Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ilk defa COD yi online oynadım.Güzelmiş, beğendim
  • Herkese günaydın arkadaşlar dün sınırlı bir zaman olsada sağolsun Naksitürk ün daveti ile COD5 oynadık ancak hala bluetooth kulaklığımı kullanamıyorum. PS3 bluetooth device settingslerde benim kulaklık görünüyor.Output input ayarında headset kulaklık görünüyor oda tamam ama oyuna girdiğimde kimseyi duymuyorum ve konuşamıyorum ,nickimin yanında mikrofon simgesi görünmüyor hiç. Birde bu kulaklık düğmesine sürekli basınca yani ışık sürekli mavi verince çalışır durumda oluyor değilmi:)yani daha baştan hata yapmamak için soruyorum
  • Kulaklığı aktif ettiğinde kulağına bip sesi gelecek zaten oyun içindeyken bir kez düğmeye bas aktif et belkide sorunun budur.

Bu arada dün sağlam lag vardı PSN'de çalışma var zannediyorum.3-5 kişi bağlantısı iyiyken diğerleri resmen ağladı.Bu akşam biliyorsunuz ki kapışma clan üyeleri belirleme günü akşam herkes 22:45 gibi PSN'de olursa sevinirim.İyi forumlar...
  • saoğl dostum sadece aktif olduğunda bib sesi geliyor değilmi?birde ayarlada ps3 de input ve output kulaklık seçili olacak değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Kulaklığı aktif ettiğinde kulağına bip sesi gelecek zaten oyun içindeyken bir kez düğmeye bas aktif et belkide sorunun budur.

Bu arada dün sağlam lag vardı PSN'de çalışma var zannediyorum.3-5 kişi bağlantısı iyiyken diğerleri resmen ağladı.Bu akşam biliyorsunuz ki kapışma clan üyeleri belirleme günü akşam herkes 22:45 gibi PSN'de olursa sevinirim.İyi forumlar...
  • Günaydın arkadaşlar nasılsınız dün bi kaç maç yaptık 3 tane yabancı vardı neydi yahu öyle:) bu akşam 22 45 de kapışacaz kimse unutmasın arkadaşlar klaklıkta şarj oldu hazrım artık elimizden geleni yaparız:)
  • Ya Arkadaslar Sİz Nasıl Oynuyorsunuz OYle Bi Hızınıza Yetisemedim Dün Aksam En FAzka Oldurdugum Adam Sayısı ! bolumde 4 Gelistirmem Lazım Kendimi Yokmu Bu İşin Bir Sırrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

saoğl dostum sadece aktif olduğunda bib sesi geliyor değilmi?birde ayarlada ps3 de input ve output kulaklık seçili olacak değilmi?

deniz abi, kulaklığı tanıttıktan sonra bluetotth divece'dan tanıttığın kulaklığı gördüğün yerde üçgene basıp "connect" dedin değil mi?
  • yoooo :)

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Beyaz

quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

saoğl dostum sadece aktif olduğunda bib sesi geliyor değilmi?birde ayarlada ps3 de input ve output kulaklık seçili olacak değilmi?

deniz abi, kulaklığı tanıttıktan sonra bluetotth divece'dan tanıttığın kulaklığı gördüğün yerde üçgene basıp "connect" dedin değil mi?

• kulaklığı tanıttın ps3'e ok bundan sonra ne zaman kulaklığı kullanmak istersen o bölüme gelip "bağlan" demen gerekiyor, bu arada kulaklığın açık olduğundan emin ol
  • quote:

kulaklığı tanıttın ps3'e ok bundan sonra ne zaman kulaklığı kullanmak istersen o bölüme gelip "bağlan" demen gerekiyor, bu arada kulaklığın açık olduğundan emin ol

Yanlışın var MR.Beyaz cihazı açtıktan sonra kulaklığı açıyosun otomatik bağlanıyorlar zaten bir kez tanıtmak yeterli ben bir kez tanıttım bi daha ne connect dedim ne de başka bişi
  • allah allah o zaman ben bir yerde eksik birşey yaptım çünkü ne zaman kulaklığı açsam otomatik bağlanmıyor illa oraya gidip connect demem gerekiyor gerçi bundan şikayetçi değilim ama yinende öğrenmem iyi oldu
  • Dün akşam cok fazla lag vardı ben dayanamadım cıktım en son bir ara düzeldi gibi oldu sonra tekrar berbatlaştı, bu şekilde oynamak ta kabusa dönüsüyor bakalım bu aksam naısl olacak
  • Ama ben hiç tanıttıktan sonra ügene basıp connect dememiştim.Bu akşam öyle deniim ozaman değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: feckless

quote:

kulaklığı tanıttın ps3'e ok bundan sonra ne zaman kulaklığı kullanmak istersen o bölüme gelip "bağlan" demen gerekiyor, bu arada kulaklığın açık olduğundan emin ol

Yanlışın var MR.Beyaz cihazı açtıktan sonra kulaklığı açıyosun otomatik bağlanıyorlar zaten bir kez tanıtmak yeterli ben bir kez tanıttım bi daha ne connect dedim ne de başka bişi

• evet o konu kesinde ondan sonra her girişinde yapman gerekiyormu onu bilemiyecem
  • Kesinlikle dua ediyorum bugün sorunsuz bir gün olsun,hoş elemeleri kendi aramızda yapıcaz sorun olmıcaktır ama genel bir problem var atlatamadılar gitti
  • arkadaşlar bende elemeye katılıyormuyum?toplamda kaç kişiyiz şimdi?
  • Giriş sayfasında yazıyo dostum liste 18 kişiyi geçmemesi lazım ki tam eleme yapabilelim sanıyorum daha 18 olmadı.Katılırsın tabi dostum ne demek bu zaten clan için eleme bunun haricinde hep beraberiz
  • kulakligi tanittiktan sonra audio devices bolumune gelip,output,input bolumlerinden kulaklıgınızı sececeksiniz,sonra birdaha connect vs demenize gerek kalmadan oyun icinde bile acsanız calisir
  • bnce en guzeli hard core ama normal oynyruz hep :D
  • yaa walla rakadaslar dunku laglardan dolayı pek zevk almasakta bi ara en son olarak kendi aramızda cok guzel kapıştk bi o kısım guzel geciyodu ama ilk oyuna baglandıgımızda yaa abi bakıyom adam karsı takımın adamı gibi gözüküyo 2 sarjor bitirdim adamın ustunde sonra iyice yakınına gittigimde bizim adam oldugu gözükmeye başladı fitil oldum onunda yanısıra ates ettigim takım arkadasımda kesin demiştir bu mal napıyo diye mal durumuna dusmemde cabası oldu

bide arkadaslar kulaklıkta su konuya cok özen gösterelim dun bi arkadasımız kulaklıgı var iyi hoşta abi sokakda oynasa okadar ses cazırtı cuzırtı cıkmaz mukemmel derecede gurultu vardı haliylede insanın dikkati dagılıyo sesten hatta diger takım oyuncularıyla konuşma yapamıyosun lutfen herkes elinden geldigince sesis bi ortam kurarlarsa kulaklıkta hem iletişim hemde oyun kalitemiz yuksek olur
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.