Barracks'ın içinde Clan tag diye solda bir ibare var ona tıklarsan yazbilirsin umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
tamturk iyi tanıyorum cunku benim ufak eniştem kefilim arkadaslar,oyun saatini aksatmaz sözunde durur.
dun gece ben vardım aslında ama baglantımda sorun vardı bu gece inş.birde emre arkadasın dedigi saat bana uygun sizede uygunsa belirtirseniz iyi olur arkadaslar.
Dün bende girmeye çalıştım hatta az bişi oynayabildim psn de sorun vardı sanki... Oyun başlamıyo başlasa lag fırtınası esiyor.Bugün düzelir umarım.Akşam 22:00'de PSN deyim
emre , bu akşam ben de 22.00 gibi gelicem . olmadı 22.30, hiç olmadı 23.00 . :)
kulaklık gerçekten faydalı bir eser, Ernestoemre ile cumartesi öğlen kulaklıkla oynadık ,faydasını da gördük gibi..
bende PS3 'ün kulaklığı var.
DÜN BAYAGI LAG VARDI, CANAL İLE BİRLİKTE 1 SAATE YAKIN OYNADIK BEN DAYANAMADIM CIKTIM ADAMIN ÜSTÜNE BİR ŞARJÖR BOŞALTIYORUM 5 METRE DEN GELİP KESIYOR BENI, BEN CIKTIKTAN SONRA DUZELDIMI BILMIYORUM
dün ben 10 ile 12 arası oyundaydım çok az kişi vardı olan arkadaşlar da ilk başlarda gayet güzel oynadık ama sonrada lag oldu o yüzden bugün daha fazla arkadaşı bekliyorum haftaya playstation klanı [CF] ile maç yapabiliriz o yüzden antremanlı olmamız gerek.
birde 2. kaptan için en uygun kişi olarak bende ernostoemreyi görüyorum bağlantısı çok iyi kendisi de aynı şekil o yüzden 2.kaptan ernostoemre olsun itirazı olan var mı?
evet bende bir kaç team death match yaptım ancak lag vardı doğrudur..
ok benim için uygun..
quote:
Orjinalden alıntı: canal
dün ben 10 ile 12 arası oyundaydım çok az kişi vardı olan arkadaşlar da ilk başlarda gayet güzel oynadık ama sonrada lag oldu o yüzden bugün daha fazla arkadaşı bekliyorum haftaya playstation klanı [CF] ile maç yapabiliriz o yüzden antremanlı olmamız gerek.
birde 2. kaptan için en uygun kişi olarak bende ernostoemreyi görüyorum bağlantısı çok iyi kendisi de aynı şekil o yüzden 2.kaptan ernostoemre olsun itirazı olan var mı?
emre 2. kaptan olsun.
quote:
Tşk ederim...
Bu akşam 22:00'de online olucam hatta erken online olup biraz yeni gelen oyunum olan motorstorm2 yi oynama planım var akşam herkesi bekliyorum bu arada barısan dostumun dediği gibi kulaklık şart olmazsa olmazlardan ona göre...
Tavsiye--->Ben Teknosadan jabra bt 2015 aldım acayip memnunum tavsiye edilir herşeyle uyumlu sorunsuz uzun giden konuşma süreside cabası 7 saat
2. captan ernesto emre olsun dewdiginiz gibi baglantı hızı cok yuksek invite olayında baya bi yardımcı olur bize bide
arkadaslar en hızlı sekilde hangi oyun modunda rutbe atlarım cunku haftayaki macta işe yarar silahlarla cıkalım da yapdıgımıza deysin
dun bide okadar cok baglantı sounu var di ki ileet oldum oyundan bi oyun yapıyom baglantı kopuyo modemide yeni aldım canavar gibi modem ama oyundayken baglantın dusuk diyo kafayı yiyecem bu DHTR clanı bana ugursuz geldi clanın ismini degiştirdikten sonra böyle yapmaya başladı
canal, benim psn'yide ilk sayfaya eklesene (Mr_Beyaz), online oldukça bende katılırım aranıza
En hızlı rütbeyi search and destroy'da bomba al kur veya imha et adam vur sağlam puanlar alıyosun,headquarters var onda da bellli mekanları elde tutmaya çalışıyosun onunda puanları sağlam bende kasmalıyım artık rütbeyi artırmak lazım yeni silahlar ekipmanlar...vs
ozaman 2.kaptanımız ErnostoEmre oldu hayırlı olsun.bu arada belirtmem gereken birşey var arkadaşlar bu klanlar arası yapılan maçlarda bir takım 6 kişi olmak durumunda bu yüzden ilk 6yı seçmek için kendi aramızda elemeler yapmamız gerekiyor.bunu ben kafamda şu şekilde belirledim mesela çarşamba günü saat 12 de 6 kişiden fazla olursak kendi aramızda team deathmatch yapıcaz 10 maç sonunda puanları en yüksek olan 6 kişi elemeyi geçmiş olucak ve o maçta oynamaya hak kazanacak daha adil bir yöntem şuanlık gözükmüyor
Arkadaşlar dün canalla beraber oynadık ama ben lag hissetmedim yad akopma gibi bişey zevklidi savaşlar ama dediğiniz gibi bazen çok garip bi şekilde hatlar gidip geliyor.
Evet benimde rütbeyi arttırmam lazım (Level7:)).Yoksa o thompson ve yarı otomatik tüfeğin adını hatırlamıyorum işimiz çok zor
quote:
Orjinalden alıntı: feckless
En hızlı rütbeyi search and destroy'da bomba al kur veya imha et adam vur sağlam puanlar alıyosun,headquarters var onda da bellli mekanları elde tutmaya çalışıyosun onunda puanları sağlam bende kasmalıyım artık rütbeyi artırmak lazım yeni silahlar ekipmanlar...vs
quote:
ozaman 2.kaptanımız ErnostoEmre oldu hayırlı olsun.bu arada belirtmem gereken birşey var arkadaşlar bu klanlar arası yapılan maçlarda bir takım 6 kişi olmak durumunda bu yüzden ilk 6yı seçmek için kendi aramızda elemeler yapmamız gerekiyor.bunu ben kafamda şu şekilde belirledim mesela çarşamba günü saat 12 de 6 kişiden fazla olursak kendi aramızda team deathmatch yapıcaz 10 maç sonunda puanları en yüksek olan 6 kişi elemeyi geçmiş olucak ve o maçta oynamaya hak kazanacak daha adil bir yöntem şuanlık gözükmüyor
Canal bence en mantıklı eleme şu an bu başka fikri olanda söyleyebilir ama böyle bi oyunda bu tarz bir eleme lazım çarşamba baya kanlı bi gün olacak demek:)
Bence elemeye bile gerek yok beni bu karşılaşma için saymayın çünkü level düşük zaten benim silah yok birde.siz ustalar clan maçını yapın ben kendi aramızdaki oyunlara katılırım..Buda bir fikir
quote:
Orjinalden alıntı: Utkuhan
quote:
Canal bence en mantıklı eleme şu an bu başka fikri olanda söyleyebilir ama böyle bi oyunda bu tarz bir eleme lazım çarşamba baya kanlı bi gün olacak demek:)
Çarşamba günü saati erkene alabilirmiyiz 11-12 arası mesela... Canal'ın önerdiği eleme mantıklı bence uygundur.Ama saatlaere bi ayar çekersek müthiş olur benim için en son 23:30 hadi biraz daha kaysın tam 24:00 da benim olay biter haftaiçi tabiiki haftasonu free istediğiniz saat ama hafta içi saatleri erkene alırsak sevinirim bu turnuvayı kaçırmak istemem hele ki klanımız çoşmuşken