Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dur barışım kızma tabiiki kendi aramızda oynayıp eğlenicez ağırlık burda.Sadece belli bir gün belirleyip diğer klanlarla oynamakta fena olmaz ama hergün akşam bizbizeyiz kardeşim akşam bekliyorum barış
  • ben bu akşam kısmetse bulabilirsem teknosada jabrayı alıcam.Herkes bunu alıyor sonra ses kalitesinde veya uyumlulukta bir problem yaşamayalım:)
  • Yok dostum gönül rahatlığı ile alabilirsin,cep telefonunda da test ettim,ps3'de de süper performansı var şiddetle tavsiye edilir
  • birşey sorucam birde COD 4 veya COD 5 de oynarken istediğimiz kişlerin sesini mute edebiliyoruz değilmi.Mesela ben karşı takımın onlarda benim sesi duymacaklar değilmi:)
  • karşı takım duymaz merak etme, kendı takımından bırısınınde sesını duymak ıstemıyorsan oyun esnasında lıstede kısının uzerıne gel ve kare tuşuna bas o zaman sesı kesılır
  • Dediğin doğru mute edebiliyosun ama seni duymamalarını istiyosan kulaklığı kapatman lazım lobbydeyken başka çare yok.Zaten takımlar bölününce sorun kalmıyo bizbize kalıyoruz duymadan olmaz :D
  • arkadaşlar tabiki kendi aramızda oynıycaz zaten genelde öyle oynuyoruz çok arada bir böyle diğer klanlarla da maç yapacağız ama ben kimleri eklediğimi bilmiyorum eğer yeni katılan arkadaşlar beni yada ernostoemre yi eklerlerse daha kalabalıklaşırız ve sadece kendi kendimize oynarız.bu arada ilk sayfayı güncelliyorum eleme cuma günü saat 23:00 da başlıyacak
  • Bu arada klanımıza imza yaratsak diyorum nasıl olur?Bu işten anlayan bi arkadaşımız varsa şöyle şekil bişey yakışır aslında
  • bence hedefimiz takımı tam kurduktan sonra yabancı klanlarla mac yapmak bununda ilk aşaması gamebattles'e üye olmamız lazım canal ve ernestoemrenin dikkatine hedefimiz büyük olsun arkadaşlar en azında uzun vadede,şimdilik aramızda çatışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 23 Aralık 2008; 16:14:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

bence hedefimiz takımı tam kurduktan sonra yabancı klanlarla mac yapmak bununda ilk aşaması gamebattles'e üye olmamız lazım canal ve ernestoemrenin dikkatine hedefimiz büyük olsun arkadaşlar en azında uzun vadede,şimdilik aramızda çatışırız.

Şuan daha yeni kurulduğumuz için yavaş yavaş hepsini yapacağız hedef:dünyanın en iyi klanı olmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

bence hedefimiz takımı tam kurduktan sonra yabancı klanlarla mac yapmak bununda ilk aşaması gamebattles'e üye olmamız lazım canal ve ernestoemrenin dikkatine hedefimiz büyük olsun arkadaşlar en azında uzun vadede,şimdilik aramızda çatışırız.

Şuan daha yeni kurulduğumuz için yavaş yavaş hepsini yapacağız hedef:dünyanın en iyi klanı olmak

heheh inşallah inşallah, ama şunu unutmayın arkadaşlar, takım ruhu yaratmadığınız sürece bireysel olarak çok iyi oyuncu olsanız bile takım olarak başarılı olmanız imkansız. herkes kafasına göre haritalarda dolaşırsa bu iş olmaz, her haritada her oyuncunun belli bir görevi olmalı, bazısının tek amacı partnerini korumak ise gerekirse partneri için ölecek, ya da bayrak kapmada tüm klan mensubu bayrakçı için kendini siper edecek gibi... son birşey daha, her oyuncunun uzmanlaştığı kendine güvendiği bir silah vardır, takım kurarken bunada dikkat edin, misal klan mensuplarının yarısı snipercı olmaz olsa bile her haritada snipercıya gerek olmaz

• BEN CLANIM İÇİN CANIMI VERİRİM NE İŞ VERİRSENİZ YAPARIM.):
  • :D

gelelim su kulaklıga bu kadar iyi yani eminsiniz alıcam ozmn yrn okul cıkısı :D
  • bu arada arkadaşlar sadece COD 5 de mi klan kurucucaz yoksa COD 4 de yaparmıyız.?
  • desenize takıma giremicem

@deepblue

Cod5 konusu dolayısıyla cod5 sadece
  • Tabiiki katılıyorum kesinlikle takım oyunu şart o yüzden kulaklıklara büyük iş düşüyor.Herkes konuşsun arkadaşlar yardımlaşalım kendi aramızda iyice pişip sonra yavaş yavaş dünyaya açılırız İMPOSİBBLE İS NOTHİNG...

Önerdiğim kulaklık konusunda tereddüt etmeyin elbette daha iyileri var ama fiyat/performans açısından en iyisi bizzat denedim.Şimdilik kısa süreliğine forumdan ayrılıyorum akşam görüşmek üzere sevgili klanım
  • Arkadaşlar kendi çapımda bir imza hazırladım ilk sayfa da linki var üye olan herkes yaparsa çok iyi olur
  • guzel olmus yaptım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

Bu arada jabra bt2015 39 ytl-Teknosa
    fiyat iyiymiş gitti gidiyora baktım 50 ytl+kargo dan ucuz yok

quote:

Orjinalden alıntı: feckless

quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

ya bence buyuk kapışmayı carsambaya sartlandırmayalım hafta sonu olsun yada ne biliyim cuma gecesi olsun hem bu arda clanımızdaki arkadaşlar hem lvl olarak yukselirler ve daha tecrubeli olurlar hemde saat proıblemimiz olmaz normalde ben butun gun evde oturan birisiyim az cokda iyi oynayabiliyozda babama baktıgımdan 23.30 ile 24.00 arası babamı yatırıyom buyuk kapışmayı cuma gunu 24.00 baslasak hem kimsenin uyku problemi olmaz hemde krsı tarafında eminim ki saatte problem edmez ginede tartışmaya acık bi konu

Gayet mantıklı maçları elemeleri cuma kaşam yapabiliriz hemde dostumun dediği gibi levellar yükselir.
    Bu arada jabra bt2015 39 ytl-Teknosa

Aynen deepblue benimkide jabra bt 2015 40 ytl teknosadan almıştım 1 ytl kazık yemişim:) gittigidiyordan oyun alıyorum ben genelde kulaklık için netten alışverişe gerek yok dostum.

• quote:

Orjinalden alıntı: canal

Arkadaşlar kendi çapımda bir imza hazırladım ilk sayfa da linki var üye olan herkes yaparsa çok iyi olur

tam benim hazırladıgımda bitti ama sen cok dan hazırlayıp koymuşsun gibne hızlı cıktın hee
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.