Şimdi Ara

Call Of Duty 5 [TR] BU CUMA 22:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
14.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende bu konuda ısrarcıyım bumaç önemli değil ama maçları sabitlesek ve 22:00 yapsak nasıl olur?
  • 22.00 olsun banada uyar.demin hard core denedim sonuç olumsuz.hayatımda hiç bukadar kötü oynamamıştım.eğer kapışma hardcore da olursa bizim takım çöker diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

22.00 olsun banada uyar.demin hard core denedim sonuç olumsuz.hayatımda hiç bukadar kötü oynamamıştım.eğer kapışma hardcore da olursa bizim takım çöker diye düşünüyorum.

evet bende hardcore de afallıyorum.Ayrıca friendly fire açık olduğu için sürekli - puan alıyorum
  • Cuma günü okullar tatil değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

Cuma günü okullar tatil değil mi?

hayır

bu arada bu akşam bi maç yapalım yav.Tabii çok geç olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 30 Aralık 2008; 18:03:16 >
  • valla bizim okul tatil rahatım.saat 21 yada 20 uygun mu?
  • tmm bu gece hardcore takılrız ogretirim size bnmde yrn snv var kimyadan 2.30 saattir calısyorum konuda alkanlar alkenler siznde 3 sınv nasıl oluyor deli mi o hocalar sıyırmıs galiba
  • anladığım kadarıyla sayısaldasın.bilgileri unutmamaya çalışın eğer mühendislik okursanız çok yararı oluyor(ortak dersler).
  • gerekli olanları unutmamaya calssakta elbet unutuluyor ztn 2. donem okula ugramıyacagım iç.n daha cok ders ve 2 kat ders saat kacta bulusuyoruz bugn
  • 20:00 uygun mu?
  • bnm için uygun tabi babamı kandırabilirsem ama olmadı 9 da gelirim yani
  • 20 uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg_1453 -- 30 Aralık 2008; 19:22:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

20 uygundur

sana gore her saat uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

20 uygundur

sana gore her saat uygun

niye lo
  • hadi beyler giriyomuyuuuuuzzz oyuna
  • ole geldi birden saat 8 de oldu bn yokum ama 1 saat içinde gelicem
  • hardcore'de bende kötüyüm ama bu üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun değilbuakşam ki maç için ise 20:00 çok erken 22:00 gibi gelirim ben 1 kaç arkadaşın nasıl oynadığını hiç görmedimbirde perşembe günü gelemeyecek olan varsa bana lütfen pm atsın bende yedek arkadaşlara haber vereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

ole geldi birden saat 8 de oldu bn yokum ama 1 saat içinde gelicem

furkito da açmadı daha nerede bu yavv
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

hardcore'de bende kötüyüm ama bu üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun değilbuakşam ki maç için ise 20:00 çok erken 22:00 gibi gelirim ben 1 kaç arkadaşın nasıl oynadığını hiç görmedimbirde perşembe günü gelemeyecek olan varsa bana lütfen pm atsın bende yedek arkadaşlara haber vereyim

yani 22 de mi yapıyoruz maçı.O zaman ben kapatıyorum beyler 22 de görüşürüz

• oyna sen oyna :D geliriz elbet
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.