPARSA DAVETLERI COK DAHA IYI OLUR

teşekkür ediyorum ayrıca bir konuyu aydınlatayım şimdi biri inveti atarken diğerlerinin oyunda olmaması gerekiyor inveti oyun içindeyken gelmediği için biz oyuna çoktan girmiş oluyoruz siz kabul ettiğinizde servis is full uyarısını alıyoruz oyüzden ben bundan sonra her girdiğimde oyundan çıkınız diye mesaj atıcam lobbye çıktığınız zaman çok rahat toplanıcaz

• CANAL
    BENİ EKLEDİN Mİ PSN E??
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

CANAL
    BENİ EKLEDİN Mİ PSN E??

Eklemiş olmam gerekiyor ama eklemediysem bugün eklerim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

CANAL
    BENİ EKLEDİN Mİ PSN E??

Eklemiş olmam gerekiyor ama eklemediysem bugün eklerim

TMM AKŞAM GÖRÜŞÜRZ O ZAMN
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

bu arada bize kaptan lazım hatta 2 tane,birisi olmadıgı zaman öbürü görevi devralıcak,bunu aramızda secelim veya kendine güvenen deneyimli bir arkadas varsa foruma belirtsin bizde ona göre görüşlerimiz bildirelim olurmu arkadaslar ne dersınız?

bu sözüne katılıyorum hem toparlamada hemde turnuvalard bizi organize edebilecek vakti geniş insanlarda 2 kaptan secelim de her oyuna girdigimizde bizi rahatlıkla oyuna ceksin baglanytısı dusuk olanlar cektiginde sadece işkence cekiyoz

bide arkadaslar aramızda kimsede kulaklık yok mu oyunda kulaklıklarla yöneltsek super olur

arkadaslar kulaklık gercekten cok ciddi bir faktor durumu musait olanlar alırsa müthiş olur hem muhabbetde etmiş oluruzz bu arada benimde kaptanlık adayım canal...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.