Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: feckless

1-Evolation1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex
    6-karizmajoseph

Evet arkadaşlar geriye kalan arkadaşlar yedekte tam katılım olmadığından dolayı karşıklık oldu.Klanımız budur yedeklerde belli zaten şimdi level kasma durumuna başlayalım.Aramızda da her akşam maçımız var bilginiz olsun tanıyan tanımayan herkes burda olsun

ben 57 level oldum.En sonuncu sniper açıldı en sonunda Ayrıca hafta içi maçlara katılamayacağım Çünkü okulum ve yazılılarım var.Haftasonu katılabilirim

e peki persem be gunu napcan katılmıyacanmı ??

• benimde okulum var hatta yrn bile var snv oturup calıs erkenden bişicek olmaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: feckless

1-Evolation1993
    2-ErnestoEmre
    3-buzzycarl
    4-furkito
    5-inspirex
    6-karizmajoseph

Evet arkadaşlar geriye kalan arkadaşlar yedekte tam katılım olmadığından dolayı karşıklık oldu.Klanımız budur yedeklerde belli zaten şimdi level kasma durumuna başlayalım.Aramızda da her akşam maçımız var bilginiz olsun tanıyan tanımayan herkes burda olsun

ben 57 level oldum.En sonuncu sniper açıldı en sonunda Ayrıca hafta içi maçlara katılamayacağım Çünkü okulum ve yazılılarım var.Haftasonu katılabilirim

e peki persem be gunu napcan katılmıyacanmı ??

eğer çarşambayı perşembeye bağlayan gece olursa yani 2009 a gireceğimiz gece.KAtılabilirim o zaman .Ama diğer günler olmaz çünkü.Sabah 6 da otobüse biniyorum

• asdfg_1453

İstanbuldamı okuyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

asdfg_1453

İstanbuldamı okuyorsun?

evet .Çemberlitaş Anadolu Lisesi ' nde.Beyazıtta [Fazla bilgi göz çıkarmaz ]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: furkito

asdfg_1453

İstanbuldamı okuyorsun?

evet .Çemberlitaş Anadolu Lisesi ' nde.Beyazıtta [Fazla bilgi göz çıkarmaz ]

Yav bende sen Beyazıt diyince İstanbul Üniversitesinde okuyon sanıyordum.

• oh be sonunda geldim güzelim şehrimeneyse elemeyi geçen arkadaşları tebrik ediyorum en kısa zamanda CF klanıyla maçımız var ayrıca bu takımın çok iş yapacağına eminim
  • Aynı şekilde bende eminin level olayına ve takım oyununa adapte olursak sorun olmaz.Dün maçlar yaptık levelımız düşük olmasına rağmen hiç fena değildi
  • selamlar
    zombili oyunun sonu varmı
    kaç round sürüyor??*
  • arkadaslar simdi bişey sorcam normalde ne kadar cok adam oldurudumuzda yada ne kdar basarı gösterdigimizde o kadar hızlı lvl atlıyoz bunun tersinde de hiç lvl dusuklugu yada lvl mızdeki o puan sisteminde puanımız dusuyomu ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

arkadaslar simdi bişey sorcam normalde ne kadar cok adam oldurudumuzda yada ne kdar basarı gösterdigimizde o kadar hızlı lvl atlıyoz bunun tersinde de hiç lvl dusuklugu yada lvl mızdeki o puan sisteminde puanımız dusuyomu ????

hayır düşmüyor ki bence düşmesi gerekir çünkü oyundaki lvlin bir bakıma senin nekadar iyi oynadığını değil nekadar zamandır oynadığını gösteriyor.
  • aslında bunu kendi lehimize kullanabiliriz ama kimler yanasır kimler yanasmaz o belli olmaz
  • arkadaşlar playstationturk takımlarından CF ile maçımız bu perşembe saat 23:00 da gelemeyen olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 29 Aralık 2008; 14:12:05 >
  • ins gelicez...
  • bi aksilik olmassa inş. orda olcaz
  • Benlik problem yok her zaman klanımlayım
  • home da clan ca bir bowling mi yapsak napsak :D arkadsalar bide biri bana oyunun bitmiş save ni atabilirmi bnm save silindi zombi mod yapamıyorum içimde kalıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 29 Aralık 2008; 16:13:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

arkadaşlar playstationturk takımlarından CF ile maçımız bu perşembe saat 23:00 da gelemeyen olur mu?

lanet olsun içimdeki clan sevgisine Ertesi gün okulum olmasına rağmen geleceğim
  • iyi oynuyr mu bu vatandaslar ona gore bugun hazırlanıcm XD
  • XBOX 360 dan bu yana hep [TURK] yaptım

benim şu an

[TURK]tolgao2000gamer nickim, sizede tavsiye ederim, karşılarında kim var anlasınlar, şimde PS3 e yeni geçtiğimden rütbem18-19 larda halbuki Xbox360 da 2 kere prestij mod bitirmiştim generallerin generali :) şimdi beni kekoların arasına atıyorlar katliam yapıyorum muhhaha çok şaşırıyorlardır eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 29 Aralık 2008; 17:17:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.