Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam yaptık maçı.Çok eğlenceliydi Hele mikrofonlarla konuşmak...Bu arada @feckless bugün yazacak kadroyu buraya
  • ya arkadaslar dün aksamki elemelere katılamadım herkezden ozur dilerim
    zaten katılsamda birinci olabilirdim (sondan) o nedenle katılmamam belkide daha hayırlı oldu ben normal maçlarda oynarım ama boyle turnuva ozelligi tasıyan maclar benim kapasitemi asıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serothesnake

Neden kimse beni oyuna davet etmiyor??? online olan herkese de psn den msg attım

biz 30 dk. adam bekledik gelen olmadı sonra turnuvaya başladık sen mesaj attığında oyun başlamıştı öyle ban man sinirlen me

@tony00

tamam hocam kaptanımız kabul edicektir umarım oynarız

@buzzycarl

hocam o ne hız bir baktım 100 puan fark atmışsınız

• Evet dünkü maçlar gerçekten zevkliydi.
  • bende oynayamadim dun teknik aksakliklar nedeniyle :P
  • herkese iyi günler beyler..sondan 2.oldum ama sizdeki silahlarda sağlamdı):bu yüzden benim levelı yükseltmem lazım.bu arada size clan maçında başarılar..aramızda hep böyle güzel kapışmalar dileği ile:)KÖTÜ OLAN KAZANSINNN
  • valla hastaydım virüsler yardım etti heralde :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

valla saolsun karizma aldı beni oyuna Türklerle oynamak güzel oluyor.

nedemek arkadasım inş. devamlı oynarız clanımızada beklerim lvl yukselince sende yazarsın DHTR umarımn
  • walla arkadaslar dunku mac gercektende cok superdi yanlız ne kadarda ilk 6 ya giremesemde guzeldi

bide sunu belirtiyim TR3 ile yapıcaksak kapışmayı daha cok geliştirmemiz lazım cunku dun enesten davet almadan önce yanlışlıkla onların gönderdigi invite cvp verdim bide ne göriyim en dusuk lvl 40 uzerinde adamların skor borduna baktım adamlar en dusuk puan 300 ile 500 arası degişiyo azım acık kaldı ve super oynuyolar bizim gibi degil pusu cok yapıyolar eger TR^ile yapıcaksanız allah kolaylık ve bol lvller versin bizim guruba simdiden basarılar dilerim
  • Arkadaşlar ilk 6 kim tam olarak isimleri siteye yazalım bari.
  • yedek kaptandan listeyi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 27 Aralık 2008; 15:54:39 >
  • valla pusu yapanlara sinir oluyorum bu oyun pusu yapılarak oynanıcak bi oyn degil
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Yoğunluk nedeniyle giremedim şimdi listeyi yazıyorum...
    1-Evolution1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex

Yedek olan arkadaşlar 3 kişi listede hata yapmamak adına özel mesaj atıp isimlerini belirtirlerse sevinirim bekliyorum.Bu arada dünkü maçlar inanılmaz zevkliydi.
  • Kaptanla konuşmuştum perşembe maçımız var
  • bugun gine yapalım ama bira daha erken yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Öncelikle herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Yoğunluk nedeniyle giremedim şimdi listeyi yazıyorum...
    1-Evolution1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex

Yedek olan arkadaşlar 3 kişi listede hata yapmamak adına özel mesaj atıp isimlerini belirtirlerse sevinirim bekliyorum.Bu arada dünkü maçlar inanılmaz zevkliydi.

hocam benim nickimi yanlış yazmışsın. Evolation1993 olacak yani u yerine a yazacaksın
  • quote:

Öncelikle herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Yoğunluk nedeniyle giremedim şimdi listeyi yazıyorum...
    1-Evolution1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex

yedekler zaten geri kalan herkes yedekti arkadaslar zaten cunku toplam DHTR 8 kişiydik baktık geriye kalan olmayınca mecbur ıolarak ben 2 kişi cagırdım onlarda zaten tam performas gösteremediklerinden son 2 oldular o gun bi ben vardım bide 2 arkadas vardı onlarla beraber yedekler olduk
  • 1-Evolation1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex
    6-karizmajoseph

Evet arkadaşlar geriye kalan arkadaşlar yedekte tam katılım olmadığından dolayı karşıklık oldu.Klanımız budur yedeklerde belli zaten şimdi level kasma durumuna başlayalım.Aramızda da her akşam maçımız var bilginiz olsun tanıyan tanımayan herkes burda olsun
  • dün bekledim ama kimse yoktu.birisiylede bağlantı kuramadık.pazar-pazartesi-salı yokum kolay gele
  • quote:

1-Evolation1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex
    6-karizmajoseph

Evet arkadaşlar geriye kalan arkadaşlar yedekte tam katılım olmadığından dolayı karşıklık oldu.Klanımız budur yedeklerde belli zaten şimdi level kasma durumuna başlayalım.Aramızda da her akşam maçımız var bilginiz olsun tanıyan tanımayan herkes burda olsun

ben 57 level oldum.En sonuncu sniper açıldı en sonunda Ayrıca hafta içi maçlara katılamayacağım Çünkü okulum ve yazılılarım var.Haftasonu katılabilirim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.